Prijava

Da li je odobravate ili ne? Moj licni stav je da se treba odluciti na ovakav potez u slucaju hormonalnog poremecaja, te da zenska osoba ima sve odlike muske osobe osim prangije ili obranto. Promenu pola izvrseno krajnje bezrazlozno smatram cistom gluposcu. Znate li nekog koje je promeni pol zbog hormonalnog poremecaja, i kako bi ste se ponasali kada bi ste bili u drustvu te osobe. Ono sto me je navelo na razmisljanje u vezi sa promenom pola je slika ove gospodje http://www.facebook.com/photo.php?fbid=106076439476191&set=a.106030126147489.13025.100002215073924 . Dalkle da vas cujem.

Od kako sam promenila pol divno se osećam. Malo mi je čudno tamo dole ali jbg, sad nema nazad.

Ја мислим да то треба дозволити. Има доста људи који су одабрали погрешан пол по регистрацији и сад имају проблема у комуникацији.

Ja nemam fejzbuk, a ocu vidim gospodzu!

Podržavam. Desi se da je neko rođen u pogrešnom telu, pogreši čo'ek. :)

Šta će muškarcu pička ako ne može da rodi??

Malo mi je čudno tamo dole ali jbg, sad nema nazad.

Trči trči trčuljak Nadžak pazarila visuljak lolo

lolololo Nadžak :)

E tukidid, nesto se sjebalo i sad numem da posaljem sliku da se vidi odma bez otvaranja. U svakom slucaju imas gospodzu koja lici na zensko samo zbog roze majce, koju 'ladno moze danas da obuce neki musak i da ne bude gej u drustvu.

hahaha nisam pazarila nego dadoh da mi otfikare onaj koji sam imala. A svejedno bio minijaturan, mučenik, niko ga nije voleo...

На овом линку је нека Тања Китановић? Ако промени пол био би Тањи Китановић, а то (сложићете се) није неко лепо име за мушкарца. Зато - против!

NadžakBaba

hahaha nisam pazarila nego dadoh da mi otfikare onaj koji sam imala. A svejedno bio minijaturan, mučenik, niko ga nije voleo...

E sranje, ja msiljo ti kupila kurac lolo

Zašto, to je veoma dostupno nema potrebe za kupovinom lololo

hahaha, a jeli :) E ovo je već novost lolo

ja razmišljam da prišijem još jedan kurac...da mogu da kecam 2 ribe same time lololo!
ali crn kurac!

a kako je glupa ova tema... sad kao da li smo za ili protiv. Pa što koji kurac pitaš takvo sranje kada već uveliko tranformišu i čmar jebeni. Ove operacije se odradjuju i u srbiji i šta ti sad nas pitaš??

Треба му подстрек.

E da, ja sam inače protiv. Jer kontam, ako se neka žena na primer stvarno oseća kao muškarac, onda joj nije potreban penis napravljen od modifikovanog kliće da bi joj bilo lakše u životu. Mislim ti transformersi su neki plitki ljudi. Evo vidite kako ja arčim na temi jebanje a nemam čime xD