Citati

1. "Čovek se ne boji samo opasnosti koja postoji, nego još više opasnosti kiju sluti; boji se i mogućeg i nemogućeg. Uobražene opasnosti su najdublje, i uobraženi neprijatelji su najkrvoločniji."

Jovan Dučić - Blago cara Radovana

Dokon um je đavolja rabota, jacka ja mislim da je Njegoš

Ne znam, to sam čula da piše negde na Akademiji za FDU u BGu. Hvala svejedno... :)

kostja, ako je slučajno naučiš napamet, molim te podseti me da te pošaljem u ludnicu... Pre ili kasnije svi geniji završe tamo. :)

2. Често слушам Радио Ревнитељ и Радио Светигору и чак сам на BlackBerry снимио духовну музику и молитву, па некад док шетам или сам у возу, слушам и молим се.

Neki lik sa svetosavlje.org :)

3. Od svih likovnih perioda: imperijalizma, kubizma, futurizma, ekspresionizma, dinamizma, meni se najviše sviđa alkoholizam, kao i dela koja su u tom periodu nastala...

Moja malenkost...

4. Nikad se ne predaj!Osim kad moras...:D Grunf (Alan FOrd)

5. "Ko mrzi žene, zapravo je prema njima galantniji od onoga koji ih voli;
    on ih, naime, smatra nesavladivima, a ovaj se još nada da će s njima izaći na kraj."

Gete

6. "Dve stvari su beskonačne- svemir i ljudska glupost. Za ovo prvo nisam siguran."

Ajnštajn Albert

nadam se da nije bilo

7. "Počeci bi rekli sve, kad bismo umeli i hteli da ih slušamo."

Simona Vinči - Ako si me ikada voleo

Ma koga briga, Hatakaran?! Piši, ionako će malo njih da izlista sve ;)

EDIT: Hahaha, baš čudo! Ovo ni ja ne bih više pročitala u životu, ali nije loša ova rečenica. :))

8. jacka, за чудо, овог пута ме ниси натерала да узмем нешто да читам :Р

Lion Cool, чек да се ја сетим неких!
    ''Боље испасти будала него из воза.''
    ''Купите цвеће вољеној жени, али не заборавите и на властиту!''
    ''Боље јуначки побећи, него кукавички погинути.''
    ''Алане, бежимо, њих је двојица, а ми смо сами.''
    и наравно:
    ''Ако каниш побједити, не смијеш изгубити'' - мој ''животни мото'' :)

9. "Rđavi ljudi beže od prijatelja, jer, po instiktu, beže od istine; a prijateljstvo je jedna krupna istina, zato što je gola iskrenost. Rđav čovek beži od prijatelja, jer se pred njim oseća providan i bez maske; i ne usuđuje se govoriti prijateljskim jezikom u kojem se sve brzo prokaže i sve lako oseti. Za rđave ljude iskrenost je što i svetlost za noćne grabljivice; zato rđavi ljudi vole pomrčinu i laž, konfuziju i zamršenost."

Jovan Dučić - Blago cara Radovana

10. "People have a right to ask questions and dig deep when you're hurting people and things around you."
    ~Layne Staley

11. To je uzvik gadjenja koji nastaje kao prva reakcija na ono sto vidimo kad se zgadimo.
    Taj uzvik moze sadrzati u sebi i vise od jednog slova "U"
    zavisno od stepena zgadjenosti.:D

Radmila.

12. ништа грђе нема кад ти на фејсбуку буду онлајн само људи које си додао или који су те само уз курац додали.. 300 људи на чету а немаш с' ким да причаш

LiQuiD

13. “Nikad neće popraviti svoj položaj onaj ko menja samo svoje mesto, a ne i svoje navike.”

Louis Aragon

14. "Do pola 1 je bila na času klavira, a onda korakom merila grad i usput gledala izloge, pardon svoj odraz u njima. U kosi još poput venca ona molska kadenca, mala vračka da upravo tad.... nadođe on kao plima.
    Tajne su tu, zato da ih neko nasluti, postoji reč koja vredi tek kad se otćuti. Ona kroz smeh svoju kajdanku stišće..."

15. Life is a ticket to the greatest show on earth.
    Martin H. Fischer

16. "None but ourselves can free our minds"
    -Bob Marley

17. "Nemojte da vam zasmeta što iz daljine izgledam nekako star.
    Ima jedan moj osmeh koji odaje da sam dečak.
    Ja sam, u stvari, prerušen u godine i u ozbiljnost,
    jer tako od mene život traži".

Miroslav Antić

18. If you can make girl laugh, you can make her do anything.

Marilyn Monroe

19. Ti misliš: more su samo lađe i samo daleka putovanja.
    More je kad čovek u sebi nađe mudrost kako se budan sanja i kad su dani slani i sivi. Mudrost kako se sasvim živi. ( M.Antic )

20. Bolje kurac u ruci nego zlato sve što sija

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.