Ratko šizenje

1. NERMINE VRAT' SE NEĆE NAM NIŠTA SIĐI DOLE NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!
    NERMINE VRAT' SE NEĆE NAM NIŠTA SIĐI DOLE NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!
    NERMINE VRAT' SE NEĆE NAM NIŠTA SIĐI DOLE NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE VRAT' SE NEĆE NAM NIŠTA SIĐI DOLE NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE VRAT' SE NEĆE NAM NIŠTA SIĐI DOLE NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE VRAT' SE NEĆE NAM NIŠTA SIĐI DOLE NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE VRAT' SE NEĆE NAM NIŠTA SIĐI DOLE NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE VRAT' SE NEĆE NAM NIŠTA SIĐI DOLE NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE VRAT' SE NEĆE NAM NIŠTA SIĐI DOLE NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Bez zajebancije meni su deda i baba iz Lazareva......

3. I šta kažu, jel se krio tamo čika Ratko?

4. Ujak kaže da je veoma verovatno da su ga uvatili u BG-u i da seru!!!

Inače zajebancija je što je selo bilo Švapsko , pa su ga Hercegovci naselili posle rata...kaze mi ujak da su se ganjali hercegovci sa novinarima preko njiva........ima par porodica sa Kosova medju kojima i moja sve ostalo su preledzije!!!!!

5. preledžijo, skeledžijo, prevezi me preeeko, moja mala, moj doktore zašto si dalekooo
    To je bila pesma! Samo za Ratka! Uzdravlje đenerale!

6. NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NERMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. HAHAHHAHAHAHHAH genijalno!

8. BRAĆO I SESTRE!!!! I JA ĆU JEDNOG DANA BITI PIČKA AL DANAS SAM VUK, A VI ĆETE I DANAS I ZA DVADESET GODINA BITI NAŠE OVCE!!!
    http://www4.slikomat.com/11/0527/qet-93634-.jpg

9. http://www4.slikomat.com/11/0527/qet-93634-.jpg

Јебем ли га уста, највеће разочарење политике и младости ми је он

10. ZeZaToR
    preledžijo, skeledžijo, prevezi me preeeko, moja mala, moj doktore zašto si dalekooo
    To je bila pesma! Samo za Ratka! Uzdravlje đenerale!

Apsolutno nesmešno!!!!!!!!!1111

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.