Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
koji si nolajfer
ПРЕШАО 10000 ПОСТОВА НА ФОРУМУ!
Od toga 95% postova sadrži riječ Zvezda.
њаааааааааааах
Što volim kacam srećnaaa!!!!! Odaaavno nisam bila ovako relax, pitoma i spokojna.
Krotka Goga :)
E, baš tako. Ko mače :)
Say no more, say no more :))))))
Вратио се с пријемног. После пријемног седео мало у Мекдоналцу док су другарице јеле, и листао Блиц, па каже наслов у фазону јако зајебани и тешки пријемни. Мени била кеса, 20 питања (10 питања, 2 предмета) на заокруживање, па да си малоуман, пола на логику убодеш. Једно било зајебано, ја наравно омашио, ал' ко га јебе, упадам на буџет, то ми је најбитније, јер се нема кинте за даље школовање. Смер ми није битан уопште. Ја срећан данас. Сутра резултати, ваљда неће пољуљати данашњу срећу.
за који то факс, кумпире?
Нашао хиљаду кинти на улици, мада имам осећај да ће да ме стигне нека клетва због тога. Шта знам, не волим туђе паре да дирам.
Економски, рађен пријемни у Суботици, ал' упадам у НС изгледа.
Препорука за млађе: ако хоћете да пола месеца спремате пријемни, изаберите економски факс, а ако још хоћете после да се зајебавате, кажу ми да је смер трговине најједноставнији.
Zavidim ti, Krompiriću...
Ja tek u sredu polažem, i polažem na medicini bios i hemiju - ni malo laka pitanja nisu... Čak za biologiju, laik bi rekao da je to samo da se nabuba, ali kakvi! Krš, ali krš dvosmislenih pitanja i pitanja u kojim nešto računaš, lupaš glavu i slično... al jbm ga spremao sam se dobro, tako da mislim da e to biti više nego uredu... Jedino me jebe što sam teškiiii remaroš, i nikako da iščekam jbnu sredu!!
ako oćete 4 godine studija da se zajebavate, imate prosjek 10, primate sve žive stipendije i na kraju osvojite nagrade kao genijalac novosadskog univerziteta, pravac filozofski-žurnalistika i pedagogija.
Вејв Рајдеру, ово моје је смешно, искрено смешно, као за пети основне. Ништа даље од петог основне. Само с мало логике и разумевања могао би обичан ученик који никад економију није пипнуо да пола тога одговори.
Имам једну која се спрема за среду, ради већ месецима, и још има ствари које јој не иду. Ја кренуо пре 20 дана да се спремам и све спремио за час.
Мала Видро, првог дана на филозофски пријављено 120% у односу на прошлу годину, или на капацитет, нијесам стопроцентно сигуран, тако да је велика конкуренција сигурно. Код мене је око 820 пријављено од 950 капацитета.
maa, nije toliko gužva, vjeruj mi
samo se na psihologiju npr prijavi 400 ljudi, a primaju 70ak
idioti djeca, šta'š.
Препорука за млађе: ако хоћете да пола месеца спремате пријемни, изаберите економски факс, а ако још хоћете после да се зајебавате, кажу ми да је смер трговине најједноставнији.
Боље речено, ако хоћете да дреждите са хиљадама људи на бироу, упишите Економски факултет у Новом Саду...
Kompire si to bio u Subotici radio?
Јесам, данас у 10.
Nisam video masu oko ekonmoskog... Kada vam se to završilo?