U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
čestitke i od mene nepismenog :)
Ostade mi kolačić tamo!
ijao nato, kolačiću, hvala za kolačić! saću ga smažem! :D
Mora se pohvalim da će da izađem na televizor! Biću na onom kvizu Put oko Sveta na B92 što je počeo da se emituje.. Inače sam jedan od najmlađih koji će učestvovati pošto me je ćale sklepao pre tek 17 godina.. I da.. na testiranje sam išao u alkoholisanom stanju i jedva sam držao hemijsku. Naravno da ću obavestiti moje verne obožavaoce na ovoj temi kada ću tačno biti na U92. :*
Puši ga, mene nisu zvali ni na testiranje. :D
Juce je Cernogod bio u tom kvizu i kobedijo.
E nisam ni gledao taj kviz.. možda je i sranje.. Ali čuo sam da imaš samo dva protivnika i ako ih pobediš, onda dobiješ neko putovanje.. Meni bi i Banja Koviljača bila premija, a kamoli nešto bolje.. E kako se zove u stvarnosti taj Černogod? Jel mator lik?
Brate ni mene nisu zvali.. poslali su mi mail :D A inače da se ne lažemo.. prepisao sam od nekog matorca desetak pitanja :D Jebiga.. ne mogu ja sve da znam :D
Imas pvt, gospodine covece.
Ја написао 100 дефиниција.
Hvala Vam sto ste se prijavili na kasting za kviz Put oko Sveta. Prvi krug kastinga se zavrsio, drugi krug ce biti naknadno objavljen. Molimo Vas da redovno pregledate Vas mail koji ste ostavili u prijavi.
Srdacno
ekipa kviza Put oko Sveta
Ovo su mi poslali za kviz.Ranije sam se isto registrovao al' nisam dobio nikakav mail.
Moja defka bila najbolja juce! Moja! Bolja i od Rezervojir Dogove! Ja jebem! Rasturam!
Imam ogroman kurac.
položila ispit, dobila osmicu i tako
kupila si svašta, ono, kul dan
čestitam klips!
čekam te u snovima da proslavimo to večeras kako valja olololo
HAHHAHHA manijače, i ja sam budala što sam ti uopšte spominjala da sam te sanjala :P
http://vukajlija.com/forum/teme/27631-snovi-vukajlijasa-o-vukajlijasima-i-obrnuto
eo teme klips, RAZGLASIMO NA SVA ZVONA!
aaahahahhaa ne smijem manijače da se tako hvalim tim stvarima, sad imam vukajlijaša za dečka, morambiti dobra na ovom sajtu :PPPP
dobro, ćutaćemo ka zaliveni olovom,lolo
izađem sinoć sa sestrom i drugaricom u Teatro kontajući biće bezveze, poziranje i to, međutim skontamo se sa nekim drugaricama koje su se slučajno zadesile u BG tako da se skupilo 8 bosanki koje su objasnile beogradskim pozerima kako se provodi, mamurluk jebe, al ne žalim :DDD