Кондом Вече

1. Проглашавам отворено вече љубитеља контрацептивнох средстава. Данас је за овакву врсту заштите написано више него довољно дефиниција. Е сада, овде можете писати ваша искуства, и недаће везано за контрацепцију... Шта је боље, са кондомом, без па испрати ракојом... Итд.. Дајмо машти на вољу..Ако имате муда :)

2. Ти више волиш пилуле :)))

3. ja sve što mislim rekoh u definiciji. Ipak je do toga trebalo doći :))
    http://vukajlija.com/kondom/58525

4. Ljizanine, nemoj da te cuje neko svesteno lice da glorifikujes kontracepciju, pa da te upoznaju sa svetom lopatom velikomucenicom:):):)

5. hehehe. znam da smo na ekskurziji kupili pakovanje u nadi da cemo nesto * al nista, na kraju smo ih navlacili na ruku da vidimo kolko su cvrsti.

6. U osmom razredu su ludaci iz mog odeljenja kupili jedno 20 romed kondoma,naduvali ih,crtali razne crteze po njima(koji su ispali super jer jedan od njih je umetnik)zavezali koncima raznih boja i otisli u suprotnu smenu(deca od prvog do cetvrtog)i prodavali klincima "balone" po 30 dinara komad!!!Zamislite!!!

7. kondom ti ubije osecaj,dole kondomi
    ko da jedes cevap sa celofanom :) (dobro glup je primer)

8. Ne ubija kondom osecaj!Ko je potentan prevazilazi i kondom!:D

9. E ovo si dobro rekla :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.