Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
DONESIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DA POMEŠAMO SA NAŠOOOOOOOOOOOOOOOM I VIDIMO ŠTA ĆE DA SE DESIIIIIIIIII
Bežim na spavanje
KVAKu noć svima.
U 6 treba ustati....mamu im KVAKnem robovlasničku
Možeš, to pravilo ne važi za ovu temu što je ostala otvorena, tamo može bilo ko da predlaže. :D
E ja sad stvarno idem, morao sam samo ovo Elli da kažem, ćaos. :D
DUCKan, ma rodjeni patak :-D
Patkovi moji, odoh na pavanjac, brzo ce pet i nesto.... Upadam u jezerce u 7:00 :-)
Agi, slabo bacas pogled iza paravana.
Kvaku noc svima!
Odoh...tu tuu pa paa :mase:
idem i ja za minut, kvaku noć svima
P.S. tek sad videh koliko je sati :)
Eli, opet nisam dobar, znam...
Laku noć svima, odoh i ja, pa kvakćemo sutra... KVAAAK!
ЈЕБАЊЕ ТРОИКА ЈЕ ЗАКЉУЧАНО ЈЕР МНОГО ДОБРО ЈЕБЕМО И САД МОРАМО ДА ЈЕБЕМО НА ОВОЈ ТЕМИ ДА ДУГ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА КОЈИМ ОВА ТЕМА ОДИШЕ НЕ ПРЕЂЕ И НА ОСТАЛЕ ДЕЛОВЕ САЈТА. МИ ЗИГОТАРИМО, РАЗДЕВИЧАВАМО ЉУШТИМО У РЧ МЛАДЕ И СТАРЕ КОЛЕГИНИЦЕ!!!!!111
Mi jebemo svuda da ovaj poludeli sajt ne bi još više otišao u kurac!!!!!!!!!!!
ПРСКАМО ХЕКТОЛИТРЕ УЖЕГЛЕ СВРШОТИНЕ ПО ОВОЈ НЕЈЕБАЧКОЈ ТЕМИ
Joj, ako vam uhvatim pilota, jebaću ga do kraja života!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!989898989898
ТО СУ ХЕКТОЛИТРИ И ХЕКТОЛИТРИ ЗДРАВОГ КУРЧЕВОГ НЕКТАРА, МОРА СЕ ЈЕБАТИ ОВДЕ ШТО ЧЕШЋЕ ЈЕР ОВИ ХИПИЦИ ШИРЕ ЉУБАВ И МЕЂУСОБНО СЕ ЛАЈКУЈУ, КАКВА СЕКТА!
Ne širite ljubav, širite pičke i čmarove!
ТО ШТО КАЖЕ КИКА ЗДРАВИЈЕ ЈЕ ДА СЕ ЈЕБЕТЕ НЕГО ДА ШИРИТЕ ЉУБАВ, А И МАЊЕ ЈЕ ГЕЈ. МИ ШИРИМО!
I zbog nas žene šire noge!
hahah,koliko ovo rktanje već traje?
ОНАЈ КОЈИ ХОДА ЗЕМЉОМ И ВИЧЕ КВАК НЕ МОЖЕ БИТИ УЗЕТ ЗА ОЗБИЉНО ОД СТРАНЕ ЈЕДИНЕ ПРАВЕ ТРУ СЕКТЕ ВУКАЈЛИЈЕ, ПАНДАНСКИХ ЈЕБАЧА И ЗИГОТАРА! МИ КОЊОШЕМО ТРИ ПУТ НОРМАЛНО ПА ОНДА У ПИЧКУ!!!!!!1111
Čekaj, Dankane. Ja nisam pandan. Ja sam jedan od JEBAČA JEBALIPSE.
rktošeš u zid dankane:)lololo.kako je sa trenjem?
КИКО СВЕ ТО СТОЈИ, АЛИ СМО СВИ СА ЈЕДНЕ ТЕМЕ МИ СЕ ПОШТУЈЕМО МЕЂУСОБНО И ЗАТО СМО НАЈЈАЧИ!
МАРИЈА О ЗИДУ ВАГИНЕ ПРИЧАМО? АКО ЈЕ ТАКО ОНДА РКТОШЕМ И ЗИГОТАРИМ СВЕ ДОК ЦУШИ НЕ ПРЕСУШИ!!!111