Prijava

Не знам која је најбоља али најгора је НЛБ банка, значи никако тамо. Једном сам дошао да подигнем плату и рекли ми да дођем касније, немају пара. Јеботе, па нисам отишао у пилану по паре него у банку.

Nisam taj tip zene da se lozim na soping , kreditna samo za slucaj putovanja..i muz mi je u Erste, on navija za nju, a kuma me nagovara za komercijalu, radi tamo pa ne znam koliko je objektivna:)

Zanimljivo je kako većina službenika u banci će reći da nema troškova održavanja računa, a to je netačno. Uzmite listing i vidjećete da lažu.

Imao sam račun u 6 banaka, i najbolja je erste. Ovo za nlb se slažem, primam platu tamo, molim Boga da bankomat ne eksplodira kada ga koristim, zuji i tandrče kao rakovica na leru.

Za poslednjih 5 godina sam promenila 3 banke.
Prvo sam bila u ProCredit jer mi je bila blizu kuće, ali sam vrlo brzo ugasila račun jer nisu imali ni čekove, ni dozvoljeni minus, ni kreditne kartice u to vreme, a i malo bankomata. Onda sam prešla u Komercijalnu, od njih sam otišla jer u bilo koju da uđeš uvek je gužva i svi službenici su im spori i relativno neljubazni. Sada sam u Intesi i imam sve. Kreditnu sa limitom od 2.000 eura, dozvoljeni minus u visini plate, čekove, ljubazno osoblje, male kamate, bankomate na svakom ćošku...

Ja sam banku onomad lako odabrao, bila je jedina u mom naselju, još sam kod njih, nikad nikakav problem nisam imao. Intesa je u pitanju.

Ko nije imao račun u Poštanskoj štedionici ne zna šta su gužve, neljubaznost, sporost, neažurnost i nedostatak ikakvih povoljnosti.

Niko ne moze da kaze koja je banka najbolja, al svako je naveo po jednu koja je najgora.
http://lolkitten.org/wp-content/uploads/2012/04/funny-cat-lolcat-sofa-couch-stare.jpg

Ja sam u svom mestu mogla da biram izmedju Alpha, Raiffaisen, Poštanske i Komercijalne.
Odabrala sam Komercijalnu, jer je jefitnija od Raiffaisen, bolja od Alpha i ima bankomate na svakom ćošku a za tudj bankomat ti uzmu i po 150 dinara.
Guzva jeste, i prilicno su smotani, ali meni ne smeta jer u banku svracam dva do tri puta godisnje da obnovim kartice i minus.

Moje iskustvo sa njima je pozitivno, jer im je ebank ok, odrzavanje racuna placam 200 dinara ukljucijuci ebank, sms i internet visu.
Imam čekove i dozvoljeni minus, mada to izbegavam da koristim.

U firmi poslujemo i sa Raiffaisen i Intesa. Da sam imala u mom mestu filijalu možda bih odabrala Intesu, jer su efikasni a ne preskupi, dok recimo Raiffaisen važe za efikasne ali skupe.