Prijava

zanimljivo, dugo dugo sam vec ubedjen da je rat izmedj ukra i ruja

Nationality?
Russian
Occupation?
No, just visiting

haha

Rusi su se bas naresili da plunderuju u ukrajni stoga paze kako gadjaju da ne uniste neke vredne predmete koje ako ukradu mogu posle da prodaju za dobre pare.Vagner je otiso bio predaleko sa plunderovanjem i zato se zamerio Putinu jer nece sa njim da deli plen vec oce sve za sebe i za svoje placenike.Nuklearnog rata nece biti jer gube i zemljiste i resurse i jeftinu radnu snagu u oblastima koje osvoje.

прочитах да ће порез компаније која држи порнхуб ићи за помоћ украјини хеахеха

нисам разумео нити детаљисо око вести је л то значи да ће порез који плаћа порнохуб ићи за помоћ украјини то ће бити паре ни за шта а украјниске курве са сајта ће прорадити још јаче а има их

lol evo ga

"Onlifans" kao "svetao primer" firme koja je od početka godine uplatila 700.000 dolara u ukrajinski budžet.

https://www.alo.rs/vesti/svet/903252/pornhab-stize-u-kijev-da-spasi-zelenskog-najpopularniji-sajt-za-odrasle-konacno-prihvatio-zahtev-ukrajine/vest

Nesto mi pade na pamet, vidim ovo rusi kao ometaju signale po estoniji i baltickim zemljama, šuška se da su odnosi nikad zategnuti ha hu pa da pitam kamenofila kakvo je raspolozenje bilo u estoniji dok si bio tamo i jel stvarno napeto do te mjere da si je napustio zbog toga ono jel ima nekih naznaka da bi do necega moglo doci ? Kako su mediji tamo izvještavali i kako je narod sve to doživljavao ?

napustio

lol

evo ja cu odgovorim, utripovo se blickriga i sto je sig sig(sig) je

Ne vjerujem da se do te mjere usro a i prerano je otišao ima neki poslovnih razloga sig

Sta bi onda ja i jovor trebali, kod nas tenzije od pamtivijeka

Edit. Kameni odgovori, ne dozvoli cari da govori u tvoje ime znam da imas insomnije i da si budan od dva do dva

pa nije naravno, spojio lepo i korisno (true razlog: ima tamo nekih lepih namirnica za kuvanje koje bi mogo izbaci na sajtu)

evo ja mislim da nije primarno zbog ruja napustio al sto da se glupira ko zna stamoz bude ajmo iz ove prelijepe zemlje bogom dane vraticemo se katad (odgovorio bi vec da misli da kenjam nesto)

mooooj plidu nisu svi hrabri kao ti i jovor

Jutro lavovi. Norveška > Estonija u 9 od deset stvari, a najvažnije su standard, jezik, stabilnost i udaljenost od ruske granice, koja mi je inače bila na dva sata vožnje. Situacija nije bila ratna, ali nije bila ni pacifizam. Dodaj na to ogromnu inflaciju (majka Estonija EU rekorder), valove otkaza u ajtiju (puko startap balon) i općeniti osećaj nervoze koji se uvukao u sve pore društva.

da nije primarno zbog ruja napustio al sto da se glupira ko zna stamoz bude ajmo iz ove prelijepe zemlje bogom dane vraticemo se katad

Otprilike tako. Da nije bilo spec. vojne operacije, Kameni bi vrv sad stavljao gipsane lavove na kućicu u predgrađu Talina i učio estonski zaozbiljno.

jel te stra' velikih ruja? šta si ti, neka pitchkitza?