Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Меч између Туртлбоја и Сторме би требао да почне за десет минута, али Туртлбоја нема. Чекам га до 11, евентуално пола 12, ако га нема, Сторму проглашавам победником.
Eto, za deset poena i moj duel, jadna vam sam. :)
Samo da se pojavi turtleboy, nešto ga nema.
Eto, za deset poena i moj duel, jadna vam sam. :)
Samo da se pojavi turtleboy, nešto ga nema.
Ја вас чекам 60 поена, евентуално 90, па ви видите...
Пеки а шта је с твојим дуелом?
Мој противник се није појавио у 13:00, тако да смо се договорили да пробијемо термин, и почнемо у пола 12. Ја би радије испао од аутора који је написао бољу дефиницију, него да прођем зато што он није дошао. :)
А 'тео да ми преда, зато што сам поштен, има да издувам...
Не брини се Пекиша и ако прођеш јер није дошао, одуваћу де ја у следећем колу није проблем :))
Ахахах, видећеш кад издувамо обојица, па ћу морати да организујем меч за 58. место измешђу тебе и мене. :)
Меч 9 - 1
Опа, до јуче су ми давали квоту 9, данас сам већ сигурица! :DD
Fokuse, to te džinksuju da padneš - vidiš da svi favoriti pucaju kao na ženskom RG :)
Nema mi para tako da odoh jesti, ako se pojavi, nek se strpi malko.
Рођен сам да зајебем кладионичаре :D
Крај меча Смарко/Лол
Лол - 45:6 - 9.17
Смарко - 50:16 - 3.125
Честитке Лолу на победи, Смарко, више среће следећи пут. :)
Браво, ЛОЛе :)
Рекао сам му неђе на средину дуела да бих волио да побиједи, али искрено оно :)
САд могу да му прокоментаришем дефку :)
Пеки, само ми објасни ово на крај, ове бројеве, они ми нису јасни, можеш и на пвт, свеједно :)
Час посла:
1 - један
2 - два
3 - три
4 - четири
5 - пет
6 - шест
7 - седам
8 - осам
9 - девет
0 - нула
То ти је за почетак. Кад то савладаш, показаћу ти и двоцифрене бројеве, па после и основне рачунске операције.
Ja i pojela nešto, a mog protivnika još nema... :/
Фала Пеки, фала СМаре, знао сам ја од почетка да ћу д' победим :))
Пеки спремај се за четвртак да ти покажем како се пишу дефиниције :Д
СМарко ти бројеви на крају су број плусева подељен бројем минуса :)
Час посла:
2 - два
3 - три
4 - четири
5 - пет
6 - шест
7 - седам
8 - осам
9 - девет
0 - нула
То ти је за почетак. Кад то савладаш, показаћу ти и двоцифрене бројеве, па после и основне рачунске операције.
Хвала :)
Полако, немој тако брзо рачунске операције :)
Фала :)
Само да знаш да навијам за тебе у следећем колу, пекију ћу минус да лупим :р
Ја чекао, и нисам дочекао ништа, а таман се понадао да ће овај дан проћи без испала и одустајања...
Било како било, проглашавам Сторму победником у дуелу против Туртлбоја, с обзиром да се он није појавио и после сат и по времена чекања.
Принуђен сам и да прогласим себе победником у дуелу против Пфцабаре, с обзиром да се он такође није појавио, ни у првом термину (13:00), ни у другом (23:30).
Пеки, која је теби тема? Дај да пишем ја, па прођи ти иако те побиједим :р
Ako treba rezerva, ubacujem se i ja.
Samo mi na brzinu objasnite pravila. :)