Moram nekome da se pohvalim

1. Aaaaaaaaaa...čestitamo! :-)

2. Gazda mi pokupio papire da me prijavi, ide staž i tako to na tu temu, opaaaaa. :)

3. Posle koliko godina Billy?

4. O, pa nije loše onda. Čestitam!

5. S obzirom da guram ovu višu zajedno sa tim, ja sam prezadovoljan. :)

6. Pa šta da kažem, mooooram da se pohvalim. Ja se zaljubiškala. Hahahahaha, u ovim godinama.

7. Za ljubav nikad nije kasno, i te munje... :)

8. Yipikayeeeeeee :))))))

9. Čestitke i za zaljubljenu i za posao! :))

10. Krenuo da kupim hljeb i svratim u kladionicu i ubacim čisto jednu marku u aparat( voćkice) i iskucam cenera. Sad je razguziva doručak lololo
    Dan mi je divno počeo.

11. Ми имамо једног другара што баш уме на воћкицама, сваки пут кад заглавимо с парама, дамо му стотку, он направи у 100% случајева 800-1000. Ал то може само кад је густо.

12. Zaredi sa njima izmedju klupa, ko u skoli, pa nas sve posluzi! ;-))

13. Hvala dečko, srećan vukrođ! Imaš neki sok?

14. Koja bi to bila scena hahah.

15. očistio godinu lololo

16. Večeras u 20:00, pod reflektorima Megine kafane u selu Fentanž, počinje meč između dva kluba 4.lige Luksemburga u "jeux de quilles"(ne mešati sa klasičnim kuglanjem), KC DREAMTEAM 2010 vs. KC ROUDE FIELS.

Vaš dragi moderator igra za Dreamteam i to na mestu čistača krajnjih levih i desnih čunjeva.
    Rešio sam da pomutim slavu Novaka Đokovića u međunarodnom sportu... :-)

17. Ako ih ne pobedimo, banovaću vas sve...nemam na kome drugom da se iskalim, jbg...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.