Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. Бјеко одлази! Издао си Младића!

2. Skocimise normalno,ovde kod nas se nije rokalo pa je lako da se kenja.

3. Mladić je shvatio da to nije stelt bombrader kako je najpre pomislio jer se letilica kretala nebom neverovatno sporo, suviše nisko i bez i jednog zvuka.
    Posle kratkog preispitivanja sa ciljem da utvrdi nije li ga uhvatio neočekivani nervni slom mladić je, zaključivši da je savršeno mentalno zdrav, seo u kola i počeo da prati letelicu, zamalo izazvavši saobraćajni udes.

4. Koliko ovde nezrelog naroda ima...Izlazite li vi napolje nekada?

5. Зезатору, хајде научи да разазнаш кад је духовито, а кад је досадно.

6. Зезатору, хајде научи да разазнаш кад је духовито, а кад је досадно.

Objasnio.

7. Која смо говна проклета тј. не ми, него оно говно што се продало за паре !!!!

Посерем се и држави, а посебно нашем председнику јеврејчини за све што ради у овој земљи.
    Да сам се ја питао, Младића никада не би ухватили! Тај човек је генерал војске. био, и радио је само оно што је долазило од врха државе....једноставно човек је херој ове државе, шта год остали мислили........занемарите убијене и остало, то је саставни део рата у којем смо били умешани. Одличан генерал и Србин који је бранио питања своје државе, и онда после ово да очекује од ње, да га продају јебеном мртвом Хагу да му трсе муда у празно и да му суде за неке глупости.

Све је то супер, тај Хаг и то........ал брате кења ми се кад видим да су само СРБИ инвентар тамо. Више странаца има у ЦЗу него у Хагу.

А ПОСЕБНО МИ СЕ КЕЊА ОД ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ, ОД АМЕРИКАНАЦА И ЦЕЛЕ ЕВРОПЕ. КЕЊА МИ СЕ О ЊИХОВОМ МИШЉЕЊУ КАКО ЈЕ ОВО ДОБРО ЗА СРБИЈУ, КЕЊА МИ СЕ ШТО ЈЕ АМЕРИКА ОДУШЕВЉЕНА ОВИМ ПОТЕЗОМ ОВЕ НАШЕ УСРАНЕ ВЛАДЕ.
    КЕЊА МИ СЕ ОД НАЈВНИХ СРБА КОЈИ МИСЛЕ ДА ЈЕ ОВО ДОБРО ЗА ДРЖАВУ !!!!
    КЕЊА МИ СЕ ОД ЕВРОПЕ КОЈА МИСЛИ ДА ЈЕ ОВИМЕ ЗАДОВОЉЕНА ПРАВДА!!!

АЛОООООООООО, А КОСОВО,А НАТО, А ВАША НЕПРАВДА КОЈУ ЧИНИТЕ !!!!!!!!!!??

.....могло би овако да ми се кења још 20 дана, ал не желим да се нервирам..

..............Пре неколико година сам имао прилике игром случаја да упознам Дабића тј. Караџића....нисам имао појма да је он, чак сам и за истим столом седео са њим на некој слави.....препаметан човек и човек који није заслужио да му суде пичкетине из Европе, ако је то требало да буде, требали су да се не ПРОДАЈУ него овде да му суде за дела која мисле да су недела.

Све у свему, ОПАСНО САМ СЕ СМОРИО КАД САМ ЧУО ДА СУ ГА УХАПСИЛИ, НИСУ ТРЕБАЛИ НИКАД ДА ГА НАЂУ, А ОНОЈ ПИЧКИ КОЈА СЕ ПРОДАЛА ЗА 10 МИЛИОНА БИ НОГЕ ПОЛОМИО И ТО ДО 25 КОЛЕНА У ФАМИЛИЈИ.

колко се већ крије могли су њих милион већ да га изда, али нису....и онда наиђе ГОВНО коме дупе зине за јебене новчанице и направи оволико срање.

ПИЧКЕ СМО ИСПАЛИ И НЕЋУ У ЕВРОПСКУ ЈЕБЕНУ УНИЈУ ЗАТО ШТО ЋЕ НАМ БИТИ ЈОШ ГОРЕ И ХОЋУ ДА МЛАДИЋ УШТЕКА ПРАНГИЈУ НА СУЂЕЊУ И ЈЕБЕ ИМ СВИМА МАТЕР ТАМО, И ОНАКО ЋЕ ДОБИТИ ДОЖИВОТНУ.

8. Ја мислим да је Ратко Младић херој.

9. Зезатору ово би требало да остане озбиљна тема. Извињавам се браћи са оне стране Дрине, знам да им је тешко. Не могу они који су доживели рат и ми да исто резонујемо. Не може његов војник њега да мрзи

10. @Zdravko Dren JEBITE SE MANEKENI! :D

11. Ја мислим да је Ратко Младић херој.

+ 121313134

НЕ МИСЛИШ САМО АКО НИСИ СРБИН ИЛИ СИ ЈЕДНОСТАВНО ПГЛУ ЧОЕК !

12. Mislim da treba da tuzimo nato i ujedinjene nacije... Sa svojim sudom.

13. Колико сам се избедачио откад размишљам колико нас изјебаше задњих 1000 година...

14. И да нам Војислав Шешељ буде врховни судија. http://www.ljubuski-online.info/svijet/85-crnakronika/4737-srbijamladic-mazio-i-nahranio-kozu-lolitu-pa-je-silovao-do-smrti.html
    И он да буде суперхерој са острва снова?

15. Не могу они који су доживели рат и ми да исто резонујемо.

Pa naravno da ne možemo, i naravno da ne možete.

16. Тај човек је генерал војске. био, и радио је само оно што је долазило од врха државе.

Какве глупости. Да ли си икад чуо за лик и дело Ервина Ромела?
    Он је био под бесконачно већим притиском, па види шта је урадио.

17. проклет смо народ, ал више смо проклети штоо сами са собом не можемо да се сложимо!

Не постоји џабе оно : САМО СЛОГА СРБИНА СПАСАВА !

СРБИ БРЕ, ОВИХ 10 МИЛКИ ШТО НАС ИМА, ДА СЕ СЛОЖЕ.....ПА ПОКОРИЛИ БИ СВЕТ. МИНИМУМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

најјачи смо ал смо и најглупљи!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.