Prijava

igracemo se isterivaca duhova

ae ovako, imash palicu za golf, grudvu snega i upaljach. Isteraj duha...

Za palicu za golf se ispostavi da je to ona ista koja je upotrebljena u filmu ''Dogma'' za ubijanje Azriela, što znači da je osveštana.
Uzmem onaj upaljač, istopim grudvu snega do destilovane vode, uzmem onu palicu i osveštam vodicu.Isprskam celu sobu tom vodicom na glas pevajući repertoar Ere Ojdanića, dok neživa prokletinja ne počne da moli za milost.Onda napravim dil sa duhom, da ode da progoni moju bivšu gazdaricu, i tako ga isteram, a njoj ga uteram.

Imaš pola torte, špenadlu i šugavo pseto.Treba da spaseš prašumu od sečenja.

dajem pola torte cuvaru na ulazu u kamp drvoseca da me pusti da udjem.Pod okriljem mraka trljam sugavo pseto o lica drvoseca dok spavaju.Potom im spenadlom busim po dve rupice na vratu da pomisle da ih je ujeo vampir.Drvosece sutra ne dolaze na posao i prasuma je spasena!

Imas dvadeset dinara i jos pet u metalu.Kako ces se prehraniti taj dan?

Stavim onu dvadeseticu u džep a petodinarku na pločnik, i čekam.Pošto se para na paru lepi, uskoro nakupim lepu svoticu.Uto mi prilazi lokalni prosjak, i optuži me za krađu zanata.Ja skupim sav metalni novac u kapu i mlatnem ga po glavi, zatim pobegnem.Za doručak smažem integralnu kiflu, zbog linije, a zatim odem do obližnje prodavnice da ukrupnim siću, da ne bi krivila kičmu.Kasirka me sva srećna izljubi i pozove me na ručak jer sam joj olakšala posao.Za večeru kupim zeljanicu, onu dvadesetku dam onom prosjaku koji je ponovo na svom radnom mestu, a ne seća me se jer sam mu dala blaži oblik potresa mozga, da umirim savest.

Imaš uginulog morskog ježa, luk i strelu i ogrlicu od bakra.Treba da ubiješ Bila Gejtsa i da te posle toga ne uhvate.

Uzmem luk i strelu, strelu namazhem lukom, za koji se izpostavlja da je beli, i gadjam onu tvoju Mama-boginju i ona zbog neprilagodjenosti na miris belog luka bezhi na dno mora gde joj ne smrdi...

_______________________________________________________

dam vam sijalicu, kozhni kaish i instalaciju za windows98. Popnite se na Mesec...

Kad imaš 98-icu, stižeš i na Pluton
------------------------------------
Imas sobu punu muva, nemaš mualicu, imaš zatvor i četkicu za zube. isteraj muve.

otvorim se na chetkicu za zube i bacim je kroz prozor... muve lete na govno, i eto ti..

____________________________

imash muvu, otvori zatvor...

ubio sam temu, izgleda... :(

aj neko novo pitanje

imas aftersejv, bateriju, pola plazma keksa i tri keca iz matematike. popravi keceve.

Nacapam se aftersejvom po faci da bih zadrzao muskost,metnem bateriju u uvo da mi dodje do mozga da bih bolje radio,pojedem plazmu i ona mi ne pusti da odrastem tako da imam dosta vremena da popravim matis.

Imas kompjuter ali nemas net...imas TV ali nemas antenu...imas telefon ali nemas struje...imas frizider ali nemas hrane...imas ves masinu ali nemas ves,jer si go...moras da odes GO i sve sto ti nedostaje da povratis...kako?(neka bude veoma zanimljivo molicu)

danas je prekosutra, dan posle sutra. A svi znaju sta se desilo na "dan posle sutra". sve moguce i nemoguce prirodne katastrofe. net nemas jer se smrz'o server onima u sezamprou. antenu ti oduvao uragan. zemljotres ti porusio dalekovod, nema struje. u frizideru nema hrane, jer si odlucio da se prejedes poslednji put. vesa nema jer... ma, na sav taj picvajz je uleteo tripod, ali ne onaj iz rata svetova, nego onaj iz mrak filma 4, pa ti je sprzio ves, i donji i gornji. Ako jos i povratis, bice veoma zanimljivo.

imas olovku (grafitnu, staedtler B2), srpsko-juznoafricki recnik, pola jabuke, stari sorts za fizicko i kremu protiv kostobolje. ubij caka norisa i sivena sigala bez upotrebe prekomerne sile. srecno!

Stiven i Čak bi dobili naizmenično olovku i morali bi da nađu u rečniku reči koje im se učine poznatim.
Pošto im to ne bi išlo "od pameti" , kao naučno dokazanu metodu bi morali da primene čišćenje mozga. Rekla bi im da će im se malo poboljšati pamet, a mišići duplo, ako operu zube pastom za pamet (to je ono za kostobolju). Sve te antireumatične masti poboljšavaju cirkulaciju i onad bi im sva krv jurnula u facu. To bi ih uznemirilo, tada bi svakom dala olovku i rekla da napišu pet rečenica na maternjem jeziku (na poleđini tog nesretnog rečnika). Pali bi u nesvest od napora, navukla bi svakom po nogavicu od prljavog šorca na glavu i to svakako ne bi preživeli. Jabuku mogu i sama da pojedem.

Auto ti je zaleđen na parkingu. Imaš ključ, notes, parfem, lak i turpijicu za nokte. Žuriš u grad.

