Prijava

Da se uvede opcija "mute". Tako da ne moram uvijek da gledam bolesne pičkopaćenike kako valjaju gluposti na četu ali i da opcija važi za to da oni ne vide šta ja pišem.

Dao bih samo primjer da se vidi na šta sam mislio u vezi tih pičopaćenika. http://img852.imageshack.us/img852/5394/unledhq.jpg

Може да ме мучи, да ме воли, да ме моли, одсече вене, она мене блокира, она ме блокира.

Хахахха фацо :)
ПРОТИВ
Нећемо да будемо јебени тексас холдем покер где блокираш турке и кинезе јер их ништа не разумеш и капираш да кују заверу баш против тебе.
Ако ти не одговара тренутна тема на чету - лепо одеш, радиш нешто занимљивије. За преписке између теби занимљивих чланова постоји фејсбук, пвт, мобилни, месинџери...

Нећемо да будемо јебени тексас холдем покер где блокираш турке и кинезе јер их ништа не разумеш и капираш да кују заверу баш против тебе.

Hahaha, i meni je to palo na pamet :D :D
Nismo mali da se durino i blokiramo ljude, niko nas ne primorava da cetujemo.

Protiv

Mylyce ako je ovo tema što Cara trenutno izvodi na četu, to je stra'ota a ne tema za čet, to je monolog koji je toliko debilan u kojem ja mislim normalno dijete od 10 godina ne bi uživalo. Da neki manje poznat član radi ovo što cara trenutno radi popio bi ban 10 dana minimum, ali to su vaše neke procjene nećemo u to da ulazimo. Ali kako god čisto "mute" bi odlično došao u nekim trenutcima.

То је већ тотано твој лични проблем што ти то смета. А шта би ти причао кад би мјутовао чланове који воде чет?
Причао би с неком трећом особом о нечему деветом и онда дође нека шеста особа којој нико није на мјуте и не може ништа да похвата јер се воде 7 различитих четова, сасвим постојано. Овако, чим се води више од 3 различите теме, брзо се једна угаси, надјача и тако у круг. То је сврха чета, да се ћаска необавезно.
А много боља опција од мјута је онај иксић у горњем десном углу.

Šta ja to radim, čatujem na sebi svojstven način!

Ako nekom modu smeta neka me obavesti ali realno, ja sam uvek za dobru spiku na četu i zezu ali ti i zilj ekipica ste započeli neki fajt tj, neke bedne porvokacije. I šta sad oćeš da se rapravljam sa tobom kao 30godišnjak

NO WAY PEDRO olloloolololollo

nemoj ko 30godisnjak, ti si OMETEN u razvoju, i ja ti ne zameravam. neces da dodjes do 30te. liolololollo

je l' nije bilo lakše i praktičnije predložiti čet sobe? Mada sam ja i protiv ovoga i protiv toga. Jednostavno je glupo, nemam pojma, sajt je prvenstveno za zajebanciju. E da i koliko sam ja upućen prvo je krenula rasprava između SESa i Care, pa si se priključio ti i još neko, al' opet nebitno, po meni bolje izbeći svađu, a pandanisanje je oduvek bilo do jaja. :) jebiga sajt je za zajebanciju, nemoj sve previše lično da shvataš. :)

А много боља опција од мјута је онај иксић у горњем десном углу.

i ovde traje KOBJASNIJADA, loolololololo.
a šta, da gledam šta vi nepismeni pišete, tipa: "zamerAVam", "trenuTcima" i slično? olololololo
PA TU SE DECA IGRAJU!

Dajte lokčinu na ovu temu, ionako je otvorena iz sujete i nemoći da se obajsni na forumu!

DOKAZ

Ma mylyce dovoljno je eto samo da ja njega ne vidim, kvari koncepciju totalno posebno ovim kaps lokom ali kako god. Inače nije to toliko strašno da moram na crveni iksić da idem.
Reme ne brini ne shvaćam ništa lično znam da je zajebancija samo ponekad' sve pređe granicu, isto kao što je sve u velikoj količini loše tako i to "pandanisanje".

Лок. Баш ћемо да мењамо сајт зато што се теби не свиђа Цара и што не умеш да објасниш.