Kvaksonska loža - Moćne patke

1. hahahahahaa, ovo je bilo dobro!

2. АХАХАХАХА, СТРАШНО ШТА МИ СВЕ НЕЋЕ ПАСТИ НА ПАМЕТ :)

3. Ja jebem iz petine žile!

4. ЈА ЈЕБЕМ ПЕТОМ У ВУЛВУ!

5. JA JEBEM PUNJAČEM U MOBILNI!

6. ТО, ТО, ТООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!2222222

7. ЈА ЧИТАМ ЈАЦКУ!

8. Brate, sećaš li se kad sam otvorio tu temu? :))))

9. Како се не бих сечао, јбт??? Предобра је била, и мислим да се најдуже од свих јебачких задржала међу активним темама. Целих 20 минута хахахаха. РАзбио си тад!

10. Jesam li nekad tebi objasnio zašto sam reč "jebanje" tada zamenio rečju "čitanje"? :)

11. ПА не знам, јбт. Могу да претпоставим, али боље да ми ти кажеш овде хахаха.

12. Nikad nisam Lakiju to rekao. On bi se otkinuo od smeha. :))
    Pazi: bio ja sa jednom ribom. Trebalo da spremam neki kolokvijum i kažem joj: "moram sad da idem kući da legnem na knjigu". A ona kaže: "što nisam knjiga", a ja kažem njoj: "šta, hoćeš tebe da čitam?"
    To mi dalo ideju, mislio sam da neće da nas diraju moderatori ako stoji gore "čitanje".

13. АХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХ, ДОЈАЈА!!!!

Па они нису ни провалили док се није накупило 20 постова, дуго си је одржао у животу хаха.

14. Znaš šta je meni na toj temi bilo najsmešnije? To što jedan lik nije razumeo o čemu se radi, pa je rekao: "ne čitam baš mnogo. U pravu si, trebalo bi više da čitam". hhahahah, ja sam se tu otkinuo.

15. АХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХА ПОБЕДА!!!!!111

16. Tad se ona Lulabi i navrzla na mene, pa me okačili na stub srama. Okačim ih na kurac.

17. Ella KVAAAAAAK
    Dobro jutro, evo krećem i ja na posao.
    A ovo što su noćas banuli na jezerce......znači rat.

18. Tek sad krećeš na posao?
    Auuuu ja kad sam kertala, još bio mrak, šetale se babaroge ulicama Beograda :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.