Notesom skinem prvi sloj snega s auta, onda parfemom naprskam bravu da mogu da otključam vrata i otvorim haubu. Ispišam se u hladnjak i po motoru, turpijicom napravim varnicu da auto kresne ali ništa. Onda ono malo laka za nokte prospem po licu i šoferšajbni i počnem da se teturam po putu glumeći povređenog. Zaustavlja se golf 1 i vozi me u grad.

Imaš peškir, dršku od fioke, spajalicu i 2 mandarine. Treba da odeš na grob Majkla Džeksona i zapališ sveću.

Hm u vc-u na ajrodromu cu se skinuti gola oko mene obmotati peskir i ucvrstiti ga spajalicom. Madnarine cu da nosim u rukama...izacicu direkno na pistu cekacu pilota stavicu drsku od fioke u usta i foliram gusenje. Pilot me odvede u kabinu meni bude bolje. Polecemo ja ga hranim mandarinama do LA (mora se plati put)
imas knjigu maskaru pertlu makaze treba da napravis poklon za prijatelja.

MAKAZAMA isečem stranice iz KNJIGE i oblikujem ih (faca, životinja, auto, drvo..); povežem logične delove PERTLAMA i napravim niz; MASKAROM dodam nešto (obrve, tekst, šta bilo) i na kraju : to je strip!!!

GLOBUS, TASRATURA, BUBANJ, KUKURUZNO BRAŠNO, ŠPENADLE
Popraviti kečeve iz matematike, fizike i likovnog!!!

Na čas fizike poneseš globus i tastaturu, zatim ogledima sa padanjem i bacakanjem predmeta po učionici objašnjavaš sva tri Njutnova zakona na direktno u praxi.

Na čas matematike doneseš bubanj i tastaturu i izračunaš površinu i zapreminu bubnja, nacrtaš grafik funkcije prave koju predstavlja tastatura zabodenu kroz kožu bubnja pod apsolutno pravim uglom.

Na čas likovnog poneseš brašno i špenadle, počneš sebi špenadlama da puštaš krv na kukurzno brašno i da muvaš profesorku na foru kako si popravla kečeve iz matematike i iz fizike i kako nema smisla da ostane iz likovnog dok je sve vreme gledaš ludačkim pogledom.

Imaš fasciklu, sekiru, sunđer, dve zglobne cevčice, i dva jajeta.
Oslobodi onesvešćenu tročlanu porodicu iz požara a mora da ti ostane makar jedno jaje.

sundjer skuplja vodu. iscedim ga na pozar, i ugasim isti. sekirom sam razvalio vrata i dosao do troclane porodice. pojeo sam dva jajeta. ziva. to mi daje duplu snagu. drknem svakome po samar, pa se dizu iz nesvesti. fasciklom pravim strujanje vazduha (srpski:vetar), da ne bi ponovo pali, a i da imaju vise vazduha, treba im posle onog dima. zglobne cevcice ne znam sta su, pa ne mogu ni da ih iskoristim... ostalo mi je jaje. ups! ispade mi ;)

imas dve babe, jednog ficu, ali stari model, elisu i snalu za kosu. kako ces da obavis besplatni teledonski razgovor sa turkmenistanom?

Snalom prispojim elisu za ficu (stari model) i zapalim za Turmekistan. Tamo zaposlim dve babe u striptiz baru koji je u sklopu lokalnog starackog doma. Zarade mi neki euro (ili koja je vec valuta u Turmekistanu), kupim tamo "mobilni za jedan dinar" sa kojim dobijem TT (Telenor - Turmekistan) karticu. Posto korisnici Telenor-a imaju besplatne pozive u mrezi, obavim besplatan poziv! :)

Nalazis se na pustom ostrvu a imas 2l vode, gumenu rukavicu, rasparene carape, zgazene slavske kolace i Lady Gagu.. Kako ces stici za 24h na svoje vencanje u Bec?

razmontiracu Lady Gagu pa cu od nje da napravim gliser, a sa rasparenim carapama i rukavicom ima da ide brzinom svjetlosti.
sa 2 l vode- osvjezim se od puta ...
stignem tacno na vrijeme da otkazem vjencanje i nesudjenom poklonim zgazene kolacice za uspomenu.... :)

imas: orbit zvake, gumu od auta, fen koji ne radi, ukosnicu, 3 kikirikija, 1 psa i pola budjavog hljeba.
kako ukrasti mona lizu iz luvra?

Uh koji sam programer, jebla me logika :D
'ovako:
-dresirate kera da pronalazi buđav 'lebac.
-odete do Luvra,u hodnik koji se nalazi blizu Mone ostaviš isti.
-pre ulaska bacite ona tri kikirikija iz dzepa, šta će vam koji moj u dzepu?
-gumu od auta prodate Ciganima.
-od para kupite kaput četiri broja veći nego što vam treba i hranu za pse.
-naharanite kera.
-ukosnicu stavite u kosu.
-psa stavite u kaput.
-kod detektora za metal prvi put prolazite sa ukosnicom u kosi, drugi put je vadite pred čuvarom i nastavljate u muzej sa psom.
-puštate ga iz kaputa u naposrednoj blizini slike.
-on instinktivno kreće da traži buđav lebac, dok vi skidate sliku sa zida i stavljate je u kaput.
-izađete iz muzeja sa slikom.
-šmekerski vadite orbit i uzimate 2 žvake ko na reklami!