Prijava

Jeste se stisli, sve divno, sjajno, bajno. Nekad me nerviraju Peki i Kelt, znaju mi ići na živce dok vrše svoje moderatorske funkcije. Prestao sam da idem na definicije i postere zbog prevelike gomile smeća tamo. Što se tiče foruma, novi-stari mod Džimi voli da otvara trol teme, ali uglavnom ubode nešto zanimljivo, pa se autori malo prave pametni, padne ključ i ajmo dalje... A ipak, modovi čiste govna za svima nama, i ne treba mnogo ni da im se prigovara, jer kolektivno kenjamo k'o grlice.

Čini mi se da su Fenki i Korleone oštri i najkorektniji, kakav treba biti. Banovan sam bio dvaput, ali sam tražio guz'ci čepa. Ne sviđaju mi se se šale tipa "ja sam mod pa mogu pišati po raji", koje često celt, Džimi i wojtek upražnjavaju, ali kontam da ne misle za ozbiljno... Sa velikom moći dolazi velika odgovornost. Ali da nema modova, Vukajlija bi bila kao deljenje s' nulom na 8-bitnom mikrokontroleru (pizdarija malo veća). Živi bili, veseli ostali!

trebalo bi da mnogo snizite kriterijume za brisanje postera

Imam utisak da nisi otvorio postere nijednom pa želiš da se snizi kriterijum.
Inače rad moderatora mi je totalno Dejan Cukić.

Takodje mi se ne svidja tendencija rasta broja zena ondulatora

Stvarno jebote, šta je sisa u mod timu, pa to nije zdravo :)

Ја имам замерку на Џимија што се вратијо, и то већ други трећи пут, јебем ли га. Си се ти навуко на моћ?

E da, zaboravih da kažem da me nervira što na temu HEJTERI odgovaraju na svaka 2 meseca, a realno ja imam 5 hejtera nedeljno minimum.

Osim što brišu loše definicije i postere, drugih zamerki na modulatore u suštini nemam. Realno, pa šta ako je neka defka dobila 5 pluseva i 150 minusa? Ima nas petoro kojima se ona sviđa baš zato što je sranje. Znači, treba ukinuti groblje definicija i napraviti posebnu rubriku za najgore definicije i postere, koja bi bila dostupna vukajlijaškim gurmanima poput mene.

Ja moram da se ubacim sada, jer je ovaj ⇧ napisao enormnu glupost. Čoveče, zar je to zaista tvoje mišljenje?

Ma dobri su, treba da bude jos barem 5 modova minimum, i to da se uposle da samo brisu govna. Banovan sam bio jednom, kad je buraz isprozivao nekog lika na posterima. Ne znam ko me banovao, ali znam da se to razvuklo na 3 puta duze vreme. Inace nekad znaju da budu subjektivni, ali dobro...

замерам:
-премалу ангажованост на брисању говно "постера" и "дефиниција" (да, наводници јер се оно не може назвати истим именом).
-мало читања дефиниција од стране мод-тима (по мени), тако да ретко која нова дефиниција доспе на насловну (а прокључа по нека нова, деси се да буде одлична).
-претерано причање о неким правилима на, у основи, хумористичком сајту.
-запостављање аутора нешто нижег ранга (ето, предлог, да кренете редом по профилима тих аутора са нешто мањим бројем дефиниција и рангом, прочитате по коју дефиницију, па на форуму у посебном одељку за модове организујете неко гласање... нпр. френки листа профил аутора "да објасним", издвоји пет дефиниција, предложи их тамо, а остали се договоре коју ће на насловну; имаће то вишеструки утицај на све ауторе, мотивисаће их да наставе да пишу квалитетно)
-сада је нешто боље, али раније је била веома мала заинтересованост модератора да на питања аутора одговоре у најкраћем року, и са што више разумевања.

можда додам нешто ако се сетим.

хвалим:
-рекох делимично у последњој ставци
-стављање старијих дефиниција на насловну које треба да буду и даље пример за надолазеће ауторе
-активне разговоре мод-тима са ауторима, не само на релацији модератор - аутор, већ и на релацији аутор - аутор, или човек - човек
то је то, отприлике. има још сигурно, и овде ћу да додам мало касније нешто, док се сетим.

http://vukajlija.com/forum/teme/26187-utisci-o-radu-moderatora?strana=2#post_1270028

Ćut bre, imaš prosek -4,65. Bolje sarađuj. :P

Dakle, meni stvarno nije jasno zašto neka definicija mora da bude obrisana ukoliko je loša.

