Ako je čovek kriv, neka mu se dokaže krivica, pa nek robija...
Ali šta ćemo sa lopinama koj nas dovedoše do prosjačkog štapa?! Kad će oni da se hapse?! Oni zbog kojih je prosečna plata pišljivih 300 jevreja, a potrošačka korpa 700!
Dačića beše skebaše sa nekom silnom kintom? I? Ništa! Davinić skrk'o silne zilione Izraelcima! I? Ništa! Pa nezakonite privatizacije, pa obećavanje opasne kinte od akcija, bla bla... Vrana vrani oči ne vadi!
Nadam se da će nam ovo hapšenje Mladića doneti sveopšti boljitak i prosperitet! Idemo već sutra u Evropu! Jeeeeee
Живимо у информационом мраку. Где је нестала демократија?
На б92 каже неки аналитичар: "Имао је веома успешну тактику скривања. Сакрио се код брата од стрица. Такође да не би скренуо пажњу на себе носио је вунене чарапе. Како из добро обавештених извора сазнајемо није ни повлачио воду у вц-у."
Јбт ко би помислио да сере а не повуче воду. Свака му част.
Mogao je na jebeno Kosovo otići da se krije mislim da bi bolje prošao. I šta laprdate ovoliko o njemu kao sada vas sve odjednom zanima Mladić i čitava njegova priča.
Žao mi je što je stoka ciganska za kofer evra sjebala čovjeka koji je branio moj narod u mnogo jebenom periodu. I neka neko zaključa ovu temu mislim da narod Srbije nema apsolutno nikakvo pravo da uzima njegovo ime u usta , a pogotovo ne ljudi koji sjede za računarima i koji nisu imali dodira sa ratom i bilo čim vezanim za ovu temu.
Sve najbolje u evropskoj uniji stoko!!!
Pazite ovo, prebacujem ja kanale i na svim svetskim televizijama MLADIĆ, sem kod Rusa. Evo šta se kod njih prikazivalo:
"Pršjenjik Putin hcbahacb izjavit vbasdhjabsh - Putin: blablablabla"
Druga vest:
"Prešjenjik Putin bsxhjbxshbxs - Scena kako udara golf lopticu a nakon toga aplauz."
Jebeni diktator.
Inače Rusi su pozdravili hapšenje i rekli da podržavaju ulazak Srbije u EU. Šta sad kažete gopodo rusofili?
БРУКА БРЕ ДА ЈЕ УХАПШЕН МЛАДИЋ А ДА СУ ЈЕДИНЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ КОЈЕ ЕМИТУЈУ НЕШТО НОРМАЛНО ХРТ 1 И 2!!!
Није зајебанција селе, избегава се промоција да се жгадија не би скупила и разјебала град. Зато само на монду има извештаја.
Jedna totalno nezanimljiva činjenica:
Moja prva komšinica je sestra od Ratka Mladića.Četri ili pet puta su im upadali u kuću i blokirali ulicu.
Ako je čovek kriv, neka mu se dokaže krivica, pa nek robija...
Ali šta ćemo sa lopinama koj nas dovedoše do prosjačkog štapa?! Kad će oni da se hapse?! Oni zbog kojih je prosečna plata pišljivih 300 jevreja, a potrošačka korpa 700!
Dačića beše skebaše sa nekom silnom kintom? I? Ništa! Davinić skrk'o silne zilione Izraelcima! I? Ništa! Pa nezakonite privatizacije, pa obećavanje opasne kinte od akcija, bla bla... Vrana vrani oči ne vadi!
Nadam se da će nam ovo hapšenje Mladića doneti sveopšti boljitak i prosperitet! Idemo već sutra u Evropu! Jeeeeee
Живимо у информационом мраку. Где је нестала демократија?
На б92 каже неки аналитичар: "Имао је веома успешну тактику скривања. Сакрио се код брата од стрица. Такође да не би скренуо пажњу на себе носио је вунене чарапе. Како из добро обавештених извора сазнајемо није ни повлачио воду у вц-у."
Јбт ко би помислио да сере а не повуче воду. Свака му част.
Mamicu li vam jebem da vam jebem!!!
У Новом Саду изгледа поприличне демонстрације, колико са терасе могу да чујем.
Опет ће стока полупати аутомобиле, узети патике и излупати излоге.
kome Predraže? što tako?...:))
ovde ništa, Katija...mrtvo, murija samo živa....
Peđa to meni, jer sam juče promašio prazan gol s 3 metra. :)
Ovim demokratama i ostalim govnima, dobri moj zavisniče...:)
U Banjaluci su poljepili neke plakate.
biće bre Peđa još utakmica....doduše teško da će Zvezda biti prva nekad, ikad, više ali biće još utakmica...:)
Mogao je na jebeno Kosovo otići da se krije mislim da bi bolje prošao. I šta laprdate ovoliko o njemu kao sada vas sve odjednom zanima Mladić i čitava njegova priča.
Žao mi je što je stoka ciganska za kofer evra sjebala čovjeka koji je branio moj narod u mnogo jebenom periodu. I neka neko zaključa ovu temu mislim da narod Srbije nema apsolutno nikakvo pravo da uzima njegovo ime u usta , a pogotovo ne ljudi koji sjede za računarima i koji nisu imali dodira sa ratom i bilo čim vezanim za ovu temu.
Sve najbolje u evropskoj uniji stoko!!!
Ah da, i sutra se na trgu slavi pobjeda Borca u domaćem šampionatu, tako da vjerujem da će i Mladić biti jedna od tema.
EDIT: Sad sam se sjetila, u subotu je, a ne sutra, znači biće zaboravljeno.
Peđa to meni, jer sam juče promašio prazan gol s 3 metra. :)
Pa posle one "ala Ronaldinjo" asistencije bih ti oprostio i 3 onakve šanse, a ne jednu :)
Necemo mi u Evropsku uniju, mi ovo radimo samo radi sporta :)
Pazite ovo, prebacujem ja kanale i na svim svetskim televizijama MLADIĆ, sem kod Rusa. Evo šta se kod njih prikazivalo:
"Pršjenjik Putin hcbahacb izjavit vbasdhjabsh - Putin: blablablabla"
Druga vest:
"Prešjenjik Putin bsxhjbxshbxs - Scena kako udara golf lopticu a nakon toga aplauz."
Jebeni diktator.
Inače Rusi su pozdravili hapšenje i rekli da podržavaju ulazak Srbije u EU. Šta sad kažete gopodo rusofili?
selenijum u koliko sati je to?
biće bre Peđa još utakmica....doduše teško da će Zvezda biti prva nekad, ikad, više ali biće još utakmica...:)
Jbg, mora da uspe državni projekat partizan :)
Utakmica je u subotu u 5, editovala sam post ne znam jesi li vidjeo, a okupljanje odmah poslije utakmice na trgu.