Moram nekome da se pohvalim

1. I sta je bilo kad si se probudio?

2. Јеб'о сам 8 риба истовремено

U ribarnici ili si ih doneo kući, pa tek onda?

3. Operacija 'SPAŠAVANJE PAPAGAJA' uspjela!

Izbedačio sam se!

Ulazim u sobu - oko kaveza krv na sve strane! Koji kurac, reko, da ga nije slučajno kerče zakačilo, čitav dan je hodao po stanu (papagaj, ne kerče), da se nisu neđe pobili usput, pa mu ona zadala smrtne rane?

Stoji tako papagaj na kavezu, krvav, k'o s Cera da je došao. Ja onaj kavez pridignem, vidim neku crnu izraslinu ispod desne noge, pomislih da ga je definitivno zakačilo kerče i da su mu krenula crijeva napolje. Prvo sam mu pregledao Uzmem ga u krpu, raširim mu nogicu, fiksiram, uzmem maramicu, krenem lagano čistiti krv oko te čudne izrasline, vidim da je to tvrdo i ustanovim da je u pitanju zgrušana krv. Odvojim nekako tu krv od perja i njega, ustanovim da se mamlaz mitari i da je pokušao na silu da otkine poveće pero, pri tome se raskrvario, al nije odustao već je grickao i okolno paperje, unakazio je to područje načisto.
    Nakon što sam ustanovio da nema nikakvih vidljivih parazita, uklonio sam perje iz oštećenog područja, namazao jodom te ga ostavio na kavezu. Sad kulira, boli ga briga, izgleda zadovoljan. Kasnije ću mu to zaprašiti bivacinom.

Mnogo sam srećan!

4. Bravo skočko !
    Eh, da probao sam prvi put somuna sa belim mesom i lukom u životu ! Kao lek protiv moje opake bolesti !

5. Hvala vam na podršci, ali smatram da je to bila moja ljudska dužnost - pomoći životinji u problemu.

Upravo sam ga pregledao, stanje stabilno, dobio je bivacin, neki njemački, zajebani, ima da bude k'o pišta.

6. Operacija 'SPAŠAVANJE PAPAGAJA' uspjela!

Izbedačio sam se!

Ulazim u sobu - oko kaveza krv na sve strane! Koji kurac, reko, da ga nije slučajno kerče zakačilo, čitav dan je hodao po stanu (papagaj, ne kerče), da se nisu neđe pobili usput, pa mu ona zadala smrtne rane?

Stoji tako papagaj na kavezu, krvav, k'o s Cera da je došao. Ja onaj kavez pridignem, vidim neku crnu izraslinu ispod desne noge, pomislih da ga je definitivno zakačilo kerče i da su mu krenula crijeva napolje. Prvo sam mu pregledao Uzmem ga u krpu, raširim mu nogicu, fiksiram, uzmem maramicu, krenem lagano čistiti krv oko te čudne izrasline, vidim da je to tvrdo i ustanovim da je u pitanju zgrušana krv. Odvojim nekako tu krv od perja i njega, ustanovim da se mamlaz mitari i da je pokušao na silu da otkine poveće pero, pri tome se raskrvario, al nije odustao već je grickao i okolno paperje, unakazio je to područje načisto.
    Nakon što sam ustanovio da nema nikakvih vidljivih parazita, uklonio sam perje iz oštećenog područja, namazao jodom te ga ostavio na kavezu. Sad kulira, boli ga briga, izgleda zadovoljan. Kasnije ću mu to zaprašiti bivacinom.

Mnogo sam srećan!

Ja bih ti odma' dao pos'o na VMA.

7. Nisam baš za VMA al' za neku obližnju ambulantu - sigurno :D

8. Samo da pozdravim Smarka i da mu kažem da prođoše dve nedelje. :D

9. Прочитао и разумео(надам се) 40 страна Горског вијенца.

10. Ugojila sam se malo. :) Pantalone koje sam štelovala da mogu da ih zakopčam da mi ne bi spadale, sad ne mogu da ih zakopčam uopšte. Moram sad da rasparam pa da zakopčam.

11. Како је вучица вицкаста, лоло.

:)

12. Skinuo sam Breaking Bad 4 sezonu u HD-u i sad ću da spržim oči i ostatak bolovanja u video dogodovštinama svojih omiljenih dilera meta. U stvari gledaću dok ne nestane kole i čoko puslica.

13. probaj jos koji put da postavis isti post

14. Ma internet drka nešto jebem ti mtl i njihovo prijateljstvo plaćam 8mb net oko 100km sa PDV to ti je oko 50 e i nešto šteka sad sam malo popustio sa torentima ma nek se nosi u pizdu materinu i oni i njihov ADSL

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.