Prijava

Malo sam tražio, ali nisam naletio na temu (iako sam uvjeren da negdje postoji tema sličnog sadržaja) na kojoj bi mogao da kažem šta mislim o problematici slabog (malobrojnog) ocjenivanja definicija.

Nov sam na sajtu (barem kao autor), ali bez obzira na to vidim da je ocjenjivanje definicija (orginalne ideje sajta) zančajno opalo. LJudima su zanimljiviji posteri i cilj im je bio skupiti 50 bodova da ih mogu početi praviti. Sad je to ograničenje ukinuto da bi se smanjio broj glupih definicija za ispunjavanje kvote. Ali i dalje ostaje problem ocjenjivanja definicija.

Ne znam da li je izvodivo, ali mislim da bi trebalo uvesti broj definicija koje treba dnevno ocijeniti da bi mogli napraviti poster. Recimo moras ocijeniti 100 def (nije važan datum nastanka) da bi mogao praviti poster na koji imaš pravo taj dan.

Rekao je kaizen da je novi sistem u izradi i da će biti gotov za koju nedelju

a princip sistema je???

Ima neko stariji od tebe koji se bavi tim. Treba proci neko vreme pa da ti kao autor dajes predloge po meni. A i predlog ti nije bas nesto, jer ce onda "posterdzije" samo preci nabrzinu preko defki, nece ih citati i to je to.

Još je službena tajna nije za javnost

Ima neko stariji od tebe koji se bavi tim.