Lista najboljih posterdžija

1. Pošto ne postoji lista po polularnosti samo za postere, moja malenkost je odlučila da napravi listu. Ali nemoguće je sad sabirati sve postere i gledati skor kao kod defki, pa ćemo ovde napraviti malo drugačiji sistem. Elem, gledaju se odabrani posteri i posteri koji su dobili više od 400 pluseva (uglavnom su to ovi stari posteri, koji još nisu ušli u odabrane). Evo liste najjboljih autora:

fatal eror 46 odabranih postera ili neodabranih ali sa +400
    JohnnyBK 19
    celt 16
    Zazleni 16
    zoom 15
    Jurodivi 14
    Groucho_Marx 13
    Facafaca 12
    musssashe 11
    StefanKostic 11
    urrad 10
    mara munja 9
    StrajaKg 9
    Mr. Moon 8
    black hole 8
    lord_sarma 8
    don_brate 8
    Znaci ja 8
    Pekky 8
    sunshine 8
    грофозије 7
    abzzz 7
    kaizen 7
    smrdljivaprepona 7
    YouCantHandleTheTrut 7
    MOTIKA 6
    sunglasses@night 6
    hatorimatori 6
    series 6
    petroff 6
    Melkijades 6
    Reservoir dog 5
    Francky Delevra 5
    wlex88 5

Koga sam zaboravio neka se prijavi ili neka ga neko prijavi, ubacujem ga naknadno. Autori koji nemaju barem 5 odabranih postera ili da nisu odabrani a da imaju +400 ne mogu ući na ovu listu.

EDIT: Zbog nove politike i brisanja nekvalitetnih postera, dosta novih je preguralo famoznu cifru od +400... Moraću promeniti sistem.. Jedan dan ću to fino izmeniti..

2. od tih 45 postera 44 su plagijat

3. Pa neka ih obrišu onda.

4. Ја прочитао листа најбољих пријатеља лололололо
    За ово - Не пратим постере...

5. Ako ispunjavam sve uslove, uzmi i mene u obzir. :)

6. L0L
    Ја прочитао листа најбољих пријатеља лололололо

7. Ја сам прочитао "листа најбољих постерџија" ахахахахах.

Није лоша тема.

8. Ako ispunjavam sve uslove, uzmi i mene u obzir. :)

Žao mi je.

Ne znam samo da li je prava mera vrednosti ovo +400.

9. Mr. Moon 8
    Ne mož' ta lista bez njega :)
    Slabo pravi u poslednje vreme, sve su stari posteri.

10. Od dva postera, jedan mi je +700. lolol

I da, kul tema. :)

11. Dobro je sun al stavi da treba imati barem 5 sa +400 da bi ušli u listu svako ima neki sa +400

12. Možeš staviti i kvalitet postera ne uključujući previše sladunjave.

13. Dobro je sun al stavi da treba imati barem 5 sa +400 da bi ušli u listu svako ima neki sa +400

Prihvaćeno, hvala Dule.

14. mara munja 5
    lord_sarma 6

15. @vuja92

Hvala. Pregledao sam ih jutros, ali tada nije stupilo ovo pravilo sa 5 postera, pa ih nisam postavio.
    Prelistao sam 20tak odabranih postera i 10tak strana najpopularnijih autora pa sam naišao na još neke.

16. Eto ga. refresh-ovo sam listu, ako ima jos neko da sam zaboravio ili smanjio-povećao broj postera neka se javi..

17. Hvala,najzad i nas neko da se seti :)

18. Ohoho, i ja sam tu. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.