Kvaksonska loža - Moćne patke

1. БУКСНЕТИНО ИМАЋУ И ЈА ВАЉДА ОД СРЕДE МАЈКУ ДА ЈОЈ ЈЕБЕМ!!!!!!!!2

DONESIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    DA POMEŠAMO SA NAŠOOOOOOOOOOOOOOOM I VIDIMO ŠTA ĆE DA SE DESIIIIIIIIII

2. Bežim na spavanje
    KVAKu noć svima.
    U 6 treba ustati....mamu im KVAKnem robovlasničku

3. Ja ne mogu da predlazem, jer jos nema mesec dana kako sam ovde :-(

Možeš, to pravilo ne važi za ovu temu što je ostala otvorena, tamo može bilo ko da predlaže. :D

4. E ja sad stvarno idem, morao sam samo ovo Elli da kažem, ćaos. :D

5. DUCKan, ma rodjeni patak :-D

Patkovi moji, odoh na pavanjac, brzo ce pet i nesto.... Upadam u jezerce u 7:00 :-)
    Agi, slabo bacas pogled iza paravana.

Kvaku noc svima!
    Odoh...tu tuu pa paa :mase:

6. idem i ja za minut, kvaku noć svima

P.S. tek sad videh koliko je sati :)

7. Eli, opet nisam dobar, znam...

Laku noć svima, odoh i ja, pa kvakćemo sutra... KVAAAK!

8. ЈЕБАЊЕ ТРОИКА ЈЕ ЗАКЉУЧАНО ЈЕР МНОГО ДОБРО ЈЕБЕМО И САД МОРАМО ДА ЈЕБЕМО НА ОВОЈ ТЕМИ ДА ДУГ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА КОЈИМ ОВА ТЕМА ОДИШЕ НЕ ПРЕЂЕ И НА ОСТАЛЕ ДЕЛОВЕ САЈТА. МИ ЗИГОТАРИМО, РАЗДЕВИЧАВАМО ЉУШТИМО У РЧ МЛАДЕ И СТАРЕ КОЛЕГИНИЦЕ!!!!!111

9. Mi jebemo svuda da ovaj poludeli sajt ne bi još više otišao u kurac!!!!!!!!!!!

10. ПРСКАМО ХЕКТОЛИТРЕ УЖЕГЛЕ СВРШОТИНЕ ПО ОВОЈ НЕЈЕБАЧКОЈ ТЕМИ

11. Joj, ako vam uhvatim pilota, jebaću ga do kraja života!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!989898989898

12. ТО СУ ХЕКТОЛИТРИ И ХЕКТОЛИТРИ ЗДРАВОГ КУРЧЕВОГ НЕКТАРА, МОРА СЕ ЈЕБАТИ ОВДЕ ШТО ЧЕШЋЕ ЈЕР ОВИ ХИПИЦИ ШИРЕ ЉУБАВ И МЕЂУСОБНО СЕ ЛАЈКУЈУ, КАКВА СЕКТА!

13. Ne širite ljubav, širite pičke i čmarove!

14. ТО ШТО КАЖЕ КИКА ЗДРАВИЈЕ ЈЕ ДА СЕ ЈЕБЕТЕ НЕГО ДА ШИРИТЕ ЉУБАВ, А И МАЊЕ ЈЕ ГЕЈ. МИ ШИРИМО!

15. I zbog nas žene šire noge!

16. hahah,koliko ovo rktanje već traje?

17. ОНАЈ КОЈИ ХОДА ЗЕМЉОМ И ВИЧЕ КВАК НЕ МОЖЕ БИТИ УЗЕТ ЗА ОЗБИЉНО ОД СТРАНЕ ЈЕДИНЕ ПРАВЕ ТРУ СЕКТЕ ВУКАЈЛИЈЕ, ПАНДАНСКИХ ЈЕБАЧА И ЗИГОТАРА! МИ КОЊОШЕМО ТРИ ПУТ НОРМАЛНО ПА ОНДА У ПИЧКУ!!!!!!1111

18. Čekaj, Dankane. Ja nisam pandan. Ja sam jedan od JEBAČA JEBALIPSE.

19. rktošeš u zid dankane:)lololo.kako je sa trenjem?

20. КИКО СВЕ ТО СТОЈИ, АЛИ СМО СВИ СА ЈЕДНЕ ТЕМЕ МИ СЕ ПОШТУЈЕМО МЕЂУСОБНО И ЗАТО СМО НАЈЈАЧИ!

МАРИЈА О ЗИДУ ВАГИНЕ ПРИЧАМО? АКО ЈЕ ТАКО ОНДА РКТОШЕМ И ЗИГОТАРИМ СВЕ ДОК ЦУШИ НЕ ПРЕСУШИ!!!111

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.