Prijava

Е сад, ми који нисмо били, а отишли би, редовно смо затрпани причама како све врви од гудре, пијани и дрогирани људи повраћају своје изнутрице, гомила Британки, Швеђанки и сличних се даје лакше него жвака.

Па хајде сада конкретно:

Да ли Егзит стварно подсећа на смотру блуда попут оних хипи фестивала?

Да ли је бити пијан, добро то јесте, али дрогиран дефолтно стање?

Да ли је стварно има више странаца наспрам домаће публике? (најтеже ми је у ово да поверујем)

Да ли хипи цаве слободног духа деле своја тела, то јест можемо ли се ослањати на приче локалних њушки типа, "наш каква Швеђанка тебра под шатром, јес да је здибала, ал оно врх" или "Енглескиња нека, матори, жанру риба, али сам је цепо у жбуњу".

Прокоментаристи мало на ту тему, пошто сви већ знамо да је скупо и да је до јаја. О томе доста приче.

Иде ти се на Креатор, а?

Иде ми се, наравно. Шта друго ја има да слушам тамо. Гледам листу, сви извођачи наводно на врхунцу популарности, а ја не знам 90 посто имена.

Доста зависи од испитних рокова, али сам спреман да жртвујем ВС/јп зарад Креатора.

Е вако Бурзуме не знам за то али кева ми ради често са Новосађанима који се пројављују за професионалну Војску па каже половини у досијеу блеји под преступи - гудра ан Егзиту...
Плус, Егзит није више што је био кад је почињао кад сад има јебене Латино, Денс, Хип Хоп и сличне стејџове...
Боље ти да одеш у МЕТАЛКАМП у Словенији, лепо се изхедбенгујеш и боле де туки...

Немам пасош, а Војводина је још увек покрајина у Србији. Што се тиче метал фестивала, неки дугорочни план је Вакен. Одем једне године и чујем лајв половину од бендова које сам икада готивио.

То за стејџеве: боли ме уво, ако одем идем само последњи дан, Креатор. Напијем се, слушам до јаја бенд, опет се напијем и идем кући.

Није да рекламирам Словенце али ове године имају Слеју, Ерборна и тако то... Гледам кад нисам успео буразера да исцимам за Змијчугу и Јуду код нас, ни за Џон Бон Џову код Рвата, да одемо барем на Слеју :)

1. Не. Јесте зајебанција, али није ко (што људи замишљају) Вудсток или који већ курац. Видиш олешене људе како спавају у блату, ал то на сваких сто метара.

2. Алкохол је дифолт. Спид пожељан (енергије ради), ексери сувишни готово свуда осим на два стејџа (на која ти, вероватно, нећеш ићи), вутре у изобиљу - ако те пукне жеља (људи вољни да поделе), есиди ту и тамо, печурке никако, остало не знам. Има и стрејтера, нарафски.

3. По некој мојој оцени (ишо сам на последњих пет Егзита), однос је око 70:30 у нашу корист. Значи, Британци на сваком кораку, али само зато што ти обраћаш пажњу на то.

4. По мом искуству, не. Штавише, трипујем да би лакше наватао нашу рибу.

4. По мом искуству, не. Штавише, трипујем да би лакше наватао нашу рибу.

znači, ponesi rohipnol i neš pogrešiti... :P

znači, ponesi rohipnol i neš pogrešiti... :P

Капирам да би било сумњиво да је вучеш онако онесвешћено-разјебану кроз блато до неког жбуња. :)

ЕДИТ : Да се исправим - нема толико блата, уопште. Ако је суво -земља је сува, ако пада киша - има блата. Класично срање. Ал, како је ипак јул, углавном је први случај доминантан.

Капирам да би било сумњиво да је вучеш онако онесвешћено-разјебану кроз блато до неког жбуња. :)

na ekzitu? vukljanje omamljene ribe da bude sumnjivo? božeee petraaaa :P

Ima dosta opijata svih vrsta, ali mit je to da se posetioci odvaljeni valjaju u blatu i sopstvenoj povraćki. Bio sam i na bir festu i u Guči i iste scene sam viđao kao i na Egzitu.
Strendžera ima pun kurac rekao bih fifti-fifti, uglavnom inglišmeni. Komunikacija sa njima je uglavnom pozitivna, a njihove pičke se ne daju k'o ni naše, dakle mit (pokuš'o u više navrata).
Ako se dvoumiš, moja ti je preporuka dodeš. Na Egzitu ne može da bude loše i nikad nije dosadno. Kad ne znam šta ću i kad nema nekog programa vrednog pažnje ja odem na rege stejdž, sednem, cirkam i muvam cavulje.
Ziget će naravno i ove godine prejebati Egzit na "metal" stejdžu. Najavljeni su Motorhed, Sonata Arktika, Džudasi, Deftons...

Na Egzitu ne može da bude loše i nikad nije dosadno.

Амин. :)

I Rajz Agenst... Aaaaaaaaaaaaaaa oću ih na Exitu!!! :p

pošto živim u blizini, ne mogu da ne primetim da se od onog prvog exita pa do sad, bagra koja ide gore na đavu mnogoooo promenila. Znači prve 2 godine su dolazili likovi kakve stvarno do tada nisi mogao da vidiš u Srbiji (osim ako se ne krećeš u tim krugovima) i baš jebilo ono..''sektaaa''...još pogotovo što sam tad bio dosta mlađi.
A sad se to dosta iskomercijalizovalo (jel dobro napisano?)...i svako ko hoće da bude malo viđen iz grada otiće gore, čak i ako je teška fenserčina (krećem se i u takvim krugovima), jer sad gore stvarno bude muzike za svačiji ukus.
I ako je iko u prilici da ode, stvarno je za svaku preporuku, dosadno neće biti sigurno, znači ako si sa iole zanimljivom ekipom provod ume da bude urnebesan.

a što se tiče tih strankinja, ja ih nisam ni muvao nikad, nekako se razvalim ko bulja i onda ne mogu reč da progovorim ni na srpskom, a kamoli da serem nešto na engleskom, al da sam do sad video bar jedno 15-20 puta kako se divljački tucaju, i to ne na mnogo skrivenim mestima (odu iza onih plastičnih klonja ili za neki grm se zature), znači da se udaraju-udaraju se, e sad zavisi na kakvu naletiš...ja sam šorao iza klonje jer je bila gužva, i bukvalno na metar od mene lik seva po ribi zguza, ja reko samo ''izvinite brzo ću'' oni samo odmahnuli glavom i nastaviše...

suma sumarum, ako možeš nabavi karte dok su još jeftinije (ako sad već nije puna cenu, nemam pojma) i idi, definitivno se oseća neka kul atmosvera gore tako da nećeš zažaliti

exit je majka mara, jedino smara pivo u onim plasticni flasama, ali ima da se kupi u limenkama unutra, ljudi su širokogrudi, dele sve što imaju, doduše, ja imam sise pa možda zbog toga, ali u prolazu možeš da pirneš i tako to..... engleskinje su izrazito ružne, jedino ako nije neka crnkinja, njam, čokoladica.... svi su srećni i svi šire ljubav.... =)))))))))

Ming
I Rajz Agenst... Aaaaaaaaaaaaaaa oću ih na Exitu!!! :p

Иди бре Минже, знап како си ме исцимао. Читам први део поста, и помислио да долазе, а онда видим други део, и видим да је то само твоја жеља... :)

E da ljudi, ja sam na Szigetu ove godine, dodjite tamo, dodjite tamo :)

Doduse, ne na metal stejdzu, ali evo s kim sviramo:

http://www.sziget.hu/festival_english/programs2011

(Mi smo ovaj bend ispo Ejmi Krekhaus)

Ima za studente popust za karte za Egzit, 6000 je komplet karata. Čisto da napomenem.