Prijava

Ovde možete da podelite mišljenje o nekoj neverovatno lošoj igri koju ste iz nekog razloga (mazohizma, opklade ili nečeg trećeg) igrali više puta ili čak završili!

Ja sam igrao rat na kosovo, ili boj na kosovo ne mogu da se setim kako se zove tacno inace to je nasa igrica (Srpska) Ja goru igricu nisam igrao a platio sam je 900 dinara. A to je skoro gajba piva.

На Гејмбој емулацији за комп свако мало кад ми је досадно рокам разноразна срања, а ни не свиђају ми се посебно нешто, рекао бих да је мазохизам, или једноставно досада...

vorblejda dok nizam nakupio par zigotmilijardi poena,

http://www.softdepia.com/screenshots/emv_software/warblade.jpg

i posle colin mcrae2 dok keniju stage3 nisam prešao bolje za ne znamkoliko mili sekundi

http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/c/colin_mcrae_rally_2.0-273073-1250159401.jpeg

mada te igre i nisu toliko đubre, glupo je bilo što sam 100 puta prelazio neki onlajn vampire attack

colin mcrae2

КОЛИКО ЈЕ ТО ДОБРА ИГРИЦА!!! ЛОЛОЛОЛО

Svaka igra postane glupa kada se iživljavaš na njoj, sećam se da sam u max pejnu kecu morao perfektan da budem, i dok ne spičkam sve redom u lobanju ne prestajem. Sad sam nabudžio ovaj gta4 baš me zanima na šta liči

Mission Imposible na sega mega konzoli. I Fifa 04 sam igrao da sam 3 puta dovodio i penzionisao HENRY-ja, posle sam se prosveltio (PES)

PES 6 kad nemam sta da radim ...

Tako je, Cule, ja sam se sokirao kad sam video koliko je ljudi nabrojalo tu igricu kao jednu od top 10. Max Payne 2 je uvreda za Max Payne 1.

Bila neka na Komodoru 64 sa likom što guzi ribu (mislim da se zvala "Sex games"), a ti treba da džojstikom mrdaš levo-desno što je brže moguće da bi mogao da pređeš u naredni nivo. Desile su mi se tri nezgode tom prilikom.
1. Sjebao sam džojstik.
2. Nisam prešao u naredni nivo.
3. Pokušao sam više puta da to uradim.

Fifa o4 sa nišanom!
edit
2005*

ЛоЛ и Змрзнути Престо (изузев кампање).

pes 2008...

Isto. Najlošije izdanje u istoriji PES-a a toliko sam ga igrao. Ni jedan pes me nije toliko držao.

WoW jebote , sve je to dobro , ali na kraju krajeva nema nikakve poente . Mislim nijedna igra nema poentu , ali ova bas bas nema lololo .