Aha, znači to je provokacija?
Pa kakav si to nadžak kad neš da uzvrneš na prozivku?
Pre mi ličiš na SunđerBobBabu nego na NadžakBabu, iako si zapravo Sandžak Baba...loliša.
NadžakBaba
Nanja, ovde bi svi muškarci da te čitaju i ocene, dakle to je dobar znak. Pričam iz iskustva lololo dobrodošla u stranku, dovoljno si ziljava :)
Prankče, sunce ti poljubim, kako si uspeo celo ime da zapamtiš?lolo
Hah, pa moje je ime, majku mu, kako da ga ne zapamtim? :) A i nije teško, moglo je i gore da bude, na primer, bratovljevo ime iz Baghdada ne mogu nikako da zapamtim...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Molim? Ne znam kume o čemu pričaš xD
Opalim te golim, ha ha ha, njah njah..
-----
Elem:
Nemo mene ubrajati leba ti XD
Samo poželeh devojci dobrodošlicu :P
Ako ako.
Nećeš da odgovoriš na šovinističku prozivku?
Pa kaki si ti to nadžak pobogu..
Ne padam na provokaciju :)
Aha, znači to je provokacija?
Pa kakav si to nadžak kad neš da uzvrneš na prozivku?
Pre mi ličiš na SunđerBobBabu nego na NadžakBabu, iako si zapravo Sandžak Baba...loliša.
Nope.
Nanja, dobrodošla.
Nanja, ovde bi svi muškarci da te čitaju i ocene, dakle to je dobar znak. Pričam iz iskustva lololo dobrodošla u stranku, dovoljno si ziljava :)
Nadžak, mora li tako otvoreno? :)
Apsolutno. :)
Ne vuci me za jezik. :)
Sve to ti ime? O.o
:)
Zanimljivo... :)
Koristiš li nekada puno ime?
Koristim kada je traženo. To ime označava moje poreklo, porodicu iz koje potičem, tako da, da. :)
Lepo je to :)
EDIT: A šta znači to? Oduvek me zanimalo kako dobijete tolika imena... Šta, ime oca, dede, čukundede, itd...? :)
Zanimljivo :)
Nanja, dobrodosla! mwax
Prankče, sunce ti poljubim, kako si uspeo celo ime da zapamtiš?lolo
Jeste li primili ovu nanju, ja je primam lolololo
Samo da vas pozdravim, ne bijah danas ođe ZILJ HAJL, magarad trkačka
Primljena je Nanja, sada će biti banana :)
A ček, ček, je li ovo ona tvoja nanja :)
Jeste moja Nanja :)
Hah, pa moje je ime, majku mu, kako da ga ne zapamtim? :) A i nije teško, moglo je i gore da bude, na primer, bratovljevo ime iz Baghdada ne mogu nikako da zapamtim...
Zilj 'ajl!