Prijava

Примјетио сам да нема сличне теме или нешто овако као што постоји за фузбал.

Овдје да се поставља фазони неке занимљивости о кошарци, ваша мишљења који тим је сада најбољи, европа нба, најбољи тим икада, шта мислите о Србима тренутно у кошарци.
Историја кошарке који вам је кошаркаш остао у сјећању, кошаркашки потези и шта год вам падне на ум. :)

ЕДИТ: ако би неки мод могао да промјени име теме у "Кошарка и занимљивости о кошарци".

ја гледам КОШАРКА по форуму тражим, а оно "Баскеташки" интересантно. Извињавам се на спему. ;)

ЕДИТ: иако видим овдје је ријеч о баскету баш, како га ко игра и тако то, ја сам овдје мислио да буде спика око кошаркашких успјеха, потеза кошаркашких, занимљивости и резултата. Ако модови мисле да је непотребно нека локују. :)

E zanima me šta mislite o Kobiju, ne mogu da verujem da je u top 10 najomrženijih sportista ikada. I ovde kod mene ga hejtuju a ja ga baš gotovim.
http://www.youtube.com/watch?v=7l053a5oYxc
KOBE OBJAŠNJAVA!

Коби је одличан играч, само има такву карму као и Шумахер или га воле или не, претежно не.
Иначе засигурно један од најбољих бекова на свијету што је икада играо.

http://www.youtube.com/watch?v=X12w-0Z7A8A По мени ово је потез који је засигурно један од најбољих што се виђа, преко човјека од 220 цм и 135 кг овако закуцати то не може баш свако.

Да ли неко од вас мисли да можемо направити тим као пре 10-12 година? Да жари и пали европом и свијетом?

Mani mrtvog Sabonisa brate, ovaj ga jedva zakuca, evo garantujem ti da ga ja bolje kucam od ovog našeg sa brojem 5. Da vidiš ti šta radi Vins Karter, on preskače ljude bre.

http://www.youtube.com/watch?v=XMrPjl-927Q

Mda, verovatno najbolje zakucavanje u istoriji košarke...

u nekom casopisu sam procitao jos davno,na tekmi rezultat 144-0,na nekom evropskom preventstvu pre 100 godina

Mani mrtvog Sabonisa brate, ovaj ga jedva zakuca, evo garantujem ti da ga ja bolje kucam od ovog našeg sa brojem 5

lololoolo
Al realno Karter jebe kevu, po meni ovo zakucavanje sa olimpijade najbolje ikada.

DCX pozivam te na basket brate, ako ne veruješ, da ti pokazem inace se profesionalno bavim košarkom 12 godina, kad oćeš i gde oćeš, 24h sam dostupan !

najstarije kosarkaske utakmice igrale su se loptom za fudbal

Хаџићу, где играш?

Сад игра у Холандији.

Koliko god i ovakvih tema da se otvori i gde god da se otvore, uvek ću stavljati ovo kao najbolji potez ikada, jebala vas zakucavanja.
Još bolje što je ovo preotiv USA, da se vidi koliko su ustvari mutavi kada ne igraju protiv neke boranije nego protiv jednog Bodiroge.
---
http://www.youtube.com/watch?v=DQEzmPKdqt4

Гледао сам овог. Има неки клип из колеџ или чак средњошколске кошарке. Комедија.

Jebiga, ne moze on da bude ne znam kakav igrac sa tom visinom.

Najjace kad je bio turnir u ulicnom basketu u mom gradu i dodje ekipa iz Valjeva sa likom koji je visok 226 santima. Koma. Gledao sam ga kad je igrao protiv nekih likova '92. godiste i pojma nije imao. Samo je kucao.
Retko koji natprosecno visok igrac moze nesto da uradi. Npr. Jao Ming.

Ма не мислим да је комедија како он игра. Комедија је како изгледа та кошарка кад су сви пола метра нижи. А креће се сасвим солидно за своју висину. А за Манутеа би још човек рекао да није способан да живи кад га види. Кад он цепа тројке! :)

А оно што мене још више убија јесте та неравномјерна подјела висине ! Мој Саиграч из клуба висок је 175 центиметара али даје по 30 поена на утакмицама ! Ја сам висок 201 центиметар и свака друга будала у граду која прође поред мене висока је као ја ! То су најчешће момци који ништа не раде у животу, нити уче неки факултет, апсолутно немају никакву сврху постојања. И онда се замислим шта би тај мој друг од 175 цм радио да има њихову висину ! Био би међу најбољих 10 играча у Републику Српску ! Можда и у Србију ! Ко ће да каже за њега да је кошаркаш кад га виде на улици ? Нико жив вјерујте ми, а када испричам људима како дечко игра и колико поена даје на утакмицама, сви занеме !