ЈЕБАЊЕ ТРОИКА ЈЕ ЗАКЉУЧАНО ЈЕР МНОГО ДОБРО ЈЕБЕМО И САД МОРАМО ДА ЈЕБЕМО НА ОВОЈ ТЕМИ ДА ДУГ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА КОЈИМ ОВА ТЕМА ОДИШЕ НЕ ПРЕЂЕ И НА ОСТАЛЕ ДЕЛОВЕ САЈТА. МИ ЗИГОТАРИМО, РАЗДЕВИЧАВАМО ЉУШТИМО У РЧ МЛАДЕ И СТАРЕ КОЛЕГИНИЦЕ!!!!!111
ОНАЈ КОЈИ ХОДА ЗЕМЉОМ И ВИЧЕ КВАК НЕ МОЖЕ БИТИ УЗЕТ ЗА ОЗБИЉНО ОД СТРАНЕ ЈЕДИНЕ ПРАВЕ ТРУ СЕКТЕ ВУКАЈЛИЈЕ, ПАНДАНСКИХ ЈЕБАЧА И ЗИГОТАРА! МИ КОЊОШЕМО ТРИ ПУТ НОРМАЛНО ПА ОНДА У ПИЧКУ!!!!!!1111
DONESIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DA POMEŠAMO SA NAŠOOOOOOOOOOOOOOOM I VIDIMO ŠTA ĆE DA SE DESIIIIIIIIII
Bežim na spavanje
KVAKu noć svima.
U 6 treba ustati....mamu im KVAKnem robovlasničku
Možeš, to pravilo ne važi za ovu temu što je ostala otvorena, tamo može bilo ko da predlaže. :D
E ja sad stvarno idem, morao sam samo ovo Elli da kažem, ćaos. :D
DUCKan, ma rodjeni patak :-D
Patkovi moji, odoh na pavanjac, brzo ce pet i nesto.... Upadam u jezerce u 7:00 :-)
Agi, slabo bacas pogled iza paravana.
Kvaku noc svima!
Odoh...tu tuu pa paa :mase:
idem i ja za minut, kvaku noć svima
P.S. tek sad videh koliko je sati :)
Eli, opet nisam dobar, znam...
Laku noć svima, odoh i ja, pa kvakćemo sutra... KVAAAK!
ЈЕБАЊЕ ТРОИКА ЈЕ ЗАКЉУЧАНО ЈЕР МНОГО ДОБРО ЈЕБЕМО И САД МОРАМО ДА ЈЕБЕМО НА ОВОЈ ТЕМИ ДА ДУГ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА КОЈИМ ОВА ТЕМА ОДИШЕ НЕ ПРЕЂЕ И НА ОСТАЛЕ ДЕЛОВЕ САЈТА. МИ ЗИГОТАРИМО, РАЗДЕВИЧАВАМО ЉУШТИМО У РЧ МЛАДЕ И СТАРЕ КОЛЕГИНИЦЕ!!!!!111
Mi jebemo svuda da ovaj poludeli sajt ne bi još više otišao u kurac!!!!!!!!!!!
ПРСКАМО ХЕКТОЛИТРЕ УЖЕГЛЕ СВРШОТИНЕ ПО ОВОЈ НЕЈЕБАЧКОЈ ТЕМИ
Joj, ako vam uhvatim pilota, jebaću ga do kraja života!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!989898989898
ТО СУ ХЕКТОЛИТРИ И ХЕКТОЛИТРИ ЗДРАВОГ КУРЧЕВОГ НЕКТАРА, МОРА СЕ ЈЕБАТИ ОВДЕ ШТО ЧЕШЋЕ ЈЕР ОВИ ХИПИЦИ ШИРЕ ЉУБАВ И МЕЂУСОБНО СЕ ЛАЈКУЈУ, КАКВА СЕКТА!
Ne širite ljubav, širite pičke i čmarove!
ТО ШТО КАЖЕ КИКА ЗДРАВИЈЕ ЈЕ ДА СЕ ЈЕБЕТЕ НЕГО ДА ШИРИТЕ ЉУБАВ, А И МАЊЕ ЈЕ ГЕЈ. МИ ШИРИМО!
I zbog nas žene šire noge!
hahah,koliko ovo rktanje već traje?
ОНАЈ КОЈИ ХОДА ЗЕМЉОМ И ВИЧЕ КВАК НЕ МОЖЕ БИТИ УЗЕТ ЗА ОЗБИЉНО ОД СТРАНЕ ЈЕДИНЕ ПРАВЕ ТРУ СЕКТЕ ВУКАЈЛИЈЕ, ПАНДАНСКИХ ЈЕБАЧА И ЗИГОТАРА! МИ КОЊОШЕМО ТРИ ПУТ НОРМАЛНО ПА ОНДА У ПИЧКУ!!!!!!1111
Čekaj, Dankane. Ja nisam pandan. Ja sam jedan od JEBAČA JEBALIPSE.
rktošeš u zid dankane:)lololo.kako je sa trenjem?
КИКО СВЕ ТО СТОЈИ, АЛИ СМО СВИ СА ЈЕДНЕ ТЕМЕ МИ СЕ ПОШТУЈЕМО МЕЂУСОБНО И ЗАТО СМО НАЈЈАЧИ!
МАРИЈА О ЗИДУ ВАГИНЕ ПРИЧАМО? АКО ЈЕ ТАКО ОНДА РКТОШЕМ И ЗИГОТАРИМ СВЕ ДОК ЦУШИ НЕ ПРЕСУШИ!!!111