HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. janpi
    pa ajde oko pola 9 da vidimo da se skupimo, trebalo bi da sam tu

ja ne znam sta mu nije jasno...

2. kselomire jel odgovara cetvrtak od 8-9?
    posto i ja i anchor imamo ispite ovih dana i nismo bas dokoni da cekamo po cijelu noc

3. Meni u startu ne odgovara, ne znam kad će biti termin za fudbal.

4. pa kad ti odgovara?

5. Kompaund,mozemo veceras.

Ne mogu ja večeras, nisam kod kuće. Je l' odgovara svima sutra u 22h, ja ranije ne mogu?

6. Ајде мало да оцењујемо играче , да их анализирамо , укратко да кењамо мало и унесемо семе раздо....... овај једну личну занимљиву конотацију нашем свакодневном игрању...

Ја крећем са листе играча лиге...

1.Саншајн - човек зна да да гол , први је провалио код нас неке карактеристичне форе па нас јебо ко шашав са њима ..... у последње време слабије игра али га вади тимски саиграч , Јорган , намешта му оне силне голове :) , сам се тешко сналази .... од играча , нека он буде Раул!

2.Јорганџија - Ол раунд играч , може да покрије сваку позицију , има све квалитете , једино што када није сконцентрисан нема вајде од њега , иначе одличан тимски играч ..... он нека буде мешавина Матерација , Снајдера и дел Пјера ....

3.То - Најмодернији тип играча , последња , унапређена школа.Ол раунд тип , тимски играч , разуме игру у потпуности.Одличан стратег , мана нема.(у ал га нахвали јеботе :))
    Он је мешавина Риа Фердинанда , Лампарда и Месија.

4.Ђејмс Бонд - Олд скул , био шака јада ,али временом постао пристојан играч.Сви су пратили његов развој , најзад , дошли смо до тачке где може да добије сваког 1 на 1.Али у тимској игри има недостатке.У одбрани је солидан у задржавању и кварењу игре али нема пас и у нападу је сам мање више немоћан.Понекад не размишља довољно о самој игри већ само да испуца лопту ....
    Ђејмс би био , на пример , Колоћини.

5.Лупус - е он већ зна сам себи да створи гол шансу , има сјајан осећај , агилан је , добар нападач.Поштује формацију у тимској игри.
    Он би био , Вејн Руни.

6.Значи ја - не знам ништа о њему ...

7.Џанки - познаје физику игре , одличан је индивидуално ,непремостива препрека (био) за улазак у репку , некада најбољи играч.Али тимски понекад има , по мени , несхватљиве идеје , типа да стоји на гол линији и да не мрда , уместо да игра напад јер то најбоље зна и ту је најкориснији.Тимска игра му је слаба , не поштује формацију , не гледа саиграче , јурца за лоптом , не размишља ....
    Он би био , Дидије Дрогба

8.Мадафака Шит - никад ми није био јасан као играч , био је међу најбољима пре , не знам како , увек сам мислио "како је могуће да ме добије оваквом игром" , али давала је резултате.У тимској дивља скоро као Џанки .... мада да није било његове идеје , на овом форуму данас не би било овог поста :))
    Мадафака је Јон Оби Микел! (и Јуда наравно)

9.Сремски Нинџа - солидан тимски , зна да размишља , поштује форму , позиционирање,индивидуално слаб играч
    Костакурта ....

10.Марко бре - не знам га ...

11.Лаки - Overrated

12.Србин 1389 - у глобалу добар играч ,мада има и он своје моменте.Не испоштује увек тимску игру и план .....
    Андрија Калуђеровић

13.Кузман92 - огроман потенцијал , први и једини који је прошао садистичке квалификације за репрезентацију , сјајан у одбрани , добар у нападу , фали му само искуства на великом терену и пас , често одбија да баци пас или не уме , не знам тачно , боље му иде задржавање .....
    Мешавина Видића и Сол Кембела

14.Огњетина - било некад

15.Пеки д Џем - било некад

16.Јабучило - стагнира.Имао успон форме а онда се преоријентисао на одбрану и само одбрану , фали му скил у нападу а пас баца само када се ослободи , и треба да ради на њему , тимска игра слаба.
    Кошћелни

17.Реме - једнострани играч , напад напад и само напад , мада се поправља , буџи скил , има осећај за гол
    Ђилардино

18.Ен Дотер - било некад

19.Ксела - више мути и четује него што игра , бејаше голман сад игра "модерни" хакс , додуше слабо , 1 на 1 променљиво , тимска лоше.Имо и својих "лидерских" момената , опет лоше.Нема идеје у вођењу тимова осим мотивационих говора типа "ајмо ајмо " и "мора то боље" ....
    Радиша Илић

20.Душан 1001 - Одличан дефанзивац ,али без идеје у нападу и без паса.Његов задатак је да сачува гол и он ће то учинити дефинитивно.
    Неста

21.Скочимиш - не знам га као играча ..

22.Сијалица - ........

23.Шећер и кифла - ако је то Дане живац са бурека , јебем ли му све живо и мртво детиње балаво ...

24.Из Сенке - олд скул који прати трендове и унапређује се из дана у дан.Прогресиван играч.Најбољи на вукајлији.Одличан страгет , олд раунд играч , мана нема , сконцентрисан максимално.
    Мешавина Малдинија , Герарда и Кристијана Роналда.

25.Стелекс - лудак који по цео дан фура 1 на 1 :)) одличан у нападу има много фора на које може да ти га забије , само му дајте мало времена.Солидан у одбрани.Најбољи стрелац лиге....
    Давид Виља

26.Гримизни - .........

27.Пасторе - видећемо ..

28.Биошокер - некад најгори ,сад као и зна нешто :) , имао епске борбе за улазак у репку ал га на крају Џанкара сарани , поправио се у 1 на 1 , али на свим осталим пољима тимске игре је лош , технике нема ....
    Борха

29.Чавез - солидан , технички слаб .... ал има срце и вољу ..

30.Скурди - слабо .....

31.Пееки - .............

32.Господ Бог - ............

33.Јанпи - .............

34.Седплас -Момир Булатовић!Легенда!Доказ да нада последња умире!Играч за ког су просперитет и напредак непознати појмови!
    Н Гог

35.БојанБојанБојан - био добар сад је лош ........

36.Анкор - солидан ,мада слабо сам га гледао ..

37.Дуб - олд скул , традиционално солидан , тимска игра варира , ваљда је концентрација фактор ....
    Пјановић ....

Ето , убих десет минута .....

7. ahhahahahhha Ngog jeboteeee
    a fora je sto a gotivim Ngoga xD

8. Nema mene, izgleda da sam teško sranje od igrača lolololololo

9. 19.Ксела - више мути и четује него што игра , бејаше голман сад игра "модерни" хакс , додуше слабо , 1 на 1 променљиво , тимска лоше.Имо и својих "лидерских" момената , опет лоше.Нема идеје у вођењу тимова осим мотивационих говора типа "ајмо ајмо " и "мора то боље" ....
    Радиша Илић

34.Седплас -Момир Булатовић!Легенда!Доказ да нада последња умире!Играч за ког су просперитет и напредак непознати појмови!
    Н Гог

Нема даље. УМИРЕМ!
    Али где се сети ових примера, они додатно објашњавају

10. E da, ispiši Sijalicu iz Wihneha, sad sam video da još stoji onde iako je sad slobodan.
    Inače To je prošao sadistički način mnogo pre Kuzmana, i aj da prokomentarišem tvoje mišljenje o meni :p

19.Ксела - више мути и четује него што игра , бејаше голман сад игра "модерни" хакс , додуше слабо , 1 на 1 променљиво , тимска лоше.Имо и својих "лидерских" момената , опет лоше.Нема идеје у вођењу тимова осим мотивационих говора типа "ајмо ајмо " и "мора то боље" ....
    Радиша Илић

више мути и четује него што игра

Više četujem, u vezi mutnih radnji overi ovog lika :p

бејаше голман сад игра "модерни" хакс , додуше слабо ,

I dalje se retko pomeram iz odbrane, sem kad se zajebavam.

1 на 1 променљиво

1v1 je smor.

тимска лоше.

Pravio sam glupe greške u poslednjih par mečeva, inače razvaljujem :p

Имо и својих "лидерских" момената , опет лоше.Нема идеје у вођењу тимова осим мотивационих говора типа "ајмо ајмо " и "мора то боље" ....

Kada sam vodio ekipu po mom izboru padale su pobede, i blagi, ali veoma blagi porazi, kada sam izveo postavu po Senkinom izboru izgubili smo 7:0. I inače retko kad "motivišem" ljude, ne znam kad si me video da to radim :/

Радиша Илић

Fak jea, Radiša je do jaja lik lolo

11. Ne mogu ni ja veceras ipak,da ostavimo za sutra uvece.

12. Ју заборавио сам Диа , свеједно видети под Ен Дотер ... :))

Ксело , То је прошао квалификациони турнир и после му је требала само један победа из 3 меча да уђе у репку , није то исто ....

А тај линковани лик је БОГОТАЦ! :))

13. свеједно видети под Ен Дотер

било некад

Da znaš da jeste lolololololo

14. Pravda za Radišu Ilića!

15. Dio da si u Vuneu pored originalnog saigrača razvaljivao bi, sad si samo "bilo nekad" :p

16. E da si me zvao na početku sezone, ja bih drage volje pristao, sada sam u Arčerima i baš mi je lepo, svašta može da se izdogađa do početka sledeće sezone i timovi mogu dosta da se promene...ko zna gde ću ja biti za par meseci. Ja sam ti naravno ponudio mesto u našem timu, ali znam da nećeš jer već imaš svoj, možda ćeš se predomisliti, vrata su ti otvorena, a to "bilo nekad" je realno, dobro sam igrao nekad, još na početku, kada smo ti i ja, zajedno sa Džankijem osvojili onaj turnir, od tada nešto nisam ni igrao. Kada mi je madafaka ponudio mesto u timu ja sam prihvatio, ali onako preko kurca, igrao sam neke utakmice na početku i za njih sam saznao 10 minuta pre početka. Nisam bio uvežban i zaboravio sam da igram k'o čovek. Sada je Džanki napustio tim i sada sam u prvoj postavi,a kao što sam i rekao, planiram da se u skorije vreme dosta posvetim haxu, samo da uradim prijemni i upišem srednju...biću bolji u igri nego sada, sigurno...:D

17. Jel su tu dechaci Archeri?

18. cekamo jos jednog igraca...
    mozemo ligu da odigramo...
    a za kup cekamo Marka...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.