e, meni opasno baguje. neće da mi otvori stranu po bukvalno 2 min. ajde vidite tamo sa modovima ili iskombinujte nešto... u ovakvim uslovima ja ne mogu ništa... možda je najbole da se obe puste ispočetka recimo u pola 8?
ma ne kazem ja da su plagijati, ali imas masu ljudi koji ne znaju za ovu situaciju a sutra kad vide iste defke normalno da ce da lupe minus, jer ne znaju o cemu se radi
Извините обојица у моје име. Одржаћете меч сутра, добићете вас двојица теме вечерас на пвт. Посебно извињење Деџону који би, како видим, лагано добио. Јебига, дешавају се срања, шта ћете...
Obije mu obrisali. Jebiga. Da obrisem i ja?
Nije to Peki uradio. Od modova su tu samo messa i Črč koja mi briše postove.
A nije i neki sajt....
Vratite nekako covjeku defku.
Znam da nije Peki, pokušavam da mu skrenem pažnju :)
Mislim da je ovo najluđa situacija do sada u Kupu :)
e, meni opasno baguje. neće da mi otvori stranu po bukvalno 2 min. ajde vidite tamo sa modovima ili iskombinujte nešto... u ovakvim uslovima ja ne mogu ništa... možda je najbole da se obe puste ispočetka recimo u pola 8?
PRAVDA ZA NEAMNADIMAK!!!!
JA necu biti tu oko pola 8. Baguje u pizdu materinu.
jel ima neko neki predlog? jel bi moglo npr. da se obriše i njegova, pa da se puste obe u istom terminu sa restartovanim skorom?
neka se iskulira ovo za danas pa neka sutra izbace ujutru....
fora je ako izbace iste defke dobice masu minusa na foru "ovo je plagijat, bilo juce isto"
Moze. Glasam za. Ako je ikako moguce ovo.
obrisane su... i dedzon ce svoju...nisu plagijat
ma ne kazem ja da su plagijati, ali imas masu ljudi koji ne znaju za ovu situaciju a sutra kad vide iste defke normalno da ce da lupe minus, jer ne znaju o cemu se radi
ne postoji drugo resenje...osim da se daju nove teme..
Žao mi je ljudi, ja sam obrisala definiciju, nisam znala da je napsiana za takmičenje.
Videćemo da sredimo propust. Izvinjavam se učesnicima.
Neka nam sjutra daju nove teme, pola dana da smislimo i gotovo. Ja necu da brisem ovu moju, neka stoji. Ali, neka se mec odrzi sjutra.
peki, reaguj i daj neko rešenje...
Одем на сат времена хитно, и одма' буде срање.
Извините обојица у моје име. Одржаћете меч сутра, добићете вас двојица теме вечерас на пвт. Посебно извињење Деџону који би, како видим, лагано добио. Јебига, дешавају се срања, шта ћете...