i molim vas ako imate vremena obratite paznju na ovaj klip.. to je ono sto o nama razmisljaju nasi drugari sa Zapada i nemojte misliti da su se njihova misljenja promenila...
Неки људи се и даље теше да људи са запада имају некакво мишљење о Србима. :))
Узгред, у вези с клипом - Срби и нису паметан народ, ако га сагледамо генерално.
uostalom šta se tačno dešavalo pre deset i dvadeset godina i šta se do sada kuvalo i kuva,znaćemo za pedeset godina kad se otvore arhivi i više ne bude aktuelno,pa to važi i za mladića.
da smo im dali do opusteno prodju kroz jugu, ne bi napao, ionako mu je u interesu bilo da ide dalje
rb ne kazem samo za srbiju, vec za sve zemlje
idiotski je ginuti za tudje ideale
jesmo li ljudi ili copori majku mu
u svajcarskoj ljudi zive lepo i zabole ih za politiku.
al mi smo beda, pa daj da narodu mazemo oci svetom srpskom zemljom.
kakva sveta zamlja, kakve picke materine?
.. Realno gledano svi smo mi samo pioni.. Ljudi iz senke upravljaju celom planetom i ocigledno je da im se ova nasa nacija nesto i ne svidja..
Срби и нису паметан народ, ако га сагледамо генерално.
brate gledaj ti generalno ili kako hoces.. sami smo sebi poput najvecih dusmana ;)
Da brate... slazem se da je rat bio izreziran i da nije trebalo da ga bude.. Koliko je Srba poginulo u Balkanskim ratovima !?? 340 000 !? U prvom svetskom ratu !?? 870 000 !?? u Drugom svetkom ratu !?? 2 000 000 !??? U Bombardovanju Juge.. u Kosovskom boju !?? Svaki put ginu srpski mladici i umesto da nas sada bude vise od Britanaca i Nemaca zajedno mi lizemo dupe dusmanima koji su nas klali !?? A Boris !?? Sto se tice Borisa on je ovim hapsenjem sve rekao.. Ali Ratko je barem ustao protiv Amerikanaca,Francuza i ostalih..
Ово је јебено генијално. Улепшан ми је дан. Хвала!
Džimi,inteligentan smo narod ali ima neka žica koja nas jebe samo tako.
Интелигентни су неки појединци. А као народ смо шака јада.
Паметни народи напредују у развоју, Србија назадује и каска за светом 30 година у сваком погледу.
Rosoneri,a kome se jebe za Švajcarsku,za one planinčine?Zna se koliko je važna ruta Balkan bio i ostao,pa putevi droge i belog roblja piče preko nas.Sagradili smo kuću na drumu.
Rosoneri.. Sveta srpska zemlja.. koja je odolevala svima.. ona koja ima Djokovica,Tipsarevica,Troickog,Djordjevica,Sapica,Kezmana,Divca,Dzajica,Mancea,Rebracu,Bodirogu,Zivojinovica,Teslu,Milevu Ajnstajn,Antica,Dalipagica,Glisica,Karadzica,Karadjordjevice,Njegosa,Jenkovicevu,Ivanovicevu,.. Ona koja ima Crnu Goru,Kosovo,Rs,Hrvatsku,Srbiju,Vojvodinu,.. Ali na kraju ce jbg ostati samo Beograd i pasaluk.. jer smo sve izgubili..
P.s "Nekad si bila velika zemlja puna slave i ponosa sada si samo mrlja na mapi djubrad su te unistila"
I setimo se Klintonove izjave 26.09.1998 prilikom posete Francuskom premijeru: "Moramo zauzeti srpsku teritoriju zbog vojno-strateškog značaja. Sledeće godine bi mogli da ih bombardujemo, šta ti misliš o tome? U martu, kad je lepo vreme, a? Ipak je to gamad koju treba pobiti. Do poslednjeg! Zauvek!"
Kolko se iznerviram kad se setim ove njegove izjave! Uh!
Nazadujemo zato što nas upropaštava vlast. Da oni malo kurcem mrdnu, da obrazuju i zaposle narod drugačiji bismo bili. npr I crnčuga iz Senegala dođe jadan u Francusku al mu unuk bude napredan i obrazovan zato što je program takav.
Onog momenta kada Frenklina Delano Ruzvelta budu osudili za genocid u Hirošimi i Nagasakiju onda svi genocidi posle toga mogu dobiti punopravan značaj.
@Kramponomon vrati se nekoliko stranica i potrazi klip koji sam okacio.. a sto se tice Svajcaraca.. Vise bih voleo da budemo bez dinara u dzepu nego da budemo kao oni ili bilo koji zapadnjaci.. ko je putovao shvatice sam..
