Prijava

Пошто Цара није у прилици да изабере себи адвоката ја се намећем по службеној дужности: може вечерас ал ако одбанујеш Живинка

Lemajo, polako.... biće bolj(sočnije) ;)

držim te za reč ;)))

mylyca

Питање за лемају:
Зашто као адвокат крши ауторска права и користи се одговором који могу да користе само лица овлашћена за то?

molim da mi se na uvid dostavi dokumentacija o članu zakonika kojim se definiše ko su ovlašćena lica koja smeju da koriste ovaj izraz, s obzirom da ta konkretna dokumentacija nije javno dostupna. hvala.

nek mene neko nesto pita. dosadno mi je

Јано, зашто после оваквих изјава убеђујеш људе да ниси нарцис? :)

Генерално питање за ауторе који се појављују с дуплих током бана. Зашто сте упорни да се појављујете на месту на којем сте непожељни? То је као да дођеш поново у кафану у којој си добио батине, притом овај пут обучен као жена.

mici nisam ja narcis, narcisi su ruzni i naporni. ja sam ruza zaboga zar ne vidis! :)

Ljudi, kako vam nije jasno? Milica je otključala ovu temu samo da bi razgovarala sa mnom jer joj nikad nije dosta mene, a vi krenuli neke nebulozne priče, svađe, pičkematerine. Koga realno to zabole, što ste negativni svi?
I ovo je tema gde modovi pitaju a autori kojima je pitanje upućeno odgovaraju. Ispemovali ste temu samo tako (i modovi i autori).

Evo ovako...

Ja ću sada leeepo da oooobrišem sva ova GOVNA koja su izasrana ovde, jer ne trpim nehigijenu na temama u koje polažem neke nade. Temu sam osmislio kako bi u trenucima dosade mogli da se zezamo (ili da zezamo nekog), a ne da ga svako "baca" i onaniše po njoj. Kome se ova tema čini neprikladnom ili mu se ne sviđa, najlepše bih ga zamolio da ne ostavlja svoje komentare kako je tema bezveze ili nema smisla, već da samo odgovara na pitanja koje mu postavi moderator. Takođe bih zamolio kolege moderatore da ne odgovaraju na pitanja autora, jer za to postoji tema na forumu. Dakle, ako ćemo da kenjamo i spemujemo, to možemo raditi na gomili tema na forumu, a na ovoj ja lično NE DOZVOLJAVAM.

Jebiga, i u svinjcu treba da postoji neki red.

Evo ja bih pomogao sugestijom - pazljivo birati autore kojima se postavljaju pitanja. Od suve drenovine se tesko sta moze iscediti, i to vazi za sve aspekte sajta. Drugim recima, ko nije zabavan u definicijama, posterima, cetu, forumu, sigurno se nece odlicno pokazati na ovoj temi.

Ajde ti ubedi prosečnog vukajlijaša da nije zanimljiv...

Pa to i kazem, birajte kome cete postavljati pitanja. Ostavite temu otvorenu za prijave 2 sata, sigurno ce se tu naci par kul likova. Ostale ignorisete :)

eo ja sam prosjecan i ubijedio si me bez da si mi i rekao da sam nezanimljiv.
Al ozbiljno trebate metnuti listu autora, bar 20-30 ljudi, ti to korleone vidi sam sa sobom ili zovi jos nekog pa sastavite.

recimo, postavite pitanja i napišete da će tema biti otključana od tad do tad za odgovore, i zaključate. svako ko bude postovao a nije pitan, odma ban. a? i naravno objasniti milici da ne ulazi u duboke rasprave sa onima koji nisu pitani.... :)

pitajte mene pitajte mene :)
zajebavam se, nego eto ja posredno prijavljujem facufacu voljela bi da njega ispitate par stvari :)
On bi odgovorio zanimljivo. Ovog Jericha nemo nista da pitate, zna da se rasprica a onda ste najebali :)

Miss J je u pravu, bio sam online dok je tema bila otkljucana, ali nisam zeleo da se prijavljujem, ima ovde daleko zabavnijih ljudi.

Ova tema je taaako lejm i nelol...

gambi em te niko nista nije pitao
em si zanimljiv ko jucerasnja citulja, a cini mi se da niko ca ni nema u planu da te ista pita.
cemu onda tvoje bitisanje ovdje?
iskuliraj temu. a korleone brisi spem

E, vas dvojica mož' da me u'vatite za lolČINU ...

Korleone ne hvali se. Mogu da te uvate za lolCIC! :)

Pitanje za Janu...

Koliki je bio najmanji, a koliki najveći LOL koji si videla u životu?

kad me već vučeš za lol... hoću reći jezik:)