U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
У је ал сте брзи!!!
Само ЋЕ МО МИ да оцењујемо дефке које напишемо са тог профила. :)
Dje ste, dje ste, što činite :)
Ma skontala sam taj momenat, učitelju, ali čisto da nam ga ne bi banovali, da vide i ostali.
О брат Језиви је стиг'о. :) Језиви, ош стављати паткицу на аватара? :) Иначе, блеја, безвезе, јурим најглупши постер :)
Brate Buksno, ne mogu da mecem patkicu na Djipala Jonuza.Jesam patka u dusi :), ali to bi bilo kao da na ikonu krsne slave zalepim slicicu Save Milosevica :)
Ja modifikovala avatar! Ovako je pun pogodak! I izbrisala sam tu crtu preko patke što je bila. U pejntu, hahahaha. :)
Оћу и ја јбте, свиђа ми се фора скроз лололол
Хахахаха са'ћу да те додам!
Шта ћеш да ти пише у загради?
Imam jedan predlog, a to je da se na ovoj temi zabrani koriscenje "lolololo" i tako tih stvari.
чек да смислим :)
Imam jedan predlog, a to je da se na ovoj temi zabrani koriscenje "lolololo" i tako tih stvari.
Уф онда мене не рачунајте...
PODRŽAVAM I INSISTIRAM DA SE IZBORIMO PROTIV LOLOLOLO-A I OSTALIH BUDALAŠTINA!
+1, увек имам хахахаха :))
Fejzbuče, ako si patka, onda se smeješ sa kvakvakvakva, a ne sa lolololo!
Ајде, немој да си се сморио. квакваквак
Fejsbulahmanijace, koliko sam mogao da vidim iz tvog pisanija, debelo si iznad toga. Mislim, smorile su te fore samo tako.Drago mi je da Kapiten i Staklic podrzavaju.
Kvakom protiv lola!
И стварно лепше изгледа простор без лолова. Све прегледно. Кваквкакавкав
океј, отпадам, уживајте паткице, подржавам, ал не могу да се одричем својих начина спрдачине зарад овога! Јбга! А ако бих пристао да не пишем то овде био бих лицимур, тако да, момцови и герле уџивајте! ллолол кваквак!