Krenuo da kupim hljeb i svratim u kladionicu i ubacim čisto jednu marku u aparat( voćkice) i iskucam cenera. Sad je razguziva doručak lololo
Dan mi je divno počeo.
Ми имамо једног другара што баш уме на воћкицама, сваки пут кад заглавимо с парама, дамо му стотку, он направи у 100% случајева 800-1000. Ал то може само кад је густо.
Večeras u 20:00, pod reflektorima Megine kafane u selu Fentanž, počinje meč između dva kluba 4.lige Luksemburga u "jeux de quilles"(ne mešati sa klasičnim kuglanjem), KC DREAMTEAM 2010 vs. KC ROUDE FIELS.
Vaš dragi moderator igra za Dreamteam i to na mestu čistača krajnjih levih i desnih čunjeva.
Rešio sam da pomutim slavu Novaka Đokovića u međunarodnom sportu... :-)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Aaaaaaaaaa...čestitamo! :-)
Gazda mi pokupio papire da me prijavi, ide staž i tako to na tu temu, opaaaaa. :)
Posle koliko godina Billy?
Posle 4 meseca.
O, pa nije loše onda. Čestitam!
S obzirom da guram ovu višu zajedno sa tim, ja sam prezadovoljan. :)
Pa šta da kažem, mooooram da se pohvalim. Ja se zaljubiškala. Hahahahaha, u ovim godinama.
Za ljubav nikad nije kasno, i te munje... :)
Yipikayeeeeeee :))))))
Čestitke i za zaljubljenu i za posao! :))
Krenuo da kupim hljeb i svratim u kladionicu i ubacim čisto jednu marku u aparat( voćkice) i iskucam cenera. Sad je razguziva doručak lololo
Dan mi je divno počeo.
Evo vam bombone za rodjendan.
http://s1.trosjed.net.hr/trosjed/avatari/177911a_0_GTKiA.jpg
Ми имамо једног другара што баш уме на воћкицама, сваки пут кад заглавимо с парама, дамо му стотку, он направи у 100% случајева 800-1000. Ал то може само кад је густо.
Zaredi sa njima izmedju klupa, ko u skoli, pa nas sve posluzi! ;-))
Hvala dečko, srećan vukrođ! Imaš neki sok?
Koja bi to bila scena hahah.
očistio godinu lololo
Večeras u 20:00, pod reflektorima Megine kafane u selu Fentanž, počinje meč između dva kluba 4.lige Luksemburga u "jeux de quilles"(ne mešati sa klasičnim kuglanjem), KC DREAMTEAM 2010 vs. KC ROUDE FIELS.
Vaš dragi moderator igra za Dreamteam i to na mestu čistača krajnjih levih i desnih čunjeva.
Rešio sam da pomutim slavu Novaka Đokovića u međunarodnom sportu... :-)
Срећно.
Ako ih ne pobedimo, banovaću vas sve...nemam na kome drugom da se iskalim, jbg...