Prijava

Добар компић је овај лаптопић, тј. нетбукић... А много је кориснији кад га користите без напрслог екрана и великим кругом на средини.

Шта мислите, вреди ли то поправљати, јер је комп стар годину и по дана... Нема никаквих проблема, а то што ја направих са диспејом је мог задњег трапа дало (сео на комп док је био у ранцу).

Интересује ме има ли овде неког ко има, или би могао да набави поменути, у замену би могао да дође неки дрес(ови) или неке сличне стварчице, квалитетне и оригиналне, а имам и за ВИП фон Нокију 5130, мјузик едишн. :) Нов је 90е, што је абнормално, неки лик ми рече за 50, али комп ме је коштао 11000, па рекох... Има ли непшто приступачније, а да знате?

Данке шн унапред!

Не бих да лажем, или лупам, али колико се сећам, купити монитор је врло неисплативо. Мислим да ти је боље да купиш неки нов. Сећам се кад сам тражио монитор за другаров лап... Драње невиђено. 50% од цене новог, а на неким местима и до 70%. Погледај на бенчмарк форуму.

Ne isplati se nikako, ili ga teraj takvog ako mozes, ili prodaj u delove , ram, grafika, ploca itd , pa doplati za novi, i pazi gde sedas :)

Хвала на саветима. :)