HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Da ste bili zainteresovani Čavez bi došao, ako je potrebno ja bih ga zvao preko telefona, koji bih saznao kako-tako, vi prvi niste bili zainteresovani za igru tako da ne želim da raspravljam dalje.

2. То сад шта би било да је било остави за други пут, правила су јасна: нама иду бодови

3. Чекај а шта који курац ми причамо са Недоказаним?Има ово да иде на тај ваш састанак , а не да одлучује самовоља Недоказаног Луткара ..... докази су апсолутно на нашој страни а он хоће да нас ороби и то на очи целе вукајлије!Де то има јеботе-........и шта је сад?Клеветао си ту нешто ајде дај да видим те јебене "доказе"!

4. Bodovi ne idu nikome. Laki prvi put si na kvarno uzeo bodove Nimicu, ovaj put nećeš.

5. Ал не разумем што нама говориш да смо покварени и да хоћемо на кварно да узмемо бодове, па ти си тај који их је нама закинуо, ми би требали тобом да будемо разочарани а не ти нама

6. Види га што игнорише ...... а нећемо тако .... ја све сервирао он само да нам упише победу а он се дрка ................... нећеш јебати Ксела........

7. Kolo je završeno, bodovi su podeljeni pravedno, bez rasprave ubuduće, zamolio bih vas.

8. Kolo je završeno, bodovi su podeljeni pravedno, bez rasprave ubuduće, zamolio bih vas.

е овако изгледа кад останеш без аргумената

9. Ne, tako izgleda kad hoću da se rasprava zbog nepostojećih neregularnosti završi.
    Argumente i dokaze imam.

10. Е ја не могу више да се расправљам, уби ме ово, лаки ако има снаге нек настави,знам да вам смета да Обилић добије још три бода јер вам је директан конкурент, тако да не верујем да ће ишта од овога бити

11. Sutra na sastanku će biti iznet predlog o oduzimanju dodatnih bodova Obiliću zbog nesportskog ponašanja i odbijanja da se igra.

12. А? ма узмите све, и за сваку текму до краја нам узмите бодове,а додајте их себи слободно

13. Nije moja ideja, ali je podržavam.

14. КАЛЧОПОЛИ под хитно ........... а ко је та пичкетина безмуда која је предложила?И да видим баш како ћете то да изведете?Ја сам рекао 3 бода нама , нема даље расправе...

15. КАЛЧОПОЛИ под хитно ........... а ко је та пичкетина безмуда која је предложила?И да видим баш како ћете то да изведете?Ја сам рекао 3 бода нама , нема даље расправе...

Da vidim kako ćeš me naterati da ti dam 3 boda nakon svega što si rekao i uradio.

16. То што сам ти реко да си пичкетина и луткар и недоказани?Сине , си ти неки пристрасни навијач или нека објективна власт овде?И да , марш у пичку лепу материну , ето додад и то на мој рачун , и дај још три туре казнених нек ти је на част...

17. Ја сам предложио то, не зато што је тим Обилић, против којег немам ништа, него зато што се сви много зајебавају. Питај Шокера кад се врати шта сам њему предложио у случају да се не одигра меч Вуне - Компаунд. Нек ти каже. Ја немам проблем да кажем то и све остало шта мислим. Да мој тим направи нешто тако и да хоће неко да ме казни без поговора бих привхатио казну зато што немам проблем са тим. Иначе Сношај никад није имао никаквих проблема ни са једним тимом, колико се ја сећам.

18. Duguješ mi 3 boda Laki, na ovaj način si isplatio dug.

19. otislo je sve u kuuuuraac....
    Snosaje kad igramo??

20. ZVEZDALE kada ste slobodni da odigramo naš meč?
    Edit:

otislo je sve u kuuuuraac....

Ništa nije otišlo u kurac.