Prijava

To je taj filing deku

Lol Deky šta si ti u pubertetu

Pa toti žemka #10

одем јуче да вадим личну карту, и шта се деси, нећете веровати фотовидео. ја тамо, а оно 20 људи чека у подрумчини, смрдља циганија убија, реко': "хехех, па добро, шта сад да се ради", кренем полагачко, "извин'те само да прођем, само да питам, хехе, јесте, сви хоће само да питају па остану и заврше шта хоће", ја тамо, "куц куц добар дан добар дан, имам заказано у 14:45, јесте, касним 6 минута, аха, прозивали сте ме већ, нема проблема, сачекаћу да заврши странка, није спорно".

вратим се испред, кад оно глупи срби стоје, зноје се, смрде са све оним циганима, кипе од беса, излази она службеница каже "овај дечко је следећи, има заказано, и тај и тај, а онда ви како сте и били по реду", кад поче да се буни неки индијанац, нека жена кука како је инвалид и болесна, реко' јбг тето, шташ, овај иза добацује: "па и ја сам имао заказано у 14х па ништа, ево чекам", реко' "пријатељу, ако си заказао, немаш проблема, иди бани, ако те има на списку решен проблем, шта", овај имбецил на вратима каже: "јесте, ја сам имао још у пола 2, променила се смена и сад чекам опет", кренем да му причам: "као прво, немој да лажеш ту, разумеш", па одустанем, реко' јебе ми се јако, ја своје завршавам за 6 минута, нека стока остане да смрди и копрца се за ваздух у подрумчини са још 25 људи.

а онда бану нека мајка жђететом, каже: "могу ли ја испред тебе, само дете да сликам за пасош, 'вамо-'намо", реко' нема проблема, извол'те. кад оно поче да се буни онај павијан с врата, каже: "како можеш да је пропустиш, ниси само ти испред ње", е ту мало пукнем, па му приђем и велим: " 'ајде се сад окрени ка њој и реци да не може, а ако наставиш да будеш безобразан можемо ми и насамо да поразговарамо испред, м?", и прозове ме она службеница и завршим то за пар минута и излазим испред и реко' да подјебавам редом говна глупа што одвоје 4 сата да чекају за јебену личну карту, уместо да закажу телефоном/преко нета, ал' одустанем.

пост ми је глуп јако и није баш ни за хваљење, мада се јесам до јаја осећао након пишања по глупим србима, па ето, не терам вас да читате јбг.

aleksandar kilogram - strah i trepet opštinskih i policijskih čekaonica

evo i ja sam danas svečano izvadio dozvolu nakon što sam je izgubio i vozio godinu dana bez nje ko retard

aleksandar kilogram, svaka nam čast na novim dokumentima

poigrajmo

https://67.media.tumblr.com/46356cf6b6b85c2ae42a0d6f0d8abdc6/tumblr_mxmun96Dlj1slx273o1_400.gif

Primili mi i mladjeg sina u muzicku, a stariji ove godina zavrsio. Normalno i mladji ce da svira gitaru, nisam blesav da opet kupujem instrument.

koristim isti telefon 9 godina. još šljaka odlično. kladim se da će me nadživeti

pobedio sam na loli

sirkane dosta puta pominjes to "lola/loli" (sto je od igre LoL) . to si ti cuo negde i bilo ti je simpaticno i kul pa si resio da dosta puta upotrebljavas taj izraz cak verovatno i kad nisi igrao uopste. Ja sam ti izbrojao koliko puta i po mojoj evidenciji 5 puta si vec napisao taj izraz i upotrebio za manje od mesec dana. ZNaci mene nemozes da prejebes .

Prešo kod nas u Bosnu? Koji grad? Doboj, Vlasenica?

HAHA MA JOK EJ NEMA CIRILICE OVDE TAKO DA CES OSTATI USKRACEN ZA ODGOVOR JER JA SAMO NA MATERNJEM PARLAM. SORI BRT PUSI KURAC

LAKO TI JE SAD PREKO ATLANTIKA DA PSUJEŠ PIČKO JEBENA
SAD SI SIGURAN PA PSUJEŠ PO SRBIMA IZ REPUBLIKE SRPSKE
NADAM SE DA ĆE CRNCI DA TE JEBU I MUČE KONOPCIMA

izijem flips

sirkane dosta puta pominjes to "lola/loli" (sto je od igre LoL) . to si ti cuo negde i bilo ti je simpaticno i kul pa si resio da dosta puta upotrebljavas taj izraz cak verovatno i kad nisi igrao uopste. Ja sam ti izbrojao koliko puta i po mojoj evidenciji 5 puta si vec napisao taj izraz i upotrebio za manje od mesec dana. ZNaci mene nemozes da prejebes .

https://media.giphy.com/media/kiblLDUFurYI0/giphy.gif

NIKAD JA NISAM NITI CU ZABORAVITI MOJ NAROD. SVE MI NEDOSTAJE ALI MORAO SAM DA ODEM JER TAKAV NIKOM NISAM TREBAO BEOGRADE ZBOGOM PAMTI DOBRO STA SAM REKAO. FALI MI MOJ STARI ZIVOT

A TO JA SAM PSOVAO I BIO I U SRBIJI DOK SAM ZIVEO. NISTA TO MENI NIJE STRANO PICKARANJE MENI U OPISU POSLA

NE IDITE DECO IZ SRBIJE.. SUNCE TUDJEG NEBA NECE VAS GREJATI KO ONO NASE. JESTE DA IMA PARA PICAKA ALI IPAK

u inat izijemu dva puta sam pobijedio na loli

neće više lola plesat polugola