А и колико сам укачио оно је његова фотка на аватару? Шуља држање поглед "е мала шта сам ја претурио преко главе икс пута разорачан у љубав ал теби ћу ипак дати шансу да ми вратиш веру вечерас" Леп је човек тако да ми је прича сасвим ок.
Aу брате где ме подсети. Ако се сутра до 23:59 не одбанују следећи аутори:
Тхилмо
Мајаковска
Ајакс
Више не долазим на сајт из принципа. А код мене принципи кичму имају и када зашкрипи. Разумеш?
Сасвим прихватљиво. Само неку босанску туку је и могао преварити. Адвајс: мрести док не СКОНТА да си крш фрајер и да ниси једини, мада је упитно на шта тек она личи када је с тобом
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
znam mnogo javnih licnosti,ali nisu nista u poredjenju sa zilion nejavnih licnosti koje znam koje su mnogo kulje i ljutoljubaznije
Džoni, pusti bre zajebante, nego pričaj je li onaj lik što je otrovo kuče, nabavio novo?
Ahhahahaha e plakao sam na sve, ali na ovo sam izvrištao :)
Vrištanje > plakanje
Znam Gocija. Onog od Žare.
Znam i lika koji je prebio onog Botu i Dijamante, i opizdio šamar Topalku.
Znam i ja Gocija. Druzim se sa sinom od njegove sestre. Goci je supak od coveka nevidjeni.
Zato su se i raspali.
Pupet sad sam siguran da ga znaš. Ne voli svoje pesme. A stalno se kurči "ja kad odem u nemačku bez 20000 evra se ne vraćam".
Znam lika koji je ukrao mikrofon pevačici u nekoj kafani.
то објашњава зашто је дала бохору да је јебе кад је имала 13 година
Бар му је дала. Теби, Драгојло, сумњам да би и са 9.
А и колико сам укачио оно је његова фотка на аватару? Шуља држање поглед "е мала шта сам ја претурио преко главе икс пута разорачан у љубав ал теби ћу ипак дати шансу да ми вратиш веру вечерас" Леп је човек тако да ми је прича сасвим ок.
Tilmo ti li si?
Lol reče Marko kome je djevojka iz Bosne. Semberije. Bjeljine.
Zajebavaš li me hahaha
Aу брате где ме подсети. Ако се сутра до 23:59 не одбанују следећи аутори:
Тхилмо
Мајаковска
Ајакс
Више не долазим на сајт из принципа. А код мене принципи кичму имају и када зашкрипи. Разумеш?
Boh pomešao si to si mislio na mega1marco1-a sig
Lol Deky
Bohore ti mi dođeš kao lek.
Je glasila u originalu te njena pesma.
Zapravo da XD
хаха не сери да му је дјевојка из Семберије
Сасвим прихватљиво. Само неку босанску туку је и могао преварити. Адвајс: мрести док не СКОНТА да си крш фрајер и да ниси једини, мада је упитно на шта тек она личи када је с тобом
знам лика из крушевца који је ишао у одељење у средњој са милицом тодоровић, кае да је нубина била. сад не зна да се јави на улици
заправо добра је пичка. и паметна јбг