U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Драге моје дукатлије и они који то нисте, своја препуцавања одавде наставите овде.
Ладно сте све обрисали лолололо
a jbteeee :(
imala sam fine postove tamo :plače:
Nije obrisana, samo je zaključana.
http://vukajlija.com/forum/teme/9455-gej-je-okej-tema-za-dukatlije-i-antidukatlije
Ukoliko vam neki post treba da kopirate ili citirate.
a jbteeee :(
imala sam fine postove tamo :plače:
Slažem se u potpunosti! :)
sta da vam radim. kad vidite caru u vidu nekog duplog, zahvalite mu se.
EDIT: i prijavite ga negde, da ga uklonimo.
zez, pojma si nemaš. i sve krivo kontaš, aman :)
i da, kostićev post na toj zaključanoj temi je, parafraziram, "kako je ovo gej"
msm.. čim on za nešto to kaže, onda.. mislim da i treba tema da bude zaključana, sve je rečeno :P
Da krstimo novu temu ovom epohalnom pesmom.
http://www.youtube.com/watch?v=CC_Y4zOUdcI
ahahahahahaha :)))
To je upućeno Cari.
zez, pojma si nemaš. i sve krivo kontaš, aman :)
Kontam kako mi odgovara, tj. da bude što zanimljivije! E da znaš kako izgledaju moje misli ;)
Stefane, Cara je otišao jer je izgubio nadu da će ikada dobiti svoj kulen natrag, dechko! ;)
neke stvari ne želim da spoznam :)
Zezatore, otišao je. Nema potrebe da mu se više uvlačiš. Ostavi kulen.
Koji si ti dukatlija i transfer. Ajde idi ljubi moderatorske guzice ili tako nešto a mene zaobiđi!
Svaka čast. Jako inteligentne uvrede. To je sve?
Nisam čitao celu temu.Pokušaću da budem objektivan. Nikako ih ne treba popularizovati tim paradama. Pogledajte samo zapadne zemlje u kojima je dozvoljen njihov brak, neminovno će doći i do prava na usvajanje,jer to je prirodan razvoj događaja, a to nikako nije dobro ( dođu 2 pedofila venčaju se kao pederi i usvoje dete ). U svim tim zemljama ili pojedinim Američkim državama se oni nisu javno sa zahtevima pojavili tek tako. Isto su paradirali samo su u ovom stadijumu bili pre mnogo godina. Onda su ljudi počeli da ih tolerišu sve više i više i da se zalažu za njihovo neometano šetanje, seksualne slobode i svi ti pojmovi su se tad pojavili. Prošla je jedna ili dve generacije i oni odluče ajmo korak dalje krenu sa zahtevima za stupanje u istopolne brakove. neće proći još jedna već će šetati i gurati kolica sa bebama.
Naravoučenije: Daš mali prst odgrize ti celu šaku
U samom startu ih treba iseći
Jbt koji car. Dečko, a šta misliš, zbog čega je bila parada?
http://www.youtube.com/watch?v=j-PlyS5zXdU
Rasprava se svodi na to "da li dopustiti da to bude javna stvar, nešto između četiri zida ili da se potpuno zabrani."
Pa, zato je i otvorena tema, zar ne?
Dođu dva pedofila i usvoje dete? Brate, ti nisi objektivan, ti si OBJEKAT.
А шта ћемо са два педофила (мушкарац + жена) који се венчају и добију дете природним путем? У ствари, довољно је да је један педофил.
pa ne mogu oboje biti pedofili.. aman.
a i kod nas se smatra za pedofiliju kada je momak više od 5 stariji od devojke a uz to da je ona ili starija maloletnica/mlađa punoletnica.. msm.. glupost neopevana.