Prijava

Mnogi autori imaju mnoge krš definicije koje bi htjeli da obrišu, a pritome ih mrzi da stalno smaraju moderatore da im brišu definicije, a takođe ne da im se da čekaju proces arbitraže. Takođe, što se tiče nekih definicija iz prošlosti, sada su promijenili mišljenje, i možda se čak stide nekih svojih starih stavova, pa sada žele te definicije eliminisati.

Kako bi se ipak spriječila virtuelna samoubistva i impulsivno brisanje ogromnog broja definicija, predlažem limit od dvije ili možda tri definicije dnevno, koje bi autori mogli svaki dan samostalno izbrisati.

што су писали крш дефиниције! Против

Sad će da ti kažu da uplatiš ktitora.

Protiv.
Nije neki cim ni autoru da zatraži modu da briše, a nije ni neki cim modu da pročita, proceni jel za brisanje i obriše.
EDIT kaizen: Uplati ktitora.

Ja sam za ALI Jovičiću zar nisi primetio da Kaizen upravo radi na tome da autori ne mogu više toliko da se pitaju kad je brisanje definicija u pitanju. Odnosno, da štiti svojinu ovog sajta. Tako da ne verujem da će ovo biti ni blizu sprovođenja u delo.

Јовичићу, не можеш да се покајеш због нечега ако си сагласан да после 24 сата дефиниција постаје власништво сајта... а и ако се покајеш после је касно...

Saglasan si da definicija postaje vlasništvo sajta i da nemaš pravo da zahtevaš njeno uklanjanje. Naravno, prilikom svakog prikazivanja definicije na sajtu, biće navedeno tvoje ime.

Evo nulificirali smo ti pravo pokajanja :)

их бре Јано што исто размишљамо :)

Svi smo mi saglasni bili sa tim, jebiga, jer je to uslov za učešće na sajtu. Ugovor je ugovor, i kao, pristali smo na to. To stoji. Ali uprkos tome, možda ne bi bilo loše da se ta činjenica zanemari i da se ispoštuje, bar donekle to pravo na pokajanje.

Neke od mojih definicija koje su čak i vrlo popularne i sjajno ocjenjene poželio sam izbrisati, jer sam skontao da su nepotrebno uvredljive ili čak seksističke.

Npr. definicija, "Riblji paradoks" koja glasi "Što je teža to je lakša", bez potrebe implicira da su debele djevojke lakše ribe, jer budući same manje privlačne, nemaju mnogo izbora, pa onda lakše "daju". Tu, naravno ima istine. Ali ipak, uvredljiva je definicija, i naravno, uopšte ne mora da znači, nije pravilo.

Ali uprkos tome, možda ne bi bilo loše da se ta činjenica zanemari i da se ispoštujel, bar donekle to pravo na pokajanje.

па и занемарљује се, пријавом за брисање, проценом мода да ли је или да ли није за брисање...

Pa Jovicicu upravo je to razlog da se autorima ne dozvli pravo brisanja svojih defki, meni je ta tvoja definicija riblji paradoks odlicna. I sad ces ti jednu takvu definiciju da obrises zato sto si upao u jednu budisticku fazu :)
Ovde je i pozeljno latentno uvrediti neku grupu ljudi jer tako autori iskazuju svoje nezadovoljstvo necim i tripuju intelektualnu uzdignutost.
Mislim da bi bilo lakse da stavis na net otrvoreno pismo u kom izrazavas svoje simpatije prema debelim cicama.
Eto na kraju krajeva i ja sam debela na nekim mestima! A kad sam bila mrsavija teze sam davala! :)

A kad sam bila mrsavija teze sam davala!

Наравно, и ја кад сам био мршавији теже сам добијао, све је то повезано...

To implicira da postoji idealna težina za maksimizaciju davanja/dobijanja. Ajmo, fejzbuče, traži prvi izvod. A predlog mi se ne sviđa, volim da se sramim nekih svojih ranih radova, i isto tako vidim koliko sam napredovao za kratko vreme u neki stavovima i koliko sam jebeno kul i koliko ću tek da budem.

па то је онај фазон, што си тежи лакше добијаш зато што се цупике из не знам ког јебеног разлога ложе на "стомачић" мушкараца! а и мршави баја не долази у обзире, мишићи такође имају тежину... А женкама опада самопоуздање кад имају вишка и онда се лакше дају... тако је ваљда, јебем ли га...

П.С. сад чекам да ме банује Мрмун због спема лолололо

Ne bi se složio da za muškarace važi da, što si teži lakše dobijaš. To važi samo za mišiće, a nikako za salkaču.

Nema pičke da iole ozbiljna tema ne ode u jebačke vode...
Inače sam protiv, čak bi veliku većinu definicija vrn'o s groblja, osim onih sa uvredljivim sadržajem, tamo ima svašta, i dobrih i bezveznih, kao i ovamo, među živim.

шалабе који си партибрејкер јбте!

Za. Pa makar i jedna.