Brate Buksno, ne mogu da mecem patkicu na Djipala Jonuza.Jesam patka u dusi :), ali to bi bilo kao da na ikonu krsne slave zalepim slicicu Save Milosevica :)
Fejsbulahmanijace, koliko sam mogao da vidim iz tvog pisanija, debelo si iznad toga. Mislim, smorile su te fore samo tako.Drago mi je da Kapiten i Staklic podrzavaju.
океј, отпадам, уживајте паткице, подржавам, ал не могу да се одричем својих начина спрдачине зарад овога! Јбга! А ако бих пристао да не пишем то овде био бих лицимур, тако да, момцови и герле уџивајте! ллолол кваквак!
У је ал сте брзи!!!
Само ЋЕ МО МИ да оцењујемо дефке које напишемо са тог профила. :)
Dje ste, dje ste, što činite :)
Ma skontala sam taj momenat, učitelju, ali čisto da nam ga ne bi banovali, da vide i ostali.
О брат Језиви је стиг'о. :) Језиви, ош стављати паткицу на аватара? :) Иначе, блеја, безвезе, јурим најглупши постер :)
Brate Buksno, ne mogu da mecem patkicu na Djipala Jonuza.Jesam patka u dusi :), ali to bi bilo kao da na ikonu krsne slave zalepim slicicu Save Milosevica :)
Ja modifikovala avatar! Ovako je pun pogodak! I izbrisala sam tu crtu preko patke što je bila. U pejntu, hahahaha. :)
Оћу и ја јбте, свиђа ми се фора скроз лололол
Хахахаха са'ћу да те додам!
Шта ћеш да ти пише у загради?
Imam jedan predlog, a to je da se na ovoj temi zabrani koriscenje "lolololo" i tako tih stvari.
чек да смислим :)
Imam jedan predlog, a to je da se na ovoj temi zabrani koriscenje "lolololo" i tako tih stvari.
Уф онда мене не рачунајте...
PODRŽAVAM I INSISTIRAM DA SE IZBORIMO PROTIV LOLOLOLO-A I OSTALIH BUDALAŠTINA!
+1, увек имам хахахаха :))
Fejzbuče, ako si patka, onda se smeješ sa kvakvakvakva, a ne sa lolololo!
Ајде, немој да си се сморио. квакваквак
Fejsbulahmanijace, koliko sam mogao da vidim iz tvog pisanija, debelo si iznad toga. Mislim, smorile su te fore samo tako.Drago mi je da Kapiten i Staklic podrzavaju.
Kvakom protiv lola!
И стварно лепше изгледа простор без лолова. Све прегледно. Кваквкакавкав
океј, отпадам, уживајте паткице, подржавам, ал не могу да се одричем својих начина спрдачине зарад овога! Јбга! А ако бих пристао да не пишем то овде био бих лицимур, тако да, момцови и герле уџивајте! ллолол кваквак!