- m
Uraaaaa. Jos mesta za skribomaniju.
On topic:
Privatna stvar. Parada, ako je okupljanje dozvoljeno, prema utvrdjenom pravnom postupku, niko nema prava da ga ometa.
- banovan

ok je, ali sto dalje od mene :-)
- w
Znate kako idem ja da učim sad transformatore i magnetnu indukciju.
Žao mi je ako gej u svakodnevnici slomije nokat,a uopšte mi nije žao što će mu neko slomiti rebro na paradi provokacije.Što se tiče Moskve imamo po mnogo čemu da se ugledamo na nju. - m
@vampir ne kapiras. Ako je zakonom dozvoljeno odrzavanje parade/mitinga/okupljlanja onda je to njihova stvar da li ce je organizovati i koliko ce ljudi doci. Da li to ima smisla ili ne, to je stvar organizatora skupa.
- m
@waza pa gde ces. Tek smo poceli :)
- m
@dzimi Poenta je u pravu da reklamiras mocugu, a ne koliko je to smisleno.
- banovan

"И ја имам велику мочугу, па се не рекламирам по ГСП-у и на улици."
Kako si sad slagao :))).Procitao sam jednom tvoje pisanije da uzivas dok u GSP-u zene i devojke gledaju u tvoju mocugu,a ti im ne das namerno,jer si veran zeni,hahahahaha
- banovan

@ Dzimi
Pametne izreke ostaju zauvek urezane u "memoriji moga secanja" sto kaze Rambo :))
- m
@vampir
"Reci mi ko je veći problem? Ovi navijači što oće da lupaju ili ona dva gej-a u sava centru koja su istrčala i rekla: Smrt homofobima na javnom skupu? Meni su isti!"
S tim se slazem.
- w
@mvasic
da ima ta opcija,dodao bih te za prijatelja.Moram čovječe da učim,ova fizika mi slabo ide :D
lako mi je za tebe ti si u USA.Joj taj jebeni US zakon,kako bi ga valjalo ovdje primjeniti...
Svratiću noćas da vidim kako napredujete