Prijava

Čeda je moj omiljeni lik. Govno jedno.

Protiv spama se najbolje boriti normalnom diskusijom, spameri posustaju kad vide da se normalna diskusija zahuktala.

Evo normalna diskusija. Čovek ima podočnjake kao težak bubrežni bolesnik. Oči drži iskolačene i nikad ne gleda sagovornika u iste već razgovara sa radijatorom ili praznom stolicom. Gubi se u pojmovima za skupštinskom govornicom, a nije mu jasno kom narodu pripada. Ladno me podseća na onu dvojicu što ih Bjelogrlić pita u Lepim selima koje su nacionalnosti, a oni kažu narkomani.
Čak i ako, dozvoliću, nije narkoman onda je opasna ličnost čiji mentalni sklop proizvodi izjave koje su jako štetne za Srbiju. Jebali ga ljudožderi i patuljci.
Neću više ovde da postujem, još će me banovati zbog budale...

ja stvarno mislim da je on jedini Zoranov (bog da mu dusu prosti) naslednik, jedini je aj da kazem ostao dosledan Zoranovoj ideologiji, i kapiram da bi nas uredio ka Svicu, bili bi totalno neutralni, ali ne, nas narod je definitivno mazohisticki nastrojen, zive u proslosti, nikako da napreduju mentalno, zato i zivimo kako zivimo, kao stoka najgora u poslednjih 25 godina, i svi smo propale generacije koje tapkaju u mestu, i tapkacemo jos 25 godina, on je nesto uradio iako je mladja generacija, i mislim da je najsvesniji stanja, a ne ovi koji kradu godinama, i nemaju svest kako narod bedno zivi!

b) mlad čovjek sa dobrim idejama, ali nažalost upetljan u neke mafijaške krugove, s ambicijom da se ako ikad dođe na vlast, pored sprovođenja svog programa, debelo nakrade, kao i svi ostali političari

Ja glasam za ovo, jer mi, bez uvrede, opcije kao što su pod a) i c) vredjaju inteligenciju. Ustaško-vatikanska kurva Karla Del Ponte, taj fazon.

ja stvarno mislim da je on jedini Zoranov (bog da mu dusu prosti) naslednik, jedini je aj da kazem ostao dosledan Zoranovoj ideologiji, i kapiram da bi nas uredio ka Svicu, bili bi totalno neutralni, ali ne, nas narod je definitivno mazohisticki nastrojen, zive u proslosti, nikako da napreduju mentalno, zato i zivimo kako zivimo, kao stoka najgora u poslednjih 25 godina, i svi smo propale generacije koje tapkaju u mestu, i tapkacemo jos 25 godina, on je nesto uradio iako je mladja generacija, i mislim da je najsvesniji stanja, a ne ovi koji kradu godinama, i nemaju svest kako narod bedno zivi!

Ovo je klasična logička greška. To što on sebe SMATRA naslednikom Djindjića (koji je posthumno kanonizovan), ne znači da on to zapravo i jeste. Sad, to što ima neke elemente njegove politike stoji, ali je mnogo izvrnuo što ne pripisujem njegovoj nameri, već ograničenoj sposobnosti. Ne bih da upotrebljavam teže reči, jer njih više zaslužuju neki drugi grejači stolica iz politike.

Jbg naravano da su mu ogranicene sposobnosti, Djindjicu nisu bile i zavrsio je kako je zavrsio, ali kada su nas ovi svi iskarali, dprostis, mozda ce i on ali u drugoj pozi, koja nam vise prija, ja sam za.

Sa čisto pragmatičnog stajališta:

1. Recimo i da je Čeda narkoman - to ne može da ga diskvalifikuje sa političke scene. On voli čovek drogu, Jeremić voli da ga prima u pedu, Onaj Meho iz radikala ide na kurve. Pa šta sad? Ko nema mane neka prvi baci kamen. Da se razumemo, ne znam da li je Čedomir narkić, ali sam hteo da pokažem koliko je to nebitno za njegovo delo.

2. Čeda je uvideo rupu na političkom kontinumu u Srbiji i ugradio se u nju. Srbiji je, na desnici falila liberalna snaga, odnosno neko ko će da fura fazon sloboda, prava ovih i onih, još agresivnijeg pljuvanja po Miloševiću i odricanje od Kosova. Politika kao takva ima nekog smisla te je poštujem. Ali:

3. ČDP je sam sebi sto puta skočio u usta. Prvo saradnjom sa SPS-om u Beogradu iako su se kleli da do toga nikad neće doći. Ok, ovo je uobičajeni politički kurvarluk. Ali Čedomira direktno kompromituje to što mu ljudi poput glumca Lečića ili Vesne Pešić napuštaju stranku uz tvrdnje da on zavodi diktaturu u okviru stranke. Hoće da se samo njegova reč sluša, a ovamo se zalaže za liberalnu politiku. Uz to, jedno krilo stranke se već izdvaja i mobiliše mlade ljude koji su željni pravih promena i koji imaju nameru da budu još liberalniji.

4. Sere mi se od priče o tome ko je pravi Đinđićev naslednik. Pa nije on bio monarh pa da se broje krvna zrnca! Žena mu je, čim je skinula crninu, otišla da podržava Tadića, a Čeda ovamo navalio na Đinđićevo nasleđe (šta god to bilo) kao grešnik. Pa manite me toga. Koja je Đinđićeva politika? On je tek počeo, kada je ubijen. Ko zna kako bi se nosio sa trenutnom situacijom? Da li bi bio za ili protiv nezavisnosti Kosova? itd...

Djindjicu nisu bile i zavrsio je kako je zavrsio

On je hteo i jare i pare a ne može oba, il si mafijaš(što je on bio) il si patriota i borac portiv kriminala i korupcije( što je on pomislio da može da bude ali je onda posle izvesnog vremena ustanovio da ne možeš da sarađuješ sa kriminalcima i da se boriš protiv njih, ali nažalost kasno. )

verovatno ne bi doslo do ovakve situacije, i koga boli kurac za njegovu zenu, i Djindjic nije tek poceo tada, nego je tada istupio u medije, obrazovan i pametan covek koji je jedini imao sanse da nesto uradi je ubijen. Bitno je da Srbi klicu Seselju usranom, dabogda istrulio u Hagu! I Ceda je napriblizniji Djindjicu i to je to! A ko zna sta stoji iza toga sto su ovi napustili stranku, nije bas sve crno-belo kako mediji prenose, nemojmo biti ograniceni!

Ja bi Čedu zaposlio kao sezonskog radnika u Trgovištu , pa bi ga pitao jel mu se i dalje mušljaju po glavi imbecilni govori

partizanko, aj bre negde nađi sliku iz 1994. ja mislim gde Đinđoli delje pečene volove s Radovanom Karadžižem po Palama, to je onda bilo IN. Nema nigde slike po netu, šta je reć?!

I Ceda je napriblizniji Djindjicu i to je to!

Napisah onoliki post u kojem se trudim da bar malo približim svoje stavove, a ti mi odgovaraš ovom rečenicom? Pa, jebemu čokolešnik, objasni malo svoj stav.

Aurora ne mogu da nadjem ....al' evo Djindjićeve žene na Gazimestanu '89....tu je i on negde

http://www.vreme.com/g/images/408853_GAZIMESTAN4%20copy.jpg

Vodjstvo stranke je 1993. preuzeo pokojni Zoran Djindjic. Poznat je po podrsci koju je pruzio Radovanu Karadzicu u doba kada je Milosevic prisiljavao Karadzica da potpise Mirovni plan Kontakt grupe. Djindjic nesto nije bio ubedjen u Milosevicevu tezu da "mir nema alternative" pa je otperjao na Pale i sa Karadzicem ispekao ( i pojeo) citavog jednog vola. Tada je Djindjic Karadzicu nudio tu "cast" da postane nacionalni vodja svih Srba jer je po njemu lider bosanskih Srba bio "demokrata i anti-komunista" sto su bili dovoljni atributi za titulu "svesrpskog vozda".

Eno ih iza

http://i54.tinypic.com/312v2on.jpg

Пегла ми се више од жалопојки за Зораном. Нарочито кад долазе од стране мусаваца.
А нарочито ми је мука кад видим имбециле да се свађају око "Зорановог наслеђа". Колко патетике, сунце ти јебем, можеш је ножом сећи.
Ево колико је Чеда близак Зорановој политици
http://www.youtube.com/watch?v=Dk0fCxC4oDU
Стварно мораш бити тотално неупућен па тврдити тако нешто.

ne mogu vjerovat samo 242 gledanja od 18. januara.

stvari su toliko isprepletene, tako da ne vidim smisao ovakvog parcijalizovanja ponuđenih odgovora, mada možda je i ok za potrebe forumskih diskusija na kojima se sjate svakakvi.

u nekim ponuđenim odgovorima ima mnogo predrasuda, tračeva i tome sl...

nikad nisam razumeo to s kokainom i čedom.. koga boli kurac, ako je dobar političar šta mene ima da bude briga da l on uzima kokain ili lekove za srce ili šta god... boli me ušad koje su mu navike dok god se ne tiču nekog drugog, da radikalizujem zaključak reći ću da koka može biti i dobar i vrlo funkcionalan stimulans za pojedine ljude koji udvostrucava njihove sposobnosti...

takođe nisam razumeo tu priču sa mafijom. čini mi se da je čedica to morao da odradi, pritom je čovek pa je verovatno malo omastio brk... jebiga, politika je prljav poso

s obzirom da nemam teritorijalističko nacionalističke tripove i jedino što očekujem od savremene države jeste fizička i socijalna zaštita bez daljeg uplitanja u život pojedinca, mogu da ocenim ideje koje oličava čeda i njegova stranka jednom rečju kao dobre.

ja bih ga okarakterisao kao realistu. svet u kome živimo je takav kakav jeste (što ne znači da ne treba da ga menjamo) i LDP to jedini čini mi se shvata, tako da mi se čini da je LDP najbolja i najbezbolnija opcija za ovu malenu zemlju

đinđićeva žena je bila u vezi sa firčijem u mladosti, kad već o njoj pričamo.

Jedino sto mi je dobro u svoj prici o Djindjicu je onaj BMW 525i sto voze one njegove gorile, metalik sivi. Kakva kola jebem ti majku boze!

Slobo što si tako usiljen, vidiš da ti ne ide......

http://media.skateboard.com.au/forum/images/back-in-the-days-trolling-meant-something.jpg

Auroro aj pročitaj kome si se zahvalila! :D