►Pitanje TERMINATOR - odgovor AUTOR◄

1. pravilo br.1

Moderatori biraju autora kome će postaviti pitanje. Nećemo pitati bilo koga, već samo onog koga ZNAMO šta da pitamo....

.....uskoro, još detalja....

;)

2. TEASER

Још правила:
    Свако може да има само једног легитимног адвоката који може у његово име да одговара кад дотични није присутан или није при здравој памети да одговори.
    Више модератора може да се удружи против једног аутора и да га испитује бесомучно, а аутор у таквим ситуацијама мора да се осврне на претходно правило.

3. ZA VREME ISPITIVANJA, NIJE DOZVOLJENO MEŠANJE TREĆIH LICA..

SAMO MODERATOR, AUTOR (ILI ADVOKAT)

4. Pitanje prvo...

Koliko , realno vremena provodiš na internetu , na sajtovima za druženje?

5. pffff, ja mislila biće neko zanimljivo pitanje... ;)

pa, na internetu u proseku oko 10 sati dnevno, a na sajtovima za druženje u proseku oko 5 sati, s tim što jedini sajt za druženje koji posećujem je vuka, na fejs samo svratim, ne zadržavam se preterano....

6. Питање за Зезатора:
    Зашто увек толико здушно брани ауторе који су бановани, као и ауторе који су му драги и то често на уштрб модова, а онда кад њега неко напада не уме да се одбрани него тражи то од модова тако што ће бановати чланове који га зајебавају? :)

7. Odgovor za mylycu: Volim te!

8. Је л' може уместо Зезатора да одговори његов адвокат, пошто он очигледно није при чистој свести, у делиријуму је :)

9. Svi advokati su mi trajno banovani :*

10. evo ja ću mu budem advokat i odgovoriti onako kako moderatori najbolje razumeju. :)

zbog sira i vojne muzike.

11. Mislio sam ce ovo biti bolje...

12. Mislio sam ce ovo biti bolje...

takođe.

13. Lemajo, polako.... biće bolj(sočnije) ;)

14. Питање за лемају:
    Зашто као адвокат крши ауторска права и користи се одговором који могу да користе само лица овлашћена за то? Будите мало оригиналнији.

15. Ако Кајзен крене да поставља питања, оде све у курац.

16. какав НЕЛОЛ

17. Ček Korle, mi nemamo pravo mislim ako nismo navedeni od strane moda da ulazimo u pitanje i da pričamo, ali kada se pitanje završi onda možemo malo da spemujemo, ono čisto da nije dosadno? :)

18. oce ovo biti ko mail...kada dodjem na vukajliju prvo moram da odem da vidim dal me moderator nesto pitao...prelistam temu i onda mogu da idem?

19. Pitanje za Caru:

Kaćemo na pivo u lokal koji se oseti na koncentrat za piliće?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.