Prijava

Kako da napravim poster koji ce da sadrzi vise od jedne slike tj kako da sve te slike uklopim da bi mogao da napravim poster na vukajliji

То је ђавоља работа. Не бих правио такве абоминације. Замисли да накалемиш трешњу на шљиву... или да укрстиш коња и магарца... Где ће овај свет ићи онда???

brate jesi li razmisljo o pejntu? a?

Ćero, moguće je ukrstiti konja i magarca i dobije se mazga ili mula, a svet je još uvek čitav.

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!
Лажеш ме зар не???? Није лепо са богаљем тако се спрдати...

Nek neko banuje ovog frajera, ovo je vec treca nebulozna teme. Sto znaci da je ili dupli ili opasan serator.

Sto sam serator,ja postavljam teme koje su meni interesantne,i pitam pitanja koja mi nisu jasna.Al posto sam nov dosta mi je nejasno.Tako da ako ne mozes pomoci onda lepo zatvoris oci udahnes vazduh i odes.

Mogao si da pronađeš neku već postojeću temu sa sličnom tematikom, nije praksa otvarati nove teme za bilo kakvu nedoumicu na koju naletimo.

Elem, ovo ti i nije toliko pitanje za Vukajliju koliko pitanje za nekog ko se snalazi sa Paint-om, Photoshop-om i sličnim stvarima. Posavetuj se sa prijateljima ili pročačkaj sam nešto. Paint ti je generalno najlakši, ubaci sliku, kropuj deo koji želiš, otvori novu sliku i zalepi taj deo. Ništa lakše. Onda kad sve središ tj kad dobiješ jednu konzistentnu sliku, okači je kao poster.