NOVO - praćenje autora

1. Slavk0

Pa dobro, što ste sad sakrili ove obožavatelje? Taman sam dobio jednog, i sad nikada neću saznati ko je u pitanju! :(

200 kinti na sto!

2. Ja sam moje popamtila, ha!

3. 200 kinti na sto!

Та не знам, да је предражињо у питању не бих дао тол'ке паре.

4. Što, caro? Kako misliš zbog čega moderatori imaju opciju?

5. ok.

1. lista onih koje pratite je vidljiva samo vama.
    2. lista pratilja je sada omogućena samo ktitorima i to samo njihovih pratilja.

malo sam zbrzao sve ovo pa javite ako nešto ne radi kako treba.

hvala lepo gazda :)

6. Još se jedno pitanje nameće. A to je da li modovi imaju ovu opciju?

Moderatori nemaju uvid u tuđe profile dakle ne može videti koga ti pratiš niti ko tebe prati. Ali moderator jeste automatski ktitor pa može videti ko njega prati. To im dođe kao plata (200 din) :)

7. Black Hole

Što, caro? Kako misliš zbog čega moderatori imaju opciju?

U čemo je fora da modovi trebaju da imaju uvid u to ko koga prati Blek?

8. Pa dobro, što ste sad sakrili ove obožavatelje? Taman sam dobio jednog, i sad nikada neću saznati ko je u pitanju! :(

HAHAHAHAHA :D
    Počeo sam naglas da se smejem... :D

Još se jedno pitanje nameće. A to je da li modovi imaju ovu opciju?

Ne vidim razlog zašto ne bi mogli.

9. Та не знам, да је предражињо у питању не бих дао тол'ке паре.

Iiii, bre...

10. To im dođe kao plata (200 din) :)

POšteno, znači više nisu ljudi od krvi i mesa pa automatski možemo tebe da cimamo kada vidimo da negde greše. Obzirom da su plaćeni :)))

11. A ne, nismo se razumeli, mislio sam da se pitaš da l uopšte imamo opciju "prati". Pogubio sam se nešto. :)

12. kaizene, obrati pažnju na porast broja ktitora u narednih par dana...

13. Ala će da šuška!

14. ok.

1. lista onih koje pratite je vidljiva samo vama.
    2. lista pratilja je sada omogućena samo ktitorima i to samo njihovih pratilja.

malo sam zbrzao sve ovo pa javite ako nešto ne radi kako treba.

+++

15. Ali moderator jeste automatski ktitor pa može videti ko njega prati. To im dođe kao plata (200 din) :)

E jbg, sad ću Blek Hola morati da čitam iz oflajna. :)

16. natnat

Ala će da šuška!

A i ne samo tako, osećam da će opako da padaju PVTi modovima sa molbama da im se izlista ta lsita!

Nisam u pravu?

17. О свашта , живо ме занима ко је решио мене да прати.....
    И да, не контам чему ово ,али јебига спор сам, треба ми времена...

18. A i ne samo tako, osećam da će opako da padaju PVTi modovima sa molbama da im se izlista ta lsita!

AKo sam ja dobro razumeo, neće oni moći da vide tu listu. Ja kao ktitor ne vidim niti koga drugi prate, niti ko njih prati.

19. Cara, ne pratiš fabulu.

Moderatori nemaju uvid u tuđe profile dakle ne može videti koga ti pratiš niti ko tebe prati.

Dakle, ako si toliko radoznao, nemoj da jašeš moderatora već plati ktitora!

20. lololololo, PATIM DA PRONIKNEM KORUPCIJU :)))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.