HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Senko vi ste titulu osvojili odavno :)

Budući da je poslednja odluka Odbora bila da se ovakvi prekršaji kažnjavaju sa 4 ili više bodova to će se desiti slučaju Elementi, ali pošto je ovo njihov prvi prekršaj biće minimalna kazna tj. oduzeće se 4 boda od ukupnog broja poena.

2. jebem vas suntave trazio sam da mi skupite 11. kolo -.- al nema veze, sad cu da prekopam....

a koji rezultat da se upise za ovaj mec Elmenti-Vuna?? jel ostaje isto ili sta?

3. Po nekom mom vidjenju oba tima dobijaju 1 bod za x rezultat, Elementi gube 4 poena i imaju 3 poena manje nego pre odigravanja.

4. Sedplase mi smo odigrali X rezultat ostaje takav, nama bod a oni gube 4.

5. oukej, samo sto sada na prvoj strani imamo rezultate samo 12. i 13. kola
    odose svi snimci i pravila u kurac

6. Znao sam da će to da uradi :)

7. onda predpostavljam da si se spremio za tako nesto xD

8. Eh, pa sad, ja sam ovo sačuvao ali na Ubuntuu, koji mi je otišao u kurac sinoć jer nisam hteo da ga apdejtujem, spremio sam i kodove i sve, i sad ne mogu da nađem fajl jer su preko Windowsa skriveni. Lupus je sačuvao sve ali u notepadu koji ne podržava ćirilicu, jebiga.
    Hvala ti Steroidu na svemu što si učinio za nas. :)

9. ma nisu rezultati problem vec snimci brate, to me zanima jel imate?

10. Snimci su sačuvani na HBSV kanalu i lako ćemo doći do njih, pravila su problem jer su pisana ćirilicom.

11. Hahahah eto vam ga vas HaxBog na!

12. i jos

15. Kolo
    Nimitz : LAG
    Zvezdale : Elementi
    Wihnehwotumepro : Krajišnici
    Kompaund : Propali Snošaj
    Obilić : Arčeri

igra se do nedelje u 23h

13. Sedplase udari Bold na Kaznene i službene i instaliraj Srpski jezik.

14. to ću posle sledećeg kola, ne jebi me sad xD
    nego, daj da vidimo šta ćemo sa pravilima, jer je ''Mister Čojstvo i Junaštvo'' sjebao i temu od prve sezone i pobrisao ne samo pravila nego SVE tako da nemamo ni rezultate ni tabelu od prošle sezone.....

15. Raspored imamo, prvih 9 kola samo obrnuti timovi, ja znam napamet tabelu od prošle sezone jer sam je toliko puta uneo u ovu smrdljivu da nije moguće, kup imamo, jedino pravila da sredimo, ali ionako bi trebali da ih menjamo. E sad je zajebano sa HBSV temom koju je takođe sjebao, a budući da je planirana reorganizacija hvala mu na tome, originalna će otići pod ključ i otvoriće se nova.
    Edit:
    I sredi rezoluciju vidi kol'ka su ti slova. :D

16. sto rezoluciju sad? :D sta fali?

nasao sam tabelu od prosle godine sa sve rezultatima....

17. Vidi se na skrinšotovima da su ti slova ogromna. :D
    Ma nije nam bitna trenutno ta tabela.

18. ma to je samo na maloj tabeli tako jer sam zumirao, ne cepidlaci xD

19. -Лига се игра 2 на 2 на Класик терену, 3 минута без продужетака.
    -Играчи који играју меч дужни су непосредно по почетку меча да се упишу на форумској лигашкој теми.
    -Учесници лиге морају да имају профил на вукајлији стар минимум месец дана и минимум две дефиниције и сто поена.
    -Поред три обавезна играча тимови могу да имају максимално пет играча у тиму.
    -Прво се одређује дан када ће се играти редовно првенства.
    -Тимови који играју међусобни дуел у том колу између себе уговарају тачни временски интервал у чијим границама ће се одиграти меч.Оба тима морају да се једногласно сложе о времену одигравања меча.
    -Време предвиђено за одигравање је један сат. На пример - од 18:00 до 19:00
    -Ако се један тим , или један члан тима не појави у предодређеном временском року плус 15 минута после њега , тај тим губи службеним ретзлтатом 1-0.
    -Ако једна од екипа не покаже никакво интересовање за уговарање меча , губи службеним резултатом.

ovo su samo neka od starih pravila koja je Laki pobrisao sa prve strane, ako se neko sjeti jos nekog pravila javite da ubacimo, ajmo napregnite vijuge sjetite se....

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.