Ziljava stranka Vukajlije

1. Prank je ustanovio jer ga tresu seksualne krize ovih dana. Provjeri par strana unazad i javno je to izjavio. A cuo sam da reme prica da voli jer je Dzeksonka malo uza.

2. Smare ima kriterijume.Poizbacuj nezilj članove,i pošalji ih kod nas.ORKAN SIKĆE - PANDAN KREPĆE!!!!

3. Mršćite vi gej orkani! Ođe pandanska družina određuje kriterijume ziljawosti! Đeksonovoj mnogo dobro stoje halteri! Ona je ziljawa!

4. Eh, šta su ti kompleksi... Orkani bi želeli da budu ziljavi, kao mi, pa stalno vise na našem forumu!

Mršćite sa foruma, ziljawost nije prelazna!

I, da ne zaboravim:

http://i51.tinypic.com/2isfaz5.png

5. Kako ovaj Slobo smara. Prosto mi se ne ulazi da vidim sta ima kad vidim da je on postovao.

Zilj hajl!

6. Kako me mrzi da pričam sa smaračima ka ovaj pinki ne mogu opistai. Brate ne pričam sa nepoznatim likovima sa foruma jer sam isfolira i pričam samo sa uberima kao sto je nadzak, smare, reme i ekpiica

A gdje sam ja u svemu ovome? Valjda zaslužujem da mi se ime spomene, da se izdvojim iz ekipice...:) A što se tiče Džeksonke, iliti Mrše, ja garantujem za njenu ziljavost...

7. Bitno da je Dekson ziljava, nema veze ako nema sise.

8. Bitno da je Dekson ziljava, nema veze ako nema sise.

Tako je! Mrša ima moju potpunu podršku u svim aspektima...:)

9. Mogao bi ti bit' telohranitelj, to nam treba.

10. Ja sam šef Odsjeka za zaštitu i bezbijednost... Na meni je da rukovodim poslovima zaštite, i da upravljam tjelohraniteljima i obezbjeđenjem...

11. Tek sad vidim da ti to i jesi.

12. ЈА ЗИЉАВ!

13. Ha ha, kako je Micy duhovita orkorkork, prosto mi dodje da je uramim.

14. Au sunce vam jebem, nema me par sati i ispamovašte 10 strana...

Slobo, molimo te da se udaljiš sa teme. Ukoliko želiš da vrbiješ članove i napadaš stranke, osnuj posebnu temu i tamo ćemo da se teramo dokle treba.

Svaki tvoj budući post će biti prijavljen kao spam i regularno sankcionisan. Aj u kurac više...

Reme, dodat predlog.

8. Saradnja sa HBSV (HaxBall savezom Vukajlije) Jer ulaganje u sport dosta doprinosi našem telu i našem duhu, da postanemo još ziljaviji! Napred HaxBall reprezentacijo, napred ZSV!!!

Sada će fotkitze za ziljavim logom.
    http://img135.imageshack.us/img135/9547/purpleg.png

15. Mojne Stefi da smaras, ovdje je spem jako dozvoljen. Sta vas imam vrbovati, mogu vas samo kolciti kakvi ste ziljavi orkorkork

16. КОСТИЋУ УБАЦИ МЕ О'МА У СТРАНКУ ДА НЕ БИ РАДИЈО КУЛЕН! лоло

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.