Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Меч између Туртлбоја и Сторме би требао да почне за десет минута, али Туртлбоја нема. Чекам га до 11, евентуално пола 12, ако га нема, Сторму проглашавам победником.

2. Eto, za deset poena i moj duel, jadna vam sam. :)
    Samo da se pojavi turtleboy, nešto ga nema.

3. Stormborn
    Eto, za deset poena i moj duel, jadna vam sam. :)
    Samo da se pojavi turtleboy, nešto ga nema.

Ја вас чекам 60 поена, евентуално 90, па ви видите...

4. Пеки а шта је с твојим дуелом?

5. Мој противник се није појавио у 13:00, тако да смо се договорили да пробијемо термин, и почнемо у пола 12. Ја би радије испао од аутора који је написао бољу дефиницију, него да прођем зато што он није дошао. :)

А 'тео да ми преда, зато што сам поштен, има да издувам...

6. Не брини се Пекиша и ако прођеш јер није дошао, одуваћу де ја у следећем колу није проблем :))

7. Ахахах, видећеш кад издувамо обојица, па ћу морати да организујем меч за 58. место измешђу тебе и мене. :)

8. Да се мало играм кладионице иако овде нема правила , чисто осећај и срећа :)

Меч 9 - 1

Опа, до јуче су ми давали квоту 9, данас сам већ сигурица! :DD

9. Fokuse, to te džinksuju da padneš - vidiš da svi favoriti pucaju kao na ženskom RG :)

10. Nema mi para tako da odoh jesti, ako se pojavi, nek se strpi malko.

11. Fokuse, to te džinksuju da padneš - vidiš da svi favoriti pucaju kao na ženskom RG :)

Рођен сам да зајебем кладионичаре :D

12. Крај меча Смарко/Лол

Лол - 45:6 - 9.17

Смарко - 50:16 - 3.125

Честитке Лолу на победи, Смарко, више среће следећи пут. :)

13. Браво, ЛОЛе :)
    Рекао сам му неђе на средину дуела да бих волио да побиједи, али искрено оно :)

САд могу да му прокоментаришем дефку :)

Пеки, само ми објасни ово на крај, ове бројеве, они ми нису јасни, можеш и на пвт, свеједно :)

14. Пеки, само ми објасни ово на крај, ове бројеве, они ми нису јасни, можеш и на пвт, свеједно :)

Час посла:

1 - један
    2 - два
    3 - три
    4 - четири
    5 - пет
    6 - шест
    7 - седам
    8 - осам
    9 - девет
    0 - нула

То ти је за почетак. Кад то савладаш, показаћу ти и двоцифрене бројеве, па после и основне рачунске операције.

15. Ja i pojela nešto, a mog protivnika još nema... :/

16. Фала Пеки, фала СМаре, знао сам ја од почетка да ћу д' победим :))
    Пеки спремај се за четвртак да ти покажем како се пишу дефиниције :Д
    СМарко ти бројеви на крају су број плусева подељен бројем минуса :)

17. Час посла:

1 - један
    2 - два
    3 - три
    4 - четири
    5 - пет
    6 - шест
    7 - седам
    8 - осам
    9 - девет
    0 - нула

То ти је за почетак. Кад то савладаш, показаћу ти и двоцифрене бројеве, па после и основне рачунске операције.

Хвала :)
    Полако, немој тако брзо рачунске операције :)

СМарко ти бројеви на крају су број плусева подељен бројем минуса :)

Фала :)
    Само да знаш да навијам за тебе у следећем колу, пекију ћу минус да лупим :р

18. Ја чекао, и нисам дочекао ништа, а таман се понадао да ће овај дан проћи без испала и одустајања...

Било како било, проглашавам Сторму победником у дуелу против Туртлбоја, с обзиром да се он није појавио и после сат и по времена чекања.

Принуђен сам и да прогласим себе победником у дуелу против Пфцабаре, с обзиром да се он такође није појавио, ни у првом термину (13:00), ни у другом (23:30).

19. Пеки, која је теби тема? Дај да пишем ја, па прођи ти иако те побиједим :р

20. Ako treba rezerva, ubacujem se i ja.
    Samo mi na brzinu objasnite pravila. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.