Tema za fudbalska prepucavanja

1. Nisam ja prvi pomenuo. Pomenuo je neki tvoj pajtos koji navija za zvezdu i ti si ga siroko podrzao,a meni se iskenjao da sam ja prvi pomenuo.

Пајтоси су твоји глодари, капираш, ја људе овде не познајем, а самим тим што их називаш пајтосима, довољно говори шта си ти уствари. :)

Ispade da ni ti ne citas sta pise..

Иди ти читај мало, пошто си прочитао све, па онда види да се ови твоји овде гробари препуцавају са мном, а да претходно нису прочитали шта сам писао.

Ћале ти у ЂУБРЕТАРИМААААААА!

2. Букснетина™
    Ко се задњи смеје, последњи се смеје,
    ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА Легендо, давно се нисам овако насмејао :)))))))

провали ово, нисам ни видео. буксно, хвала што си ми предочио оволику дозу хумора, ово је убиствено.

И ДА МИ ПОНУДЕ, МИЛИОНЕ БИЛИОНЕ, НЕ БОЈ СЕ ТИ ЗВЕЗДО, ОСТАЋУ КРАЈ ТЕБЕ...

3. Nemoj tako aleksandre, budimo realni, Stanojević je zbog povreda morao da prekine karijeru prije nego što je trebalo. Ali opet, ne vjerujem da je bio kalibar igrača kao Robi. A ajde da dodam i to da je Robi vodio Zvezdu samo polusezonu, tako da će tek da se vidi kakav je trener iduće sezone. Ja sam probao da pričam o drugim temama vezanim za fudbal, ali ne vrijedi to ovde. Neki su previše sirovi, pa ne vide i ne razumiju. Ma boli me uvo, idem sa teme, mnogo je smor.

4. Šta je onaj vaš DEĆKI uradio?

Није вас питао за пикање лопте по пољани него за тренерски посо .......

А и Звезда није ни играла никада лигу шампиона а камоли освојила трофеј ...........а ви мислите на КЕШ?!Тада беше многи бојкотовали такмичење ........док је Партизан у свом походу ка финалу избацио Манчестер Јунајтед ....... а Звезда? ВБА? ............

5. провали ово, нисам ни видео. буксно, хвала што си ми предочио оволику дозу хумора, ово је убиствено.

Е јебига...а баш си се надао да ће Мађари да нас добију...цццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццц

6. А и Звезда није ни играла никада лигу шампиона а камоли освојила трофеј ...........а ви мислите на КЕШ?!

извини, лаки, да те питам нешто... ове силне титуле које рачунају реалу, ливерпулу, милану, бајерну, ајаксу... они увек нагласе да је то пар титула у КЕШ-у, и пар у ЛШ? или кажу да је те и те године тај и тај тим постао првак Европе? подсети ме, не сећам се лепо... подсети ме и на оно, чије име стоји на трофеју Лиге Шампиона, на који се сваке године гравира име актуелног шампиона? Је л' беше на полеђини стоји име финалисте, или сам ја нешто превидео?

7. А и Звезда није ни играла никада лигу шампиона а камоли освојила трофеј ...........а ви мислите на КЕШ?!

А шта си ти, дете од 12 година па не знаш да је то исто такмичење само промењено име и мало систем!? Као што је Куп УЕФА сада Лига Европе? Смешни сте. Колико дубоко идете да прикријете своје гадости и муљавине еееее...

8. A PORUKA ZA LUKIĆA I CIGANE DA MOGU SAMO KURAC DA NAM POPUŠE, ALE-ALE-ALE-ALE-ALE-ALE!

9. Мишу, ти толико брзо бежиш и прави си интернет хулиган. Стадиона ниси видео, из неког си села и дош'о си овде да просипаш песмице које су твоји навијачи плагијали. Прави си глодар. Миш. Као и твоји другови глодари. За тебе једна песмица

ЋАЛЕ ТИ У ЂУБРЕТАРИМА
    КЕВА КУРВА ЗА 100 динара
    ОБЕДУЈЕШ ИЗ КОНЕЈНЕРА
    КАД СИ БИО ДЕТЕ МАЛО
    ТОЛЕ ТЕ ЈЕ СИЛОВАО
    ЈАСНО ЈЕ КО ДАН
    ВОЛИШ ПАРТИЗАН

10. Ма ја то само да вас боцнем да никад нисте играли такмичење у овом формату, које се зове "Лига Шампиона" :))

11. Ма ја то само да вас боцнем да никад нисте играли такмичење у овом формату, које се зове "Лига Шампиона"

Још горе по вас, који је играте, сваке сезоне поклањате бодове, а на пехару стоји ИМЕ ЕКИПЕ КОЈА НИ НЕ ИГРА ТО ТАКМИЧЕЊЕ ;)

12. ЛЕПО ЈЕ БИТИ УЗ ТЕБЕ ПАРТИЗАНЕ, ЈЕР ТИ ИГРАШ ПОРЕД МАРАКАНЕ
    КОМШИЈЕ ТВОЈЕ ПРВАЦИ СУ СВЕТА, УВЕК СИ ДРУГИ И ТО НАМ НЕ СМЕТА!

Неко памти Бари, неко Фљамуртари.

Партизан је муслимански тим:
    http://www.youtube.com/watch?v=OWbNOwHUli8

Толико од мене.

13. Od čega bježim? Od navale internet huligana okrenutih protiv Toleta? huhuhuhu

A o stadionima neću da pričam, ne znaš me i tvrdnje su ti NETOČNE ;)

A VI KUKATE, DINAR PROSITE, PIČKE CIGANSKEEEEEEEEEE!

14. To su ti argumenti, zajebali tutku....

RUSE VAM NASELJEEEEEEEEEEEEEEEE

15. Нико не јебе другу страну ни 2% :)) али крајња линија је то да смо ми узели дуплу круну , 4 године за редом прваци !Ви имате пехар првака Европе а иста та Европа нема појма која је то Црвена Звезда , мисле људи нека грешка у гравирању......

16. A o stadionima neću da pričam, ne znaš me i tvrdnje su ti NETOČNE

Грешим. Ти си са села, 2 пута видео стадион и то седме лиге, чуваш овце (понекад и козе) и тако... :) Види се да си из околине трипичкематерине. Тролчина тешка. Пази кад се неким гробарима овде кења од тебе. ;)

17. Е извините , грешим грешим , цео далеки исток зна за Звезду .....

18. Чисто да се оградим од глодаревог следећег коментара, пошто нећу бити ту.

Иди ори њиву ллололололололо

Воли те буксна :*

19. Hhahahahahhahahahahhahahahahahha. Mislim da cu pojedine postove navijaca suparnickog tima da uramim i okacim u sobu. :)))

Ne ozbiljno,znaju svi za Partizan u Evropi.Uzese ljudi silne pare na kladionici protiv njih! :DDDD TOVARI BORANIJU!!! UH UH UH! hahahahahahhahahahahahahahhaha!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.