Prijava

Ovim putem vas pozivam da učestvujete u jednom ozbiljnom biznisu, i vašim sudelovanjem date doprinos celom projektu i sebi obogatite materijalni i seksualni život istovremeno. Ne verujete da je moguće? Razuverićete se :

naime, postoje indicije da se na području bliže okoline Novog Sada otvori prvi tematski bordel u nas, koji će opsluživati mušterije kako iz okoline i zemlje, tako i iz regiona i ostatka sveta.

Ova investicija je veoma ozbiljnog karaktera : planira se otvaranje novih radnih mesta, tako da ćemo od vlade Republike Srbije tražiti pomoć u vidu bespovratnih kredita. Usrećićemo ljude, pružati usluge, nahraniti porodice a otvorićemo i fond za prikupljanje sredstava u dobrotvorne svrhe.

Da predjemo na stvar : naime, zamisao je da se oformi brzo - transformativni bordel za razne potrebe razne klijentele, koji će svoj izgled menjati na nedeljnim i dnevnim nivoima. U zavisnosti od potreba, teme će biti - seks za vreme drugog svetskog rata, seoski i ruralni seks, kabare seks, škola seksa..Videćemo šta će nam u početku sredstva dozvoljavati.

E sad - kako bismo ovu firmu pustili u rad (da ne kažem promet), potrebna su nam sledeća ulaganja:

- TRAŽI SE vukajlijaš koji ima babu, po mogućstvu gluvu i druželjubivu, sa kućom u okolini Novog Sada, jer treba nam naravno lokacija. Babu ćemo ubediti da pristane i dati joj neki posao, a vukajlijaš će dobiti dvomesečni vaučer za korišćenje usluga ženske radne snage (muške kurve ne planiramo).

Zatim, potrebne su nam :

- Izvodjačice radova
- Obezbedjenje izvodjačica radova
- Advokat branilac
- Računovodja
- Recepcionarka (po mogućnosti sa diplomom i radnim iskustvom)
- Prodavačica kondoma, lubrikanata i seksualnih pomagala, sa sanitarnom knjižicom i dozvolom za rad
- Šofer sa dozvolom za kamion sa prikolicom
- Umetnik za uredjenje ambijenta i enterijera (oslikavanje, plan rasporeda nameštaja)
- Radnik na razglasu
- Grnčar za poizvodnju erotskog suvenira
- Pijanista za rad za klavirom i na njemu (treba jebiga)
- Režiser
- Kamerman
- Kuvarica, konobarica i poslastičar
- Portir i čistačica
- Baba sera.

Za dogovor u vezi konkursa se možete obratiti na PVT menadžera, tj mene. Na razgovor poneti ličnu kartu i kratak CV, iskustva nisu neophodna.

Pravila korišćenja usluga:

- Nedeljom i većim praznicima ne radimo
- Ne može jebanje na bonove i čekove
- Ne dajemo na veresiju
- Autori sa sajta prvo jebanje dobijaju besplatno, moderatori dobijaju prva tri. Posle toga se plaća redovno

- Volja nam je neograničena, no budžet za sada nije (dok ne krene posao), što znači sledeće : potrena je i scenografija, domaće i divlje životinje, kostimi, posudje, kandžije, ko šta ima nek donese, nešto će mu biti plaćeno novcem a nešto u naturi. Takodje, potreban nam je i vozač kamiona sa vozilom, radi grupnih izlazaka na teren. Plate po dogovoru.

Vaše kratke opise, prijave za radno mesto i jednorečenično objašnjenje zbog čega ste adekvatni, ostavite isod. Komisija će vaše zahteve pažljivo obraditi.

jedino osoba za odnose sa javnošću,bez prljanja ruku i garderobe,lololo

Odnosi sa javnošću? Trebaće nam i to..A imaš li kakvog radnog iskustva? Možeš za početak da radiš na razglasu, dobićeš i mikrofon ;)

megafon i vičem,ionako sam glasna!nemam iskustva,ali imam znanje i snalažljivost,po vokaciji,hahah!u ostale poslove se ne mešam!

Dobro imam te u vidu. A zbog čega baš tebi da dam taj aristokratski posao? Nećeš da prodaješ lubrikante?

neću,mada,ovu tvoju ću svima da pominjem-melkijadesova zlatna:)hahahh,eto reklame.pa,jer sam se za to čkolovala,a nemam posaaa,pa aj,dok je otvoren konkurAs:)

Pošto si školovana a džava ne nudi poslove, već upropaštava mlade ljude - ja te sa razumevanjem stavljam u najuži izbor. Za probu, objavi ovde nešto vezano za posao - od obaveštenja ti možda zavisi karijera. Ajde : Obaveštavaju se.......continue

ja svoje rekla,za detaljniji cv,sutra:)odnosi sa javnošću i administracija su moj domen.hvala šefe mefisto,ups,melkijades:)

U užem si izboru. Moraćeš nešo i da vikneš preko tog razglasa, no o tom po tom. Sledeći!

ponuda zavisi od potražnje,a istu određuje cena...prema tome,imamo najbolje cene i prvoklasnu robu,da se zna,ići će k'o alva!!!!
toliko....laku noć!lolol

opet si poceo da se lozis na duleta pacova...
(u svakom slucaju bolje neg na pikca)

Ako hoćeš posao preko veze bolje ćuti :) Goreće ti pod nogama, trebaće ti posao pa ću te staviti da budeš baba sera. Sledeći!

eto, mogu da konkurišem za advokata branioca. od iskustva imam višemesečno sedenje u kantini čuvenog pravnog fakulteta u kg-u (i to ne sa vezom, nemam ništa sa aferom...), dvadesetominutni obilazak čitaonice i petostruko posećivanje sajta gorepomenutog fakulteta. čak i istoimenu pesmu "beogradskog sindikata" negde na hardu...

Uf..A da ti radiš kao obezbedjenje, šta misliš? Ili ako te grubijanstvo ne privlači, da kreneš kao portir? Znaš, od te polazne tačke mnogi su daleko dogurali.

ja cu da vodim "glori hol" odeljak

Zanimljivo..Daj neki razlog zašto bi to radio baš ti :) Sledeći!