Prijava

Lepo bi bilo,ako ima neko ko ima iskustva sa ovim "igrackicama " da mi pomogne.Problem je sledeci:
-Na moru imam kucu na tri sprata ,koja je radjena delom od kamena,a izmedju spratovasu klasicne betonske ploce debljine dvadesetak cm.U stanu u prizemlju imam adsl prikljucak sa smrdljivim Netgear wireless modemom.Signal u prizemlju je ok,dok vec na prvom spratu je moguce koristiti net,ali je signal veoma slab.Na visim spratovima to nije moguce!
Ono sto mene zanima,posto nemam nimalo iskustva iz te oblasti je koja antena bi mogla da mi posluzi da pojacam signal,tako da cela kuca ima internet?
Ono sto bih zeleo da naglasim,je da u ostalim stanovima ne postoje prikljuci za net,kao ni mogucnost da se vuku kablovi .

imas kucu na moru na 3 sprata i ti juris internet? j

imas kucu na moru na 3 sprata i ti juris internet?

U pitanju su apartmani za izdavanje....

-Na moru imam kucu na tri sprata

ma jebeš net čoveče, uživaj u životu!

Na crnogorskom.

"ma jebeš net čoveče, uživaj u životu!"

Kako bre da jebes net?Rusi kada pitaju za smestaj,prvo ih zanima da li ima klima,pa onda net,dok sve ostalo i nije toliko ,jer se napiju kao svinje...Jebiga ,kad hoces da im uzmes pare,moras malkice da igras po njihovom!

Brate, Hilti u ruke i cepaj kroz ploču kablove. Ili sprovedi kabl od rutera u dvorište, instaliraj onu konzervu i usmeri je ka prozorima. Nema dalje.

Kantena, sjajno jbt! Ko da je neko sa Vukajlije smislio naziv! Inace, verovatno jeste najbolje resenje u datoj situaciji, nema svrhe pojacavati signal jacom antenom, mozda cak nije ni izvodljivo.