Moj prosek nije importantan.

Inače, sa svim modovima sa ok. Ako su postojale neke razmirice u prošlosti, više ne postoje. Svi su mi ok, neki su mi draži nego drugi, ali u principu, svi dobro odrađuju posao. Većinom.

EDIT:

Dakle, meni stvarno nije jasno zašto neka definicija mora da bude obrisana ukoliko je loša.

Odgovorio si sam sebi.

Ma loše defke su znači ono špic derane. :D

Ma loše defke su znači ono špic derane. :D

Malo spem, malo trol i dobro. Dosta. Nećemo preterivati. :)

Највише им замерам на избору дефиниција за насловну страну. Има много добрих дефиниција мање познатих аутора које реално заслужују насловну страну, али не заврше на њој јер их ниједан мод није приметио. Вероватно је разлог томе то што модови мало читају нове дефке.

church pub - Неискусна, тек треба да се докаже
Francky Delevra - Онако, није лош, није ред да га пљујем на његовој теми
Lullaby - Најбоља модулаторка, онако баш ради све енд свашта за сајт
Mr. Moon - Онако, неје лош, скроз океј
wojtek - Такође
Џими - Е Џими је већ друга прича, Џими је квлт! Што је Лула за модулаторке то је Џими за модулаторе!
Урош - Ко? Шалу на страну, добар и плус брише Стефијев рад тако да је веома добар.
celt - Мрмун систем
mylyca - Океј, ништа за замјерити
Пеки д џем - Мрмун
messalina - Фино скроз, ради и вамо и тамо и намо тако да +
energija - Такође
МаријанаП, Che-Vu и Korleone - Дејан Цукић

А испаде да су сви добри у курац! Ово нек се узме као да сам под утицајем неких тешких дрога...

http://vukajlija.com/forum/teme/26187-utisci-o-radu-moderatora?strana=2#post_1270068

Nema greške Frenki! :D

EDIT: Sad ozbiljno, ljudi rade svoj posao, neko više, a neko manje dobro. Šta znam, kakvih ima smarača među tim sajber redarima, ovi sa Vukajlije su još i odlični.

Odlično rade svoj posao ali nedovoljno angažovani na posterima. Od 13 moderatora samo 10 je aktivno a od tih deset samo četvoro su po ceo dan aktivni. Treba to izdržati i svaka im čast na tome. Izdvojila bih tih četvoro Frenki, Milica, Messalina i Peki d džem. Džimi i Korleone su previše strogi i to je dobro. Za izbor defki za naslovnu je po meni ok. Gađaju svačiji ukus. Ima nekih defki koje mi se ne sviđaju ali Bože moj, ne mora svakome da se sviđa. Bilo je par puta pogrešnih izbora defki ali na greškama se čovek uči. :)
Izbor postera je neki put očajan a neki put jaaako odličan. Toliko od mene.

I da pohvalim Energiju jer mi je skinula ban kad je videla da se zajebala, mislio sam da je previše ponosna i da će da me otera u kurac. Mada, i ja preterujem, mogli su da me banuju 200 puta do sad a nisu, to je za hvalu, jer sam retard i klinac koji bez razloga krene da sere po nekome...

Ni na koga sem na Džimija. Mislim da čovek koji sebi da za pravo da otvoreno vređa bilo kojeg autora, ugodno zavaljen i pokriven modovskom funkcijom, ne zaslužuje ni osvanuti a ne već treći put se imenovati za određivača reda, mira, ukusa i kvaliteta na sajtu.
I Isus je samo jednom vaskrsao, a ovo se već zove političarenje.
Lično me jedino zabavlja sociološki osvrt na tu situaciju i kako se uspeo prodati kao neko bez koga sajt jednostavno umire. Ili je pravio sihire Kajzenu, ne znam.
Shodno tome trebalo bi zamoliti Bleka i Surovog da se vrate, prvog zbog evidentnog osećaja za kvalitet pisane reči, drugog /iako ponekad neodmerenog u izražavanju ipak pravedno autoritativnog/.
Ostali su svi uglavnom dobri, koliko sam mogla shvatiti, nije baš da sam se unosila ko šta briše i koga banuje, nisam zato ovde.