Prijava

evo ja cu da predlozim s-mizlu
mislim da je najlepsa na sajtu

A sta kazete da glasanje bude tipa evrovizija, ovja 12, onaj 10 (nije problem da se prebrojava imate svi kalkulator na kompu)
Pola glasova publike, pola ``strucnog zirija`` (mod tima) :D

izvini dlz predlozio bih i tebe po lepoti i snazi ali ti si penzioner

Ајмо ДЛЗ да убацимо у бараж :) Онај ко се врати из баража постаје "благи" фаворит...

Neeeeeee!!!!!!!! Ja imam zivot!
I 2pana :D

Sve što je trebalo da se kaže o ovoj temi rekla je Artemida u drugom postu.

Ne mogu da poverujem koliko su ljudi alavi na vlast...

Ok, ja jesam generalno protiv ovog predloga zato što popularnost među članovima ne bih trebala biti najbitnija odlika moderatora, ali ujedno verujem da članovi Vukajlije ne bi baš toliko omanuli u svom izboru. Nismo mi toliki šabani.
Sve u svemu, mislim da je stari način izbora moderatora bio sasvim dobar, ali ako se već toliko insistira na glasanju za izbor (Kaizen kaže, mi slušamo :D ), onda je moj predlog da se većina moderatora izabere na stari način, a da se na glasanje stavi određen broj moderatora. Tipa kao Konzul, glas autora Vukajlije, od naroda izabran, za narod... i tako te stvari. Znači članovi glasaju za Konzula-moderatora (ili više njih), a ostali su birani od strane Kaizena i modova.
PS: Hvala onima koji su mene predlagali, ali vas molim da me izbacite iz opcije moderatora, zato što za par dana više neću moći da budem toliko redovan na sajtu. Kod kuće još uvek nemam net, tako da ja uglavnom vreme na Vuki provodim sa posla, a pošto radim još samo do kraja ove nedelje, moje buduće vreme na Vuki će biti izuzetno ograničeno.

PPS: Čisto kao izražavanje sopstvenog mišljenja, želeo bih da kao moderatora vidim Kelta, Džimija, Obelixa, Prsta :), Reservoir Dog-a i vlajkoseljaka.
Ujedno se slažem sa time da moderatori ne bi trebali da budu srednjoškolci ili mlađi.

Vidim da sam predlozen za ovaj izbor, ali iz objektivnih razloga trenutno ne bih mogao da obavljam tu funkciju. Dugo sam bio odsutan (zbog nedostatka kompa), ispao sam iz tokova, mnogi clanovi i ne znaju ko sam, a bicu i dosta zauzet privrsavanjem fakulteta. Iskreno, mislim da je trenutak kad sam mogao najvise da doprinesem kao mod vec prosao (prethodni izbor moderatora), tada sam bio najvise prisutan i aktivan na vuki. Ukoliko bude mogucnosti, pri sledecem izboru mozete da me uzmete u obzir, dosta sam ja kritikovao rad mod tima, mogli bi malo i mene da kritikuju:D O tom, potom.... E, da, po meni obelix obavezno za moda, a sto se tice sevasta... autocenzurisano...

Trebalo bi da moderatori budu osobe koje znaju razlikovati definiciju od onoga što to nije, ali objektivno a ne po sopstvenom nahođenju. Isto tako morali bi da se pridržavaju pravila Vukajlije kada su u pitanju vulgarnosti i nebuloze, a mora se priznati da toga ima i ako je to po pravilima Vuke nedozvoljeno. PS: Zašto se Neša "penzionisao"?

"Draga, neko ne Netu nije u pravu, ne mogu sada u krevet!!!"

Севасте, 2пан је много дуже од тебе на сајту, и институционализовао је нолајферизам (неко време), и веруј ми да има увид у допринос већег броја чланова

izvinjenje od mene, preterao sam, al i dalje msilim da bi bio los izbor... autocenzurisano...

Ja kada bih bila moderator ja bih promenila svoje navike na vukajliji.Postala bih ozbiljnija i odgovornija.
Ovako sam blesava jer mi se moze!
Definicije bih brisala uvek u konsultaciji sa prvim moderatorom na kojeg naidjem.Ako moderator(pa makar i zyclon)obrise definiciju ja je ne bih vracala i kraj!Neka pisu jos bolje definicije ubuduce.
Sa clanovima bih resavala probleme preko PVT-a,a ako PVT ne pomogne tek onda da idu na temu zamolite modove.
Uvredljive komentare na definicijama ne bih brisala.To je corpus delicti!
Naravno izabrala bih barem dva pomocnika medju ostalim clanovima malo da istrazuju.:D:D:D:D:D
Kada bih ja bila mod,dokazala bih ostalim modovima koji nemaju bas prijatno misljenje o meni da nisam onakva kako misle.
Ja kao mod bila bih autoritet i bila bih na ovom sajtu priblizno onakva kakva sam u realnom zivotu.
Ovde sam blesava jer mi se moze,da ponovim.

Mada znam da nemam nikakve sanse!
I ranije sam se predlagala,ali su me zajebavali i onda vise nisam htela.
Posle sam shvatila da ti sto su me zajebavali nisu ni upola toliko postigli(ne po bodovima)sto sam postigla ja,i oni nikada,cak ako bi i bili predlozeni nece biti modovi.

Jao!!
Gde je Barrin facepalm kad ti treba.

:)
Ne bih dao moj glas nikome ko sam sebe predloži.

Da ne zaboravim ljizanina, i on bi mogo da bude dobar izbor, mada je vlajkoseljak moj favorit, zbog definicije miss sveta

Pa,i ne moras.:D
Ne mora za mene apsolutno niko da glasa.
Mnogi clanovi ne bi voleli da ja budem mod upravo zbog toga sto me vole vise kao obicnog clana,samo je nekoliko njih koji me ismeva.
Mnogi clanovi koji me vole ovakvu ne zele da se promenim.Ali kada bih bila mod promenila bih se na bolje da bih se prilagodila ulozi,a prilagodjavanje nece pasti tesko.Smatram da bih uspela da pomognem sajtu kada bih bila mod.

Da, baš zbog toga. :)

Kajzene rodio si čudovište ovom temom. :)