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ne vazi zakon jacek vec ludjeg ;) a koliko ja znam .. zar mi nismo crazy serbs !?
Хахахах! :))
Неки људи се и даље теше да људи са запада имају некакво мишљење о Србима. :))
Узгред, у вези с клипом - Срби и нису паметан народ, ако га сагледамо генерално.
uostalom šta se tačno dešavalo pre deset i dvadeset godina i šta se do sada kuvalo i kuva,znaćemo za pedeset godina kad se otvore arhivi i više ne bude aktuelno,pa to važi i za mladića.
Džimi,inteligentan smo narod ali ima neka žica koja nas jebe samo tako.
da smo im dali do opusteno prodju kroz jugu, ne bi napao, ionako mu je u interesu bilo da ide dalje
rb ne kazem samo za srbiju, vec za sve zemlje
idiotski je ginuti za tudje ideale
jesmo li ljudi ili copori majku mu
u svajcarskoj ljudi zive lepo i zabole ih za politiku.
al mi smo beda, pa daj da narodu mazemo oci svetom srpskom zemljom.
kakva sveta zamlja, kakve picke materine?
.. Realno gledano svi smo mi samo pioni.. Ljudi iz senke upravljaju celom planetom i ocigledno je da im se ova nasa nacija nesto i ne svidja..
Срби и нису паметан народ, ако га сагледамо генерално.
brate gledaj ti generalno ili kako hoces.. sami smo sebi poput najvecih dusmana ;)
Ово је јебено генијално. Улепшан ми је дан. Хвала!
Интелигентни су неки појединци. А као народ смо шака јада.
Паметни народи напредују у развоју, Србија назадује и каска за светом 30 година у сваком погледу.
Rosoneri,a kome se jebe za Švajcarsku,za one planinčine?Zna se koliko je važna ruta Balkan bio i ostao,pa putevi droge i belog roblja piče preko nas.Sagradili smo kuću na drumu.
upravo.
ti isti mazu ljudima oci sa patriotizmom
zato ne volim kad neko kenja kako bi momentalno pohinuo za svoju zemlju ako treba.
Rosoneri.. Sveta srpska zemlja.. koja je odolevala svima.. ona koja ima Djokovica,Tipsarevica,Troickog,Djordjevica,Sapica,Kezmana,Divca,Dzajica,Mancea,Rebracu,Bodirogu,Zivojinovica,Teslu,Milevu Ajnstajn,Antica,Dalipagica,Glisica,Karadzica,Karadjordjevice,Njegosa,Jenkovicevu,Ivanovicevu,.. Ona koja ima Crnu Goru,Kosovo,Rs,Hrvatsku,Srbiju,Vojvodinu,.. Ali na kraju ce jbg ostati samo Beograd i pasaluk.. jer smo sve izgubili..
P.s "Nekad si bila velika zemlja puna slave i ponosa sada si samo mrlja na mapi djubrad su te unistila"
I setimo se Klintonove izjave 26.09.1998 prilikom posete Francuskom premijeru: "Moramo zauzeti srpsku teritoriju zbog vojno-strateškog značaja. Sledeće godine bi mogli da ih bombardujemo, šta ti misliš o tome? U martu, kad je lepo vreme, a? Ipak je to gamad koju treba pobiti. Do poslednjeg! Zauvek!"
Kolko se iznerviram kad se setim ove njegove izjave! Uh!
Nazadujemo zato što nas upropaštava vlast. Da oni malo kurcem mrdnu, da obrazuju i zaposle narod drugačiji bismo bili. npr I crnčuga iz Senegala dođe jadan u Francusku al mu unuk bude napredan i obrazovan zato što je program takav.
Ова расправа почиње да бриљира. Само наставите. Верни читалац.
ahahhahahhahahha
GINEM ZA TIPSU AKO TREBA
Onog momenta kada Frenklina Delano Ruzvelta budu osudili za genocid u Hirošimi i Nagasakiju onda svi genocidi posle toga mogu dobiti punopravan značaj.
А власт се иначе сама изабрала? :)
Не. Изабрао је ретардиран народ.
@Kramponomon vrati se nekoliko stranica i potrazi klip koji sam okacio.. a sto se tice Svajcaraca.. Vise bih voleo da budemo bez dinara u dzepu nego da budemo kao oni ili bilo koji zapadnjaci.. ko je putovao shvatice sam..
Troickog, jbt. :)
Троицки је Рус, Кежман Словак, Ђоковић, Караџић, Његош, Караџорџевићи, Шапић Црногорци, Далипагић хрват итд.