Prijava

Ovako, sto puta se nadjem zatečen time zašto mi je definicija obrisana, a imala je recimo bilans 21:4. Tako da predlažem da moderatori pre nego što obrišu neku definiciju sa dosta pluseva ispod napišu komentar zbog čega je obrisana.

Primer 1: Plagijat.
Primer 2: Nekvalitetna zbog toga i toga.
Primer 3: Ne sviđa mi se tvoj rukopis.

Pa pazi mnogo je to posla.....
Otvarana je ovakva tema više puta

I ja bih voleo ovakvu novinu.Mada čisto sumnjam da će do toga doći.

свака рецимо пета дефка преживи цео дан, тако да погледај сад колико би то посла било...

Mislim samo na definicije koje su imale dosta pluseva, ne na sve definicije. Recimo uzeću za primer ovu moju :D http://vukajlija.com/mazohizam/309847#comment_951962

Daj je ispod napisano zašto je obrisanan ne bih se bunio. . . :)

I mod napiše da je plagijat, pa mu ti tražiš dokaz, on nađe nekako....i tu se izgubi 10 minuta.
Ovako samo klik, i gotovo.
Ako je baš nešto bitno, ti pitaj na "Pitanje autor- odgovor moderator".

Mislim da sve zavisi od trenutnog duševnog stanja moderatora :D

I ne znam sta se desava sa njima. Gleda li neko postere? Ono je cemer i jad. Niko da se nadje da obrise ona decja fejsbuk sranja. UEA MODERATORI! UEA! http://www.youtube.com/watch?v=kuo-9ioHo0U

Njih je samo 10ak ili koliko vec, a ovde ima preko 20k autora (lupam, mozda vise mozda manje) to je bukvalno nemoguce, bar ja tako mislim. Al dobar predlog, bar da ima razlog zbog kog je obrisana.

Ја се трудим да оставим коментар ако је плагијат, ако је прежвакано, виц и шта ти ја знам. Осим кад је неквалитетно, јер не бих да се објашњавам с аутором на коментарима, али сам спремна да објасним ако ме пита на пвт-у или некој теми.
Али ја сам и раније апеловала да едитује макар у дефиницији бар оним ауторима који чешће пишу и нису дошли јуче, чији си ницк видео више од два пута, па кад нађу дефиницију на гробљету да могу да виду.
Али што неко рече, залудан је то посао, није баш као да нам је обавезно и плаћено, тако да зависи од воље модератора који ти је избрисао ремек дело.
Кад се погледа с друге стране, конструктивније је да се што више неквалитета избрише, него да се потроши време и све обрисано образлаже.

едит: И на све то, не раде сви све с конкретним разлогом.

Mene iskreno baš briga za razlog zašto je neka definicija obrisana.
Sve to mogu da svedem pod:nepismenost ili pismenost animatora.
Jer ako je meni definicija dobra onda je dobra.
A ako tamo nekom animatoru nije dobra i on je obrisao,to može da znači samo da je on nije dobro razumeo,a mene baš briga za razlog zašto je tamo neki neuki animator obrisao neku definiciju.
Prosto prihvatam da ima tu mogućnost da obriše definiciju,ali me ne interesuju njegovi razlozi,jer je svaki kriterijum u stvari samo lična procena određenog animatora.
Što se mene tiče,ja kompletan koncept brisanja definicija smatram glupošću.
Jer po čemu je neki animator kompetentniji od nekoga ko to nije da oceni da li je nešto za brisanje ili ne?
Kao dokazao se pa mu gazda dao neki čin pa je on sad pametniji pa zna nešto što nije znao pre nego što je dobio čin.
Lično smatram da ne treba ništa brisati,već da sam autor kada shvati da je napisao glupost treba da je obriše ili da sajt automatski briše definicije koje odu u minus na primer 5.
Time bi se autori motivisali da glasaju i da malo više utiču na kvalitet sajta.
Nema smisla obrisati nešto što je stajalo već par sati i što je već videlo dosta ljudi.
Ako baš treba brisati definicije,meni je logičnije da nijedna definicija ne može da se pojavi ukoliko je neki animator ne odobri.
Time bi se sprečila pojava krša na sajtu,a animatori i tako moraju da pročitaju sve potencijalne definicije.Dakle ne brisanje-već odobravanje definicija.

Meni su izbrisali neke koje bi se razvlačile kao ciganska slina sa nekim prosečnim skorom i ako su ih izbrisali. Pročitao sam ove koje ste gore linkovali - onako, nit smrde nit mirišu. Ja da sam terminator brisao bih još češće, kriterijumi bi bili kao kod matorog profana fizike.

Jer, ponekad se potrudim da pročitam sve nove defke nekog dana, ali ne mogu - ima ih mnogo, a većina mi je onako srednje žalosna i ja odustajem.