Moram nekome da se pohvalim

1. skvrting

to postoji samo u filmovima za odrasle :)

Harley Quinn, ne može to dvoje da se poredi uopšte, to su srkoz različite stvari. Kao babe i žabe, a čitala sam negde da je dosta cura to probalo, valjda svaka četvrta pa ako se njima svidelo zašto ne bi i meni. :)

2. Како интересантно. Реци нам више о томе ауторе који тотално ниси дупли налог неког масног, брадатог мушкарца који жели да ложи исте такве.

3. @DF
    Videcemooo, ja live verziju dobijam! Javicu kako bilo!

4. Opet o duplima, zaboravio si tog slavka da spomeneš, dosadni ste sa time :(((

5. Nisam nikada tako nešto probala niti iskreno imam želju.

6. Па читај бре пост, ја ти верујем да ниси дупли, какав курац Славко(а и за њега кажу да јебе, тако да не верујем да је мастан и брадат).

7. Nije mastan, samo bradat. E Pufnice forvarduj na PVT ako bude zanimljivo.

8. Harley, da nisi probala mogu i da poverujem ali da nemaš želju, to ne verujem nikako. U redu je ako nećeš da priznaš to sebi :)))

Dvajt, ipak verujem da sam mastan, bradati slavko, toliko ste me puta to pitali da i sama počinjem da verujem u to. Ko zna, možda sutra skoknem do opštine da promenim ime :(

9. Elektricaru, napisi pvt da te zabelezim, zaboravicu.

10. @deadly flower
    Kažem iskreno da nikad nisam osetila želju za tako nečim,nije da nisam imala prilike i mogućnosti,ali jednostavno se ne nalazim u toj priči.Ljubljenje sa drugaricama je ok naravno,ali to ne može da se poredi sa onim što si ti napisala.

11. Ma meni je bitno da se ti lepo provedeš i pokvasiš čaršav.

12. Hahahahahaahha, Harley, hoćeš da kažeš da si se ljubila sa drugaricom i nikada nisi poželela ništa više? Molim te, to je nemoguće. Ja se do tada nikada nisam poljubila sa curom, ali tako je ispalo i svidelo mi se i mislim da nema ništa loše u tome :)))

13. I ja volim da se ljubim sa curama.

14. @deadly flower
    To su bili moji srednjoškolski dani,sa kime inače da vežbaš poljupce osim sa najboljim drugaricama?Da,prvi put sam se poljubila sa dečkom naravno,ali kad nemaš dečka,poželiš da se poljubiš sa nekim bliskim sebi,a to je bila najbolja drugarica.Ti očigledno si ''bi'' devojka,osim ako nisi skorz leca:)

15. Ljubljenje sa drugaricama je ok naravno

Izvini, ali ovo je jadno i srednjoskolski.

16. @zlocesta pufnica
    Zar nisam gore već rekla da su to bili srednjoškolski dani? O.o

17. @HQ
    Pisale smo u isto vreme, zaboga.
    BTW, u srednjoj skoli prvi poljubac?

18. Ne,nego na početku sedmog razreda:)

19. Pa ako si imala prvi poljubac u sedmom razredu zasto si vezbala na drugaricama u srednjoj? Za svaki slucaj ako nekad postanes lez pa da znas i njih da ljubis?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.