Prijava

Zanima me, preko koje banke bi izašlo najpovoljnije? Koja najmanje dere, ako se neko razume? Ono, kamata i štatijaznam.

Vi pametni koji ćete da mi kažete da su bankari lopure, ne javljajte se.

Kada sam ja gledao, pre 2 godine, bila je Rajfajzen najpovoljnija za stambeni kredit - upoređivao sam ono od 20 dina pa na gore. Msm, realno...

Не знам како је било пре две године, али Рајфајзен сад има веома лоше услове. Ако желиш фиксну рату, онда Сосијете Женерал. Ако ти то није обавезно, видим да је Прокредит банка избацила финих понуда. Избегавај грчке банке, поготову Пиреус, њих тренутно туже клијенти. Наравно, све узмеш са резервом, обиђеш лично све (!) банке. Кад се одлучиш за неколико њих, онда обиђеш друге филијале истих банака и покажеш шта су ти ове прве нудиле. Ништа да ти не буде тешко или глупо, на њих идеш ђоном док можеш, после ће да те јебу док ти свест не мркне. Изузетно би помогло ако добро познајеш некога ко ради у банци.

Protiv kredita bilo kada i bilo gde. Barem u narednih par godina dok ne olade sa kamatama, a oladiće.

Ne uzimaj kredit od lopova ni po ceni zivota, samo da navuku, posle si najebo. I nema ko najmanje dere, svi deru zavisi u kom pogledu. Sad nude neki kredit do 50.000 e ali za firme kao "bez kamate" ko zna kakva je pojebotka.

citaj najmanja slova prvo!

Ја сам летос радила праксу у Интези и знам да су имали субвенционисане стамбене кредите, који су били врло привлачни и људи су махом аплицирали. Нисам сигурна да ли је тај програм, субвенционисан од стране државе још актуелан, али кад су кредити у овој банци у питању, оно што је предност јесте кратак кредитни процес. Каматне стопе нису баш најпривлачније.

Нисам сигурна колико би Рајфајзен било добро решење, будући да они имају обичај да често у уговор ставе неку клаузулу на основу које промене висину каматних стопа, коју ти ни не помену, да би се заштитили од валутног или неког другог ризика, а клијенте само накнадно обавесте.

Koliko sam upucen,posto ljudi kupuju stanove od moje firme mahom preko kredita,jako se tesko dobijaju i kamate su veoma visoke.Pozeljno je naci racunicu i ako ti rata izlazi kao stanarina koju placas nekom drugom u dzep i ispunjavas uslove za kredit,mozda i nije lose resenje da uzmes neki od tih zelenaskih kredita.Ako vec moras da se mucis i da placas velike pare za stan,bolje je da placas za nesto sto ce da ti ostane,nego da izdrzavas nekoga ko vec ima stan ili vise njih.

http://inprus.weebly.com

Raifajzen nikako. Lešinari.