Kvaksonska loža - Moćne patke

1. misliš neki kvaksonski žig?

2. Kvaksoni, oduševljen sam našim novim zvanjem :)

Pustih još jednog somića, poslednjeg za danas.

3. dugmence sa oznakom

Ovo je super ideja! Mislim, možemo da osmislimo logo, pa neka ga svako umetne u ugao avatara.

4. to sam i mislio - ne menjaš avatar ili ako ga menjaš, samo dodaš logo :)

5. Neko ko dobro crta i na svaki svoj avatar moraš da utisneš logo...mislim ne mora da crta nego neki patkoviti simbol a kapitan će da sredi menjanje imena teme kod terminatora.

a,čak i u maratoncima bili izaziva lakija na dvoboj u 6 kod jezera,hahahha!

Pa moramo mi patke da odobrimo dvoboj, de će preko nas....to ne sme :)

Šibnite i neke predloge za simbol....kad stignete

6. Е идем да тражим мењање имена теме. :) Ајде последњи договор како да се зове тема?

7. KVAKsonska loža "Moćne Patke"

Mislim da je to to.

8. e,slatke su,ja glasam za drugu od gor' i za zvezdu!

9. Нису вам лоше те идеје за ознаку. :) Направи неко, и окачи слику овде па сви едитујемо наше аватаре, односно додамо тај знак. :) Али да буде до крила!

10. Neko vičan Fotošopu ovde? Ne bih duradim u Pejntu :)

11. Druga odgore...i ja se slažem sa maryom...ma samo je kropuješ i dodaš na avatar, koji uopšte ne mora da bude patka, nego samo u nekom ćošku avatara da bude.
    A ime neka bude Kvaksonska Loža "Moćne Patke".....

12. ja radim samo u Corel-u, a ni njega nemam na ovoj mašini...

13. kakvaj ovo organizacija?
    tek nedavno primetio

14. Чекај, чекај. Која вам је то друга од горе? Ова горе десно?

15. CiTAT kakvaj ovo organizacija?
    tek nedavno primetio TATIC

Ovo je KVAKsonska Loža "Moćne Patke"
    Mi Popatkavamo ljude, to jest menjamo ih i postanu patke

16. gore desno.

Тај фазон, добра је та. Она као ОДЛИЈЕПЉЕНА. Питао сам тамо да ли може да се мења име, сад чекам одговор. Надам се да ће нам модератори услишити молбу